makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Wat is de beste MiFi router? Hoe werkt een MiFi router en wat kun je ermee? Alle informatie over MiFi routers lees je in deze blogpost.

MiFi routers - Wat kun je ermee?

Een MiFi router, je hoort er steeds meer mensen over. Maar wat is dat nu precies zo’n MiFi router? En wat kun je allemaal met een MiFi Router? 

Je kunt met een MiFi router in heel Europa of zelfs overal in de wereld online via een mobiel 4G netwerk. In deze blogpost leggen we je uit in welke situaties je voordeel hebt van een MiFi router. En ook vertellen we je waar je op moet letten bij het kopen van zo’n WiFi hotspot.

Met MiFi altijd goed internet

Ken je dat? Een slecht WiFi netwerk dat ontzettend traag werkt op reis, vakantie, camping, strand of een andere plek? Of nog erger, helemaal geen internetverbinding! Dat probleem los je eenvoudig op met een MiFi router.  Een klein en handig apparaatje dat je voorziet van supersnel veilig 4G+ WiFi waar jij maar wilt!

Wat betekent MiFi?

Maar wat betekent MiFi eigenlijk? MiFi staat voor ‘Mobile’ en ‘WiFi’ en houdt dus simpelweg in: internet voor onderweg. Een MiFi router heeft vaak een veel betere (externe) antenne dan de meeste smartphones. Hierdoor heb je veelal een snellere verbinding en een beter bereik.

beste-mifi-router

Hoe werkt een MiFi Router?

Een MiFi router -of wifi hotspot- is een klein apparaatje, ongeveer net zo groot als een pakje sigaretten of een smartphone. Met een MiFi router zet je een internet verbinding op door middel van 3G of 4G. Je plaatst in deze MiFi router een simkaart. De MiFi router zendt vervolgens een WiFi signaal uit, waarmee je kunt connecten met bijvoorbeeld je laptop, smartphone of tablet. Super handig voor op bijvoorbeeld de camping, in de auto of op het strand. 

Wat heb je nodig voor een MiFi Router?

Met een MiFi router ga je online via het 3G of 4G netwerk van een mobiele provider. Je plaatst dus net zoals in een telefoon een simkaart. Hiervoor sluit je een abonnement af of je kunt gebruik maken van een zogenaamde prepaid simkaart. Zonder simkaart kun je geen gebruik maken van een MiFi router. 

Vergelijk hier de goedkoopste SIM-only abonnementen.

Wat is de beste MiFi router?

Het kiezen van een MiFi router kan soms lastig zijn. Er zijn verschillende soorten in de meest uiteenlopende prijsklassen.  

Om je op weg te helpen, kun je door middel van deze link de beste MiFi router vinden die het paste past bij jouw situatie

MiFi Router op vakantie

Als je gebruikt maakt van een Nederlans data abonnement, dan kun je daarmee in alle landen van de EU online. Je verbruikt hierbij de data uit je eigen bundel.  

Blijf je in Europa, maar je een beperkte databundel? Kijk dan voor een lokale simkaart in het land waar je naar toe reist. Deze zijn daarnaast veelal een stuk goedkoper. 

Als je vaak reist en je wilt er zeker van zijn dat je overal ter wereld jouw Mifi router kan gebruiken, check dan van te voren of de MiFi router ondersteuning biedt aan netwerken over de hele wereld.

Kun je met meerdere tegelijk gebruik maken van Mifi?

Ja. Bij de meeste MiFi routers is het mogelijk meerdere WiFi connecties op te zetten. Hierdoor kun je met meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik maken van mobiel internet.

Is een MiFi Router veilig?

Ja, het gebruik van een MiFi router is veilig. Dit komt doordat je met een MiFi router een persoonlijke verbinding opzet. Op deze manier ben je altijd veiliger dan dat je gebruik maakt van een openbaar Wifi netwerk op bijvoorbeeld een camping. 

Als je tijdens je vakantie echt veilig online wilt, kies dan een een Mifi router met ingebouwde firewall. Een firewall filtert alle ongewenste verbindingen van buiten. Hierdoor ben je beschermd tegen ‘afluisteren’. 

Onze aanbeveling - Beste koop

Wil je een betrouwbare MiFi router met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, kies dan voor de Daily Logix MiFi 4G router. Nu met Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie.

Daily Logix MiFi 4G router

Mifi 4G Router Wifi Router Hotspot Voor Elke Locatie – Werkt Met Sim Kaart – Draadloos – Oplaadbaar – Daily Logix®️

Super makkelijk om te installeren en met het kleine formaat ook overal mee naar toe te nemen. Het enige wat nodig is om een netwerk te creëren is een simkaart met een abonnement zoals je die kent van je mobiel. 

Dankzij nieuwe innovatieve updates kan je tot 10 apparaten tegelijk gebruiken op het wifi netwerk. Je laadt hem gemakkelijk op met de meegeleverde kabel. 

Het apparaat werkt vervolgens 12 uur lang op een volle batterij. Een ontzettend handig apparaat om de slechte internetproblemen op te lossen.

Zorgeloos internetten waar jij dat wilt.

De Daily Logix MiFi router is compact en past in de broekzak. Je kunt hem daarom gemakkelijk meenemen. Dankzij de verbeterde functies geniet je van supersnel 4G+ Wifi. Je kunt het netwerk zelf een naam geven, en ook een eigen wachtwoord creëren waardoor alleen jij en de mensen die je kent gebruik kunnen maken van het Wifi netwerk. 

Zo kan je dus ook 100% veilig internetten. Snel en stabiel internet op iedere plek

Kamperen, op vakantie, het strand of op de boot? Het is zomaar een greep uit de locaties waar de router jou kan voorzien van een goed werkende internetverbinding. Of je nou een favoriete serie of film wilt streamen, of toch nog even snel video bellen met vrienden of familie. Het kan allemaal!

De Daily Logix heeft een verbeterde accuduur van maximaal 12 uur.

Veel mensen gebruiken de ouderwetse manier om op een snelle manier een Wifi hotspot te creëren, dit doen ze via hun eigen telefoon. Echter gaat de batterij van de telefoon dan snel leeg, en ook de levensduur wordt aanzienlijk korter. Uiteindelijk ben je sneller toe aan een nieuwe batterij wat weer veel geld kost. Daarom raden wij aan om een MiFi router te gebruiken. De batterij kan maximaal 12 uur lang mee en is weer gemakkelijk op te laden met de meegeleverde kabel.

Jouw voordelen

✅ Op elke locatie 4G+ Wifi
✅ Simpele installatie
✅ Snelheidsverbinding tot 300mbps
✅ Verbeterde accuduur van maximaal 12 uur
✅ Gebruiksvriendelijke bediening
✅ Geschikt voor elke provider
✅ Compact en licht in gewicht
✅ Tot 10 apparaten tegelijk verbinden
✅ +Daily Logix microfiber telefoon doekje

100% Geld terug garantie
Daily Logix staat achter de duurzaamheid van hun goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie volgens de richtlijnen. 

Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zal Daily Logix je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.

Ervaar het gemak van onze Daily Logix MiFi router zelf, en geniet van een internetverbinding waar jij dat wilt!

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: