makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Hoe kun je op internet geld verdienen met Affiliate Marketing? Lees alles over de "Affiliate Marketing Revolutie" van Jacko Meijaard.

Wat is Affiliate Marketing?

Geld verdienen terwijl je slaapt. Wie droomt daar nou niet van?

Affiliate Marketing is dé manier om een passief inkomen te genereren.

Het idee achter Affiliate Marketing is dat je de producten van anderen promoot. Hiervoor moet je je eerst aanmelden bij een Affiliate Marketing Netwerk. Op je eigen website plaats je een link naar het artikel. Klikt iemand op jouw link en koopt het artikel? Dan krijg jij hierover een commissie. Deze commissies kunnen flink oplopen. Tot wel duizenden euro’s per maand.

Online training Affiliate Marketing

Ben je nieuw op het gebied van Affiliate Marketing en wil je hier alles over te weten komen? Dan is er de training “Affiliate Marketing Revolutie” van Jacko Meijaard. Deze online training bestaat uit 7 modules. Iedere module bestaat uit meerdere lessen. 

In de training “Affiliate Marketing Revolutie” leer je stap voor stap alles hoe je zelf succesvol kunt worden met Affiliate Marketing. 

De Laptop Lifestyle - Boek van Jacko Meijaard

De Laptop Lifestyle“, dit is de titel van het eerste boek van Jacko Meijaard. Zijn boek is op 13 november 2020 uitgekomen. In zijn boek vertelt Jacko zijn verhaal over hoe hij een Affiliate Business met een inkomen van €0,- tot inmiddels €10.000 per maand heeft opgezet.

Ontdek het geheim van Jacko Meijaard! Hoe heeft hij met Affiliate Marketing een passief inkomen opgebouwd? Wat zijn de geheimen van Affiliate Marketing? Niet onbelangrijk, het boek bevat een ware “casestudy” die laat zien hoe ook jij dit kunt realiseren.

Op 18 jarige leeftijd is Jacko begonnen met Affiliate Marketing. In het begin geloofde niemand in wat hij aan het doen was. Eigenlijk lachte iedereen erom. Maar, Jacko had als doel om €7.500,- per maand te gaan verdienen via internet. En dat is meer dan gelukt. 

Jacko is inmiddels een zeer succesvolle Internet Marketeer geworden. Hij heeft al zijn kennis samengebracht in een Online Videocursus met een zeer waardevol platform; de Affiliate Marketing Revolutie. 

Wat is de Laptop Lifestyle volgens Jacko Meijaard?

De laptop lifestyle houdt in dat je geen 9-5 baan zult hebben. Niet ’s ochtends in de file naar je werk en in de avondspits weer naar huis. Zucht. In plaats daarvan bouw je een online business op die je overal ter wereld kunt runnen. je werkt dus niet voor en baas. Je bent je eigen baas. Werkt vanuit huis en je hoeft dus nooit meer in de file te staan!

Je bepaalt met de laptop Lifestyle je eigen werktijden. Lekker toch!?! Maar, ook al heb je geen 9-5 baan. Het is wel hard werken om een succesvolle business op te zetten. Zodra deze staat en je hebt alles geautomatiseerd dan kun je net als Jacko iedere middag lekker vrij nemen.

Voor de “Laptop Lifestyle” heb je dus alleen een laptop met internet nodig.

Hoe bouw jij ook een passief inkomen op met internet?

Jacko neemt je mee in zijn waargebeurde verhaal dat het mogelijk is om via het internet een passief inkomen kunt verdienen. En hier (zeer) goed van kunt leven. Wie wil dat nou niet? 

Maar, een kleine opmerking… “Passief” wil niet zeggen dat je helemaal niks hoeft te doen. Uiteraard is dit natuurlijk niet helemaal het geval. Om te kunnen leven van een passief inkomen, moet je wel de nodige stappen ondernemen, zoals vermeld in de cursus van Jacko Meijaard. 

Het blijft hard werken! Bij Affiliate Marketing is het zo dat wanneer je een commissie verdiend je er verder inderdaad niets voor hoeft te doen. Je hoeft geen producten in te kopen, te verpakken of te versturen. 

Wie is Jacko Meijaard?

Maar, wie is die Jacko Meijaard nu eigenlijk?

Jacko Meijaard is geboren in 1991 en is de oprichter van de succesvolle website InternetSuccesGids.nl en de maker van de videotraining “Affiliate Marketing Revolutie“. Jacko geeft aan tijdens zijn studie Journalistiek in 2011 voor het eerste in aanraking te zijn gekomen met Affliate Marketing. 

Hij heeft zich verder verdiept in het principe Affiliate Marketing. Na een tijdje verdiende Jacko Meijaard online zijn eerste euro’s. 

Vanaf 2015 deelt hij zijn kennis en ervaring om ook anderen een leuk tweede inkomen te laten creëren door middel van Affliate Marketing. Zijn training de “Affiliate Marketing Revolutie” (AMR) is een feit. 

Naast de training is er sinds 2017 ook een drukbezocht forum actief over het onderwerp Affiliate Marketing. Op het forum wordt heel veel kennis en ervaring met elkaar gedeeld. 

Wat is de InternetSuccesGids.nl?

De InternetSuccesgids.nl is de website van Jacko Meijaard. Hij deelt op deze website zijn kennis, deelt ervaringen en leer anderen geld te verdienen via het internet. Jacko doet dit door het plaatsen van podcasts, video’s en relevante artikelen over ondernemen op het internet.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De videotraining van Jacko Meijaard heet de “Affiliate Marketing Revolutie” die hierboven al een paar keer naar voren is gekomen.  

In de training Affiliate Marketing Revolutie legt Jacko Meijaard je stap voor stap uit hoe je een winstgevende Affiliate website op kunt zetten. 

Van het registeren van een domeinnaam tot het bekijken van webstatistieken. Alles komt aan bod. 

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Je wilt online geld verdienen en vast ook willen weten of de training van Jacko Meijaard betrouwbaar is?

Jazeker! Jacko heeft ontzettend veel ervaring op het gebied van Affliliate Markteting en weet dus waar hij het over heeft. 

Na het aanmelden krijg je direct toegang tot de trainingsvideo’s en kun je meepraten op het Affiliate Marketing Forum.

Welke onderwerpen komen aan bod in de Affiliate Marketing Revolutie?

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Marketheme of je eigen WordPress site

In de cursus worden twee mogelijkheden toegelicht om met een website te beginnen. Je kunt ervoor kiezen om zelf je website te maken. Dit doe je met WordPress. WordPress is een zogenaamd Content Management Systeem die je in staat stelt prachtige en functionele websites te maken. 

Lees ook het artikel “Maak je eigen WordPress website”.

WordPress gratis te downloaden. Daarnaast zijn er aantal handige (betaalde) tools die onmisbaar zijn om je website te bouwen. Elementor is hier een goed voorbeeld van. 

Daarnaast wordt Marketheme gepromoot. Marketheme maakt gebruik van WordPress, maar is al zo ingericht dat je hiervoor zelf weinig in hoeft te stellen. Je betaald hiervoor wel maandelijks een fors bedrag. Op dit moment 67,- euro per maand. Het is een keuze die je zelf moet maken. 

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan het bouwen van je eigen website. Dit kost je wellicht wat meer tijd, maar bespaart je een hoop geld. SiteGround is daarvoor de meest gebruikte hostingprovider.

Hosting van je WordPress bij SiteGround

Als je nog geen domeinnaam hebt aangevraagd, kun je dit het beste doen bij SiteGround. SiteGround is de snelstgroeiende hostingprovider die er is. Geen enkele andere provider kan Siteground verslaan als het gaat om technische functies zoals snelheid, prestaties, beveiliging en uptime. 

Dit maakt SiteGround de nummer 1 voor iedereen die een snelladende website, met goede uptime en veiligheid, samen met uitstekende klantenondersteuning en voor een goedkope prijs zoekt.

Bouw je eigen website met WordPress en Elementor

Nadat je een eigen domein hebt aangemaakt bij SiteGroud, kun je beginnen met het bouwen van je eigen WordPress affiliate website. 

Om het bouwen van je eigen website makkelijk te maken, kun je gebruik maken van Elementor. Met de gratis tool Elementor kun je zeer gemakkelijk je inrichting van je website aanpassen. 

Wil je meer, dan kun je natuurlijk altijd voor een gering bedrag de Elementor Pro versie aanschaffen. Hiermee bouw je in no-time jouw mooiste website!

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: