makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

'Dat wordt nooit wat!'. Het nieuwste boek van Bert Visscher. Het gaat over de beginjaren van de carriere van Bert Visscher. Lees erover in deze review.

Dat wordt nooit wat! - Bert Visscher

Het nieuwste boek van Bert Visscher heet ‘Dat wordt nooit wat!‘ – Mijn stuiterende beginjaren op het podium -. Wat je van dit boek kunt verwachten, lees je in deze review.

Samenvatting van het boek

Als puber al speelde Bert Visscher het vuur uit z’n sloffen tijdens cabaretavonden op school. Totale gekte zonder enige structuur in een moordend tempo. Dat is zoals we cabaretier Bert Visscher kennen. 

En vanaf het begin liepen de zalen zeker vanzelf lekker vol? Welnee, zeg. Vallen en opstaan. Zinloze ritten naar zaaltjes diep in de klei voor vier man. Of voorstellingen waarbij het publiek zich nu nog afvraagt wat die man daar op het podium stond te doen. Om daarna tijdens de terugreis diep in de nacht in een truckerscafé boven een gehaktstaaf te hangen met maar één gedachte: dat wordt nooit wat. 

In dit boek beschrijft Bert op zijn eigen onnavolgbare manier welke fratsen hij heeft moeten uithalen om nu te verzuchten: TOCH NOG IETS GEWORDEN… ‘Bert is met stip de leukste mafketel van Nederland.’ – Jochem Myjer

bert visscher dat wordt nooit wat boekrecensie
Klik op de afbeelding voor de laagste prijs

Lezen met een lach op je gezicht

Dit boek lees je in één keer uit. En dan met een hele grote grijns op je gezicht.
Op zijn onnavolgbare humoristische manier vertelt Bert over zijn ervaringen in kleine theaters. De momenten toen hij nog geen volle zalen trok. Alles wat hij daar meemaakt is uitermate komisch. Niet op dat moment. Maar hoe Bert de situaties beschrijft is echt hilarisch. De heerlijk droge humor, zoals we deze van Bert kennen.

Nu is Bert helaas even niet te zien in de theaters. Maar gelukkig valt er nog heel veel te lachen met dit boek. 

Waar is het boek van Bert Visscher te koop?

Het boek ‘Dat wordt nooit wat!’ van Bert Visscher is onder andere te koop bij Bol.com.

Een overzicht van alle boeken van Bert Visscher vind je hier

Specificaties

Verschijningsdatum: februari 2021
Auteur: Bert Visscher
EAN / ISBN: 9789493095557

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: