makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

"Afvallen zonder poespas!" van Claudia van der Meijden beloofd je gemakkelijk af te vallen. Lees er alles over in deze recensie.

Afvallen zonder poespas! Het boek van Claudia van der Meijden

Afvallen zonder poespas! Wie wil dat nou niet. Geen vage lijstjes van ingrediënten die je niet zou mogen eten. Maar gewoon makkelijke recepten voor het hele gezin. Lees er alles over in deze recensie. 

afvallen zonder poespas claudia van der meijden recensie
Bekijk het inkijkexempaar

Samenvatting van het boek: Afvallen zonder poespas!

Het boek “Afvallen zonder poespas!” laat jou afvallen op een simpele manier. Zonder honger! Claudia van der Meijden heeft al tien jaar een goed lopende praktijk. Hier heeft Claudia al meer dan duizend mensen geholpen om succesvol af te vallen. 

Claudia heeft al haar ervaringen gebundeld in haar boek. Een dieet zonder pakjes, zakjes, shakes en repen. Gewoon gezond eten. En wel op die manier zodat het hele gezin mee kan eten. 

In het boek staan tientallen makkelijke en lekkere recepten. Met drie verschillende basisdiëten en variatielijsten waaruit jij kan kiezen. 

Zoals bijvoorbeeld elke dag volkorenbrood. Hoe lekker is dat? Nooit meer met bakken sla onder je arm naar school of naar je werk. Balans, regelmaat en plannen horen allemaal bij het afvallen volgens de Slimness-methode. 

Wat je door dit boek te lezen leert is niet voor even, maar voor altijd. Waarom het belangrijk is dat je sommige dingen juist wel moet eten. En wat we eigenlijk niet nodig hebben? Je leest het allemaal in dit boek. 

Kortom, wil jij kilo’s kwijt en een gezondere leefstijl zonder gedoe? Dan is dit boek zeker een aanrader!

Gemakkelijk afvallen volgens de Slimness methode

Zoals de titel van het boek al verklapt kun je met behulp van dit boek afvallen zonder poespas. En dat is ook werkelijk zo. Het boek is gebaseerd op de Slimness-methode. Deze methode wordt duidelijk in dit boek uitgelegd. De belangrijkste kenmerken van de Slimness-methode zijn:
  • Je voelt je energieker
  • Je mag gewoon brood blijven eten
  • Je eet gezond en voedzaam
  • Alle recepten zijn makkelijk en lekker
De recepten zijn duidelijk omschreven en makkelijk te bereiden. Je kunt eindelijk afvallen door normaal te eten. En het leuke is, het hele gezin kan ervoor kiezen om mee te doen. Geen koolhydraten meer laten staan of andere lastige bereidingswijzen.

Terug naar de basis

Back to basic. Oftewel, terug naar de basis. Eigenlijk maken we het ons bij lijnen vaak veel te ingewikkeld. Zoals het weglaten van brood. En eten in plaats daarvan alleen maar sla, tomaten en avocado’s. Best raar toch? 

Maar door middel van de Slimness-methode lukt het ook jou om al die overbodige kilo’s kwijt te raken. Wat je door dit boek te lezen leert is niet voor even, maar voor altijd

Waar kun je het boek "Afvallen zonder poespas!" van Claudia van der Meijdden kopen?

Het boek “Afvallen zonder poespas!” van Claudia van der Meijden is onder ander te koop bij Bol.com.

Specificaties

Verschijningsdatum: oktober 2020
Aantal pagina’s: 136
Auteur: Claudia Van der Meijden
EAN / IBSN:9789464180817

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: