makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Wat zijn de allerleukste scheurkalenders 2023? Bekijk de TOP 25 meest verkochte scheurkalenders.

De 25 allerleukste scheurkalenders voor 2023

Een scheurkalender is super leuk om op te hangen! Je ziet in één blik welke datum het die dag is. Er zijn veel verschillende scheurkalenders te koop. Elke kalender heeft zijn eigen thema.  En is de dag voorbij, dan scheur je die bladzijde af. Het is dan weer tijd voor een nieuwe spreuk, mop, wetenswaardigheid of bijvoorbeeld een mooi gedicht. 

Hang je scheurkalender voor 2023 op een plek waar je hem vaak ziet, zodat je niet vergeet de bladzijdes af te scheuren.

Een scheurkalender is leuk voor jezelf en/of om cadeau te doen.

Meer dan 25 populaire scheurkalenders hebben we voor jou op een rijtje gezet. 

Opmerking: de scheurkalenders 2023 zijn erg populair, dus wees er snel bij.

Darum scheurkalender 2023

Niet te missen! De volgende editie van de Darum Scheurkalender. 365 pagina`s met elke dag van het jaar een grappige quote én alle feest- en vakantiedagen. Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen!

Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen! Uiteraard is deze kalender voorzien van alle feest- en vakantiedagen van Nederland en België.

NLP scheurkalender 2023 - Nu met 6 euro korting!

Wil je echt binnenkomen bij mensen? Laat je dan raken door deze NLP-kalender: 365 dagen persoonlijke groei & communicatietechnieken. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en NLP-inspiratie in huis. Hoe trek je mensen aan? Hoe verblijd je ze met die proactieve NLP-houding? Ontdek het via de dagelijkse bites van de NLP Scheurkalender. In 365 dagen beweegt deze kalender jou om NLP in kleine stukjes in je dagelijks leven te verweven. 

Tijdelijke actie voor bezoeker van HappyReviews.nl: alléén via deze verborgen pagina €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

nlp scheurkalender
Tijdelijk 6 euro korting via deze link

Make That The Cat Wise scheurkalender 2023

Hilarische manier om je dag mee te beginnen. Als je graag met de Engelse taal speelt. Echt heerlijk dat steenkolen Engels.

Voor de puzzelfanaat scheurkalender 2023 Varia

Ben je een grote puzzelfanaat? Wil je altijd puzzelen. ongeacht welke puzzel? bij elk vrij moment. gezond en stimulerend voor je hersenen.. 

Voor 365 dagen lang…als een puzzel je tenminste niet afschrikt.

Donald Duck scheurkalender 2023

Met de Donald Duck scheurkalender 2023 valt er weer een hoop te lachen! Boordevol moppen en nieuws uit de Duckstadkrant. En met op elk blaadje een vrolijke strip kunnen jouw dagen in 2023 niet meer stuk. Veel scheurplezier!

Quest scheurkalender 2023

Ook dit jaar heeft Quest 365 vragen en antwoorden verzameld voor de Quest Scheurkalender 2023. Het blijkt dat lezers die op verschillende manieren lezen. Sommigen kijken meteen op de achterkant voor het antwoord, anderen doen dat pas ’s avonds, nadat ze een dag hebben nagedacht over het mogelijke antwoord. Wat je ook doet, je hebt er gegarandeerd een jaar plezier van!

Omdenken scheurkalender 2023

Niet te missen! De volgende editie van de Omdenken Scheurkalender. Deze kalender bevat 365 pagina’s met Omdenken quotes. Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws. De grondlegger van omdenken is Berthold Gunster en samen met zijn collega’s geeft hij trainingen, shows en workshops aan bedrijven en particulieren. 

Steeds meer mensen en organisaties leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan. Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen! Uiteraard is deze kalender voorzien van alle feest- en vakantiedagen van Nederland en België.

Mwah - Bij twijfel niet aarzelen - 2023

Al jaren bedenkt het team van Mwah spreuken voor een glimlach en een momentje van relativering. Zijn het oneliners, zijn het quotes, zijn het aforismen? Volgens Mwah zelf zijn het gewoon ‘mwahderismen’.

Loesje scheurkalender 2023

De scherpe inzichten van Loesje blijven je verrassen en sudderen nog lang door in je hoofd! Alleen de allerleukste staan in deze scheurkalender. Ga met de legendarische Loesje-kalender 2023 in! ‘In plaats van goede voornemens maak ik een lijst met wilde plannen!’ Loesje

Happinez spirituele scheurkalender 2023

De nieuwste scheurkalender van Happinez. Biedt dagelijks een moment van inspiratie en bevat toegankelijke informatie over spiritualiteit uit alle delen van de wereld. Hier vind je citaten van goeroe’s, meesters en denkers uit Oost en West én praktische oefeningen. Afmeting: 13 x 18 cm)

Pub Quiz scheurkalender 2023

Scheurkalender 2023 Pub Quiz

Leuke vragen , moeilijke antwoorden,Veel lastige vragen die over ‘vroeger’gaan , beel vragen over hier en nu
Allemaal vragen die je in de pubquiz kan tegen komen

De schrijver is een echte Pubquiz master en heeft een selectie gemaakt speciaal voor deze scheurkalender
Plus een paar goede tips voor jou en je team als je mee gaat doen aan een pubquiz.

Voor Positiviteit Scheurkalender 2023

In deze scheurkalender 2023 staan de mooiste en meest gewaardeerde spreuken van Voor Positiviteit. Iedere dag een geweldige en originele spreuk.   

Hiermee haal je heerlijke positieve energie in huis en begint je dag goed. Met een lekker gevoel, frisse moed en heerlijke inspiratie.

De scheurkalender van Voor Positiviteit is al jarenlang een bestseller. Dagelijks verschijnen de spreuken van Voor Positiviteit op sociale media. De positieve spreuken worden gedeeld en gewaardeerd door vele enthousiaste volgers. De best gewaardeerde spreuken zijn verzameld in deze unieke jaarlijkse scheurkalender. Een fraai product. Dit jaar een compleet nieuwe scheurkalender met originele spreuken. Geniet ervan.

Met spreuken over:
* Gelukkig zijn
* Van betekenis zijn
* Iedere dag genieten
* Jezelf zijn
* Dromen en verlangen
* Positieve keuzes maken
* Liefde en vriendschap
* Lef om te leven
* Loslaten
* Dankbaar zijn

‘Het is elke dag een feestje om weer een andere tekst te kunnen lezen. De dag begint hierdoor heel vaak met een glimlach en veel positieve energie.’

‘Elk jaar maken ze weer een schitterende kalender met elke dag mooie spreuken. Ze raken je, inspireren je, kortom dit wil je graag hebben.’

‘Wat is de kalender fijn. Elke dag scheuren en dan inspiratie meenemen de dag in. En wat helemaal zo mooi is, is dat de spreuk 9 van de 10 keer zo binnenkomt….. zo toepasselijk is.’

De scheurkalender 2023: Leuk om zelf te hebben en zeker ook heel leuk om cadeau te geven!

Fokke & Sukke - Fokke & Sukke Scheurkalender 2023

Scheurkalender Fokke & Sukke 2023: geen grappiger manier om de dag van je af te scheuren.

Taalvoutjes scheurkalender 2023

Niet te missen! De volgende editie van Taalvoutjes scheurkalender. Van hilarische taalmissers uit o.a. supermarkten, kranten en winkels tot de mooiste versprekingen van onze fans. Test je taalkennis met het woordenboekspel, ontrafel door elkaar gehusselde spreekwoorden en raad of woorden goed of fout gespeld zijn in de quiz. Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen!

Bridge beter scheurkalender 2023

Hij is er weer: de Bridge Beter scheurkalender! Dat wordt het hele jaar 2023 genieten van uitdagende en interessante bridgeproblemen. Auteur Kees Tammens heeft er 356 voor je verzameld, bridgeproblemen waarin zowel het afspel, het bieden en het tegenspel ruimschoots worden behandeld.

Liefde is scheurkalender 2023

Wat liefde is …? Liefde is weten dat het een fantastisch 2023 wordt met z’n tweeën! Liefde zit in de kleinste dingen die je het hele jaar door voor elkaar doet. Een knuffel geven, je favoriete film en muziek met elkaar delen en samen genieten van wat jullie nu weer gekookt hebben. Ontdek elke dag weer een nieuwe manier om lief te zijn voor elkaar.

Toos & Henk scheurkalender 2023

Toos en Henk staan al jarenlang garant voor vertrouwd verrassende humor op basis van de actualiteit. Gun jezelf of een dierbare in 2023 een dagelijkse lach. Want het leukste geschenk is de scheurkalender van Toos en Henk!

De dagscheurkalender 2023

Niet te missen! De volgende editie van de Dagscheurkalender; de meest praktische scheurkalender die er is. 365 pagina`s met op elke pagina een duidelijke dagaanduiding, incl. notitieruimte, de zon- en maanstanden én alle feest- en vakantiedagen. 

Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen!

Quest Junior scheurkalender 2023

Deze scheurkalender van Quest Junior maakt je elke dag een beetje slimmer en vrolijker: 365 pagina’s vol beesten, puzzels, grappen, knutsels, proefjes en Vragen & Antwoorden. Elke maandag iets mafs over je lijf, land of iets anders. Elke dinsdag een foto en weetje over een dier, woensdag en zaterdag een lekkere puzzel. Donderdag is Vraag & Antwoord-dag, een vrolijke vrijdag met een hilarische dierengrap en knutsels, proefjes en doedingen op zondag. Speciaal voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Evert Kwok Scheurkalender 2023

De scheurkalender 2023 Van En Voor Oma is nieuw en uniek in zijn soort met alleen maar quotes gericht op het leven van oma en de liefde voor haar kleinkinderen.
Online bereikt Van En Voor Oma met haar liefdevolle spreuken dagelijks rond de 100.000 mensen.
Deze spreuken worden massaal gedeeld en gewaardeerd.    

Alleen de beste, leukste en meest liefdevolle spreuken van de afgelopen jaren zijn verzameld in deze unieke scheurkalender.
Deze scheurkalender Van En Voor Oma is een absolute must have voor elke oma!
Vorig jaar was de Van En Voor Oma scheurkalender helemaal uitverkocht, dus dit jaar meer op voorraad.
Nooit meer afvragen wat je voor Oma gaat kopen, deze scheurkalender laten geven door je kinderen is al een liefdevol moment!

Dagelijkse kost scheurkalender 2023

De lekkerste kalender van het jaar Met de Dagelijkse Kost Scheurkalender 2023 kom je zeker een jaar lang goed voor de dag. Hartige recepten voor in de week en zoets voor het weekend. Dankzij Jeroen Meus hoeft niemand zich nog het hoofd te breken over de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ Het serveren van dagelijkse kost wordt een fluitje van een cent.

Vogel Scheurkalender 2023

Bijna 400 soorten vogels bevolken de Nederlandse moerassen, duinen, kusten, bossen en weilanden.

Garfield scheurkalender 2023

2023 Scheurkalender van het merk Interstat. Deze kalender bevat 365 pagina’s met ieder een Garfield strip. De afmetingen van deze scheurkalender zijn 18 x 13 cm.

Een jaar met Toon Hermans scheurkalender 2023

Toon Hermans was de grootste theaterpersoonlijkheid die Nederland en Vlaanderen ooit hebben gekend, én een van de meest gelezen dichters. In 2016 vierden we zijn 100ste geboortedag. 

Deze scheurkalender is een selectie uit de vele duizenden gedichten, versjes, teksten en tekeningen die Toon gemaakt heeft. Voor elke dag een grapje, een versje, een doordenker of een woord van troost.

Tuinscheurkalender 2023

Ook de 25ste editie van de Tuinscheurkalender bevat weer prachtige tuingedichten, smakelijke recepten en allerhande wetenswaardigheden over bloemen en planten.   

1997 was een gedenkwaardig jaar. In dat jaar werd Kofi Annan benoemd tot secretaris-generaal van de Verenigde Naties, werd de voor lopig laatste editie van de Elfstedentocht verreden, kwam prinses Diana om het leven bij een auto-ongeval in Parijs, verscheen het boek Harry Potter en de Steen der Wijzen én lag de allereerste editie van De Tuinscheurkalender van Romke van de Kaa en Paul Geerts in de winkel. Nu, 25 jaar later, wordt deze onvolprezen everscheurder nog even gretig gekocht door tuin- en balkonbezitters in Nederland en Vlaanderen. Als altijd staan de tuinveteranen Van de Kaa en Geerts garant voor betrouwbare tips voor de tuinliefhebber; ook de 25e editie van deze kalender bevat weer prachtige tuingedichten, smakelijke recepten en allerhande wetenswaardigheden over bloemen en planten.

Zit jouw scheurkalender er niet bij?

Zit jouw favoriete scheurkalender er niet bij? Geen paniek! 

Alle scheurkalenders zijn in dit overzicht terug te vinden.

Happy 2023!

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: