makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Het bucketlistboek voor koppels. Wat kun je ervan verwachten? Plus een overzicht van de allerleukste bucketlistboeken.

Het Bucketlistboek voor koppels - Elise de Rijck

Het Bucketlistboek voor koppels van is het nieuwste bucketlistboek van Elise de Rijck. Met dit bucketlistboek is super grappig en geeft je relatie een boost. Met maar liefst 250 dingen die je als koppel gedaan moet hebben. 

Verderop vind je een overzicht van alle bucketlistboeken die zijn uitgebracht door Elise de Rijck.

het bucklistboek voor koppels recensie
Bekijk het inkijkexemplaar

Wat is een bucketlist?

Maar laten eerst beginnen met een klein stukje theorie. Want, wat is een bucketlist eigenlijk?

Een bucketlist is letterlijk vertaald een ‘emmerlijst’. Het is een lijst met dingen die iemand nog gedaan wil hebben voordat hij sterft. Het woord komt misschien van ‘kick the bucket’, wat overeenkomt met de pijp uitgaan of het loodje leggen. 

Terminaal zieke mensen stellen soms nog een bucketlist op. Ook mensen die gezond zijn en variatie in hun leven willen hebben, stellen een bucketlist op. Dit doen zij dan meestal om uit de dagelijkse sleur te raken. De naam is vooral bekend geworden door de in 2007 uitgekomen film ‘The Bucket List’.

Het opstellen en eventueel publiceren van de lijst helpt bij het realiseren van de gestelde doelen. Bij het opstellen kan bijvoorbeeld uitgegaan worden van de levensverwachting, van wat men als kind altijd al wilde doen of nagaan waarvan men het meeste spijt zou hebben als het tijdens het leven niet gedaan zou worden.

In deze blogpost neem ik je mee naar de allerleukste bucketlists. 

 

Samenvatting van Het bucketlistboek voor koppels

Eindelijk een Bucketlist voor koppels. In het boek van Elise de Rijck vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! 

Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen. Laat geheime briefjes voor elkaar achter tussen de melkproducten in de supermarkt, herbeleef jullie eerste date, duw elkaar op de schommel en laat matching (plak)tattoo’s zetten. 

Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 250 ideeën die jullie leven zal verrijken en jullie relatie nog sterker zal maken. – Met ruimte om jullie meest zeemzoeterige of grappige foto’s op te kleven! – Met extra pagina’s voor jullie eigen romantische bucketlist. – Een bewaarboek dat jullie heel jullie leven zullen koesteren. 

Gaan jullie de uitdaging aan?

Wat vinden anderen van dit boek?

  • Het leuke van dit boek zijn de ideeën die er in staan. Natuurlijk zijn wij zelf prima in staat leuke uitjes te bedenken, maar dit boek gaat een stapje verder. Het is een boek om in te schrijven, af te vinken en met bijzondere activiteiten/momenten en tips voor jou en je partner.
  • Er zijn wel wat puntjes op de lijst die je sowieso kan afvinken als je al even samen bent. Desalniettemin zullen er zeker nog veel zaken zijn die je nog niet gedaan hebt. Het is heel fijn om deze lijst met je partner te overlopen omdat het je aan het denken zet en eigenlijk op een subtiele manier ook een licht werpt op wat goed zit en wat beter zou kunnen.
  • Ik vind het een ontzettend leuk boek. Je vind er de standaard dingetjes die elk koppel wel doet, maar ook heel veel leuke en vernieuwende dingen waar je zelf nooit aan zou denken. Ze zijn vaak ontzettend grappig om te doen en het zorgt er voor dat je relatie niet saai gaat worden. Je kunt elke keer wat anders doen. Het boek is heel overzichtelijk en leuk geschreven. Hij is redelijk klein, dus hij gaat zo overal mee naartoe.
  • Leuk om cadeau te geven, hele leuke opdrachten staan erin, al zijn het er geen 250, omdat sommige dingen dingen niet echt een activiteit zijn, de opdrachten bezorgen sowieso een lachbui en leuke foto’s en herinneringen.
  • Het boek heeft een super leuke opmaak en beinhoudt vele goede ideeen! Wij hebben al best veel dingen ingevuld en kijken er nu al naar uit om over 20 jaar te gaan kijken wat we toen hebben ingevuld 😉 zeker een aanrader!

Over Elise de Rijck

“Serial multitasker Elise De Rijck schreef in 2015 haar eerste boek. Het Bucketlist Boek bleek algauw een bestseller te worden. Maar ze neemt zichzelf niet te serieus en hoopt dat jij dat ook niet doet met haar boeken. Ze eet confetti als ontbijt (niet écht, hoor), is niet vies van een beetje nostalgie en speelt nog dagelijks met Polly Pocket (ook niet echt, hoor!). Wel staat haar kleine teen een beetje krom. Interessant, hé!

Waar is Het bucketlistboek voor koppels te koop?

Het Bucketlistboek voor koppels van Elise de Rijck is onder andere te koop bij Bol.com.

Specificaties

Verschijningsdatum: december 2016
Aantal pagina’s: 128 pagina’s
Auteur: Elise de Rijck
EAN / ISBN: 9789401440776

Meer leuke bucketlistboeken van Elise de Rijck

Het bucketlist voor vrienden – Elise de Rijck

Een Bucketlist voor vrienden In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je beste vriend(in) gedaan moet hebben. 

Of jullie elkaar pas een week of al jaren kennen, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen. 

Geef elkaar een bijnaam, speel een spelletje badminton in het midden van een winkelcentrum, haal samen een grap uit en recenseer elkaars (ex-)liefjes. Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 250 ideeën die jullie leven zal verrijken en jullie vriendschap nog sterker zal maken. – 

– Met ruimte om jullie mooiste en grappigste foto’s op te kleven! – Met extra pagina’s voor jullie eigen knotsgekke bucketlist. – Een bewaarboek dat jullie heel jullie leven zullen koesteren. Gaan jullie de uitdaging aan?

Het bucketlist boek – Elise de Rijck

500 dingen die je gedaan móet hebben Heb je er ooit al bij stilgestaan wat je absoluut gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? Giet het in een lijstje en je hebt je eigen bucketlist.

Maar hoe begin je eraan en hoe maak je het nog opwindender? In dit doe-boek vind je ideeën die voor iedereen (jong en oud-er) haalbaar zijn, mits je gemotiveerd genoeg bent en als je je horizonten durft te verkennen. Sommige opdrachten zijn gemakkelijk aan te vinken, andere zijn dan weer een grotere uitdaging, maar vaak zijn dit net de dingen die je leven het meest verrijken. 

Een koe melken, een boek schrijven, met een tandem fietsen, een taart in iemands gezicht gooien, kussen onder de Eifeltoren of op de top van een berg staan, het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 500 ideeën in dit boek. Je kan de lijst nog verder uitbreiden door je persoonlijke dromen toe te voegen op de daarvoor voorziene pagina’s. 

En dan nu, stoppen met dromen, starten met doen!

Het bucketlistboek voor op reis

In dit boek vind je 250 gekke, grappige en unieke dingen die je gedaan moet hebben op reis! Of je nu naar Spanje op vakantie gaat, gewoon in eigen land blijft of verre oorden opzoekt, dit boek zal jouw vakantie nog leuker maken! Pootje baden in een fontein, een afscheidsfeest organiseren voor je op citytrip vertrekt, een waterpistoolgevecht houden of met je billen bloot melk drinken uit een kokosnoot. Dankzij dit boek zal je heel wat leuke momenten beleven die je je leven lang zult herinneren!

Met ruimte om grappige foto’s op te plakken!
Met extra pagina’s voor je eigen travel-bucketlist.
Een bewaarboek vol leuke herinneringen.

Stop dreaming, start doing! 

Het beste vrienden boek – Voor grote mensen

Het beste vriendenboek (de opvolger van Het bucketlist boek) is een vriendenboek voor volwassenen, zeg maar ‘grotere mensen’. Want wanneer ben je eigenlijk echt volwassen? Je geeft het boek aan je vrienden, zij vullen de (soms gênante) vragen in en geven het weer terug. Herhaal dit tot het boek vol is. Klaar! Kat in een zak? Zeker niet, als je later oud(er) en grijs bent, heb je iets leuks om naar terug te grijpen. Een ‘memento’ noemen ze dat. Ook leuk: geef een volledig ingevuld boek aan iemand cadeau of leg het in het toilet zodat je gasten iets te doen hebben tijdens het *je weet wel*.

Kom alles te weten over je vrienden! En hoe denken zij echt over jou? Met vragen als: dit staat op mijn bucketlist, mijn grootste blunder ooit, dit heb ik het laatst gegoogeld, zo zie ik jou over 10 jaar, dit is de kleur van mijn tandenborstel,… Leuke opdrachten die je samen met je vrienden kan doen, krijg je er gratis bij. Bonus! 

Het ultieme bucketlistboek

Dit boek laat je dansen in de regen, in bomen klimmen, levens redden en de wereld zien. Je wordt er slimmer van en met een beetje geluk komen AL je dromen uit. Toegegeven, dat is misschien niet helemaal waar. Maar het geeft je wel een duwtje in de rug en vooral tonnen inspiratie om het leven te leiden waarvan je droomt. 

Bij sommige uitdagingen zal je misschien je bedenkingen hebben of er zelfs je neus en wenkbrauwen voor ophalen, maar hoe banaal ze ook zijn, voer ze uit (of niet!)! Ze zijn stuk voor stuk gekozen om je aan het lachen te brengen, je aan het denken te zetten of om je uit je comfortzone te halen.

Eén ding is zeker: dit boek zal je leven, of je nu jong of oud-er bent, verrijken.

Met ruimte om je persoonlijke dromen (én fuck-it list) toe te voegen. Een bewaarboek om te koesteren.

1000 ideeën die voor iedereen haalbaar zijn.

Het bucketlistboek voor grootouders

Een bucketlist is echt niet alleen maar voor jonge mensen! Dit boek is een bijzonder cadeau voor Opa en Oma: 250 dingen die je samen met je kleinkinderen gedaan moet hebben. Met grappige, unieke maar soms ook serieuze opdrachten. Een bewaarboek om te koesteren voor Opa, Oma en kleinkind!

Zoek je een cadeau voor Opa en Oma? Of voor aanstaande grootouders of een Opa in spe? Van dit boek hebben zowel Opa en Oma als hun kleinkind(eren) plezier!

Een bucketlist is een lijst met dingen die je heel graag wilt doen of beleven in je leven, dromen die je waar wilt maken, doelen die je wilt behalen. Aangezien het vaak veel leuker is om samen dingen te ondernemen, is er Het Bucketlist Boek voor grootouders!

Zie het als een stok achter de deur om samen bijzondere momenten te ervaren en te delen. In het boek staan 250 opdrachten voor grootouders en kleinkind om zo leuke herinneringen te maken! Doordat er ook ruimte is voor foto’s, wordt het daarnaast ook nog eens een bijzonder bewaarboek.

Het bucketlistboek 2

Ben je klaar voor nieuwe avonturen? Durf je je grenzen verleggen? Houd je van knotsgekke of net heel serieuze opdrachten? Dan is dit een boek voor jou! In dit doeboek vind je 500 nieuwe ideeën die je leven net iets spannender (zullen) maken.

Ga naar een winkel en betaal met Monopoly-geld, verzamel een vol paspoort, spring in een ballenbad, bouw een kampvuur, maak je kinderdroom waar of waag je aan een 30 dagen-challenge. Dit zijn maar enkele van de 500 ideeën in dit boek.

Met ruimte om je persoonlijke dromen toe te voegen.
Een bewaarboek dat je zal koesteren.
500 opdrachten voor iedereen!
Voor sommige opdrachten zal je uit je comfortzone moeten stappen.

Andere zijn dan weer een fluitje van een cent. Eén ding is zeker, dit boek zal je leven (of je nu jong of oud-er bent), verrijken. 

Het bucketlistboek voor een groene wereld

In dit boek vind je 150 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die jou uitdagen om de wereld te redden.

Verbreek je record onder de douche, neem deel aan een beachcleanup, ga een avondje sterren kijken, speel de minsgame, kies voor een staycation, organiseer een zero-waste picknick of een giftswap en oefen je furoshiki vaardigheden. Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 150 ideeën voor een duurzame levensstijl.

Ga jij de uitdaging aan?

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: