makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

eCursus Nooit meer Zorgen of Stress - Review

De training Nooit meer Zorgen of Stress gaat ook jou helpen om de spanning van de hedendaagse maatschappij los te laten. De auteur Frank de Moei heeft hiervoor een praktische eCursus ontwikkeld. Veel kennen Frank de Moei ook van andere zelfhulpprogramma`s over zelfvertrouwen.

Veel mensen, en met name mensen die werken, voelen steeds meer werkdruk. Iedereen wil van alles van je, en vaak moet alles direct en snel. Hierdoor ontstaat de beroemde burn-out en word je helemaal gek. Frank de Moei leert je in deze training blijvend positief in het leven te staan, en stress te voorkomen.

Frank weet jou zover te krijgen, dat je al die stress hormonen in bedwang houdt. Je gaat leren hoe je stressbestendig wordt, en leert de meest extreme vormen van stress voorkomen.

Wat houdt de cursus in? Wat kun je allemaal verwachten? Is het ’t geld waard? Je leest er alles over in deze review.

Een burn-out ligt op de loer

Wat is stress? En waar komen die stress hormonen toch eigenlijk vandaan?

De huidige maatschappij dwingt ons altijd maar “aan” te staan. Daar is ons lichaam niet op gebouwd. Het lichaam kan wel stress aan. Het is zelfs een evolutionair gegeven om ons te beschermen tegen gevaar. In gevaarlijke omstandigheden moet je alert zijn. Het lichaam maakt daarom de stress hormonen aan. Maar het is niet de bedoeling dat de stress nooit meer ophoudt.

Kijken we naar onze huidige werkomstandigheden, dan moet alles snel en vlug. Herkenbaar toch? Als dit weken, maanden of jaren doorgaat en je ontspant niet, ligt een wacht de burn-out je met open armen op. Er zijn verontrustende cijfers over de huidige werknemers met stress of burn-out klachten. Misschien heb jij ze ook en ben je daarom gaan zoeken naar informatie hierover. 

Wat zijn de symptomen van stress?

Als gevolg van stress zijn er bepaalde symptomen stress die de kop opsteken. Deze symptomen van stress kunnen intenser worden naarmate je meer stress ervaart.

Om je bewust te zijn van je stressniveau en stress tijdig te kunnen herkennen, kan je hier de symptomen stress nalezen. 

Deze symptomen van stress zijn onderverdeeld in 3 categorieën: 

 • Lichamelijke symptomen van stress
 • Psychische symptomen van stress 
 • Cognitieve symptomen van stress

Wat dit inhoudt zal ik hieronder toelichten.

stress-relax

Lichamelijke symptomen stress

Voortdurende vermoeidheid
Bij het ervaren van stress en symptomen stress, kan het zijn dat je voortdurend moe bent. Ook al probeer je wat bij te slapen, je blijft vermoeid. Door de aanhoudende stress put je je geest en lichaam erg uit, waardoor het veel rust nodig heeft. Vervolgens zal je dus meer moeten slapen dan gewoonlijk om de symptomen van stress te verminderen. Een ander symptoom van stress is echter dat je meer moeite hebt met slapen en dus bijgevolg minder slaapt.

Meer kans op pijn en ziek zijn
Stress put je lichaam uit. Door deze uitputting kan je kwetsbaarder zijn voor ziektes, maar ook voor pijn. Stress tast namelijk je immuunsysteem aan, waardoor je sneller ziek kan worden. Je wordt dus zwakker ten gevolge van symptomen van stress. Je kan ook vaak last hebben van hoofdpijn of maagpijn door de constante uitputting van je lichaam.

Slaapproblemen
Stress houdt je voortdurend bezig. Het zorgt er niet alleen voor dat je lichaam zich in een constante staat van paraatheid houdt, maar symptomen stress zullen er ook voor zorgen dat stress je gedachten beïnvloedt. Je zal meer moeite hebben met je gedachten stil te leggen. Zowel je lichaam als geest slaan dus op hol ten gevolge van symptomen van stress, wat slaapproblemen kan veroorzaken. Onder slaapproblemen verstaan we zowel problemen met inslapen als problemen met doorslapen.

Eetproblemen
Als je symptomen van stress ervaart, kan het zijn dat je vaak maagpijn ervaart of het gevoel hebt dat je maag in een knoop ligt. Je lichaam zal dus reageren op deze symptomen stress door gevoeligheid te veroorzaken. Dit kan ervoor zorgen dat je minder begint te eten, omdat eten geen aangename handeling meer is door de gevoeligheid in je maag. Verder hebben symptomen stress ook een invloed op de vertering van je eten. Het kan zijn dat de vertering van je eten niet meer zo vlot loopt als vroeger ten gevolge van symptomen stress.

Hartkloppingen
Net zoals de initiële lichamelijke reactie op stress, zal je doorgaans last hebben van hartkloppingen. De chemische reactie van stress veroorzaakt namelijk een hoger hartritme, wat bij langdurige stress kan leiden tot hartkloppingen. Je lichaam bereidt zich dus voortdurend voor op gevaar door je lichaam in een constante staat van paraatheid te laten verkeren. Naast hartkloppingen zijn gespannen spieren en wijde pupillen nog enkele gevolgen van de chemische stressreactie.

Verslavingen
Het komt vaak voor dat mensen, die symptomen van stress ervaren, de druk van de ketel proberen laten aan de hand van verslavende middelen. Bijvoorbeeld het roken van een sigaret kan je het gevoel geven dat je even aan de stress ontsnapt en je stressniveau kan doen dalen. Soms gaan mensen hier ook een stapje verder in en proberen zij verslavende middelen zoals wiet, drugs of alcohol in de hoop de gevoelens en symptomen van stress af te vlakken. Het tegendeel is echter waar: deze verslavingen bezorgen hen vaak net meer stress.

Psychische symptomen stress

Aanhoudend gevoel van gespannenheid 
Door de chemische stressreactie, verkeren zowel je lichaam als geest gedurende lange tijd in spanning. Als je vaker last hebt van symptomen van stress, kan het zijn dat je een voortdurende sfeer van spanning ervaart. Je kan maar niet tot rust komen, wat je op zijn beurt oververmoeid maakt. Helaas zullen symptomen van stress er ook voor zorgen dat je je gespannen voelt als het tijd is om te gaan slapen, waardoor je vermoeidheid zich opstapelt. Verder is het ook moeilijk om psychisch rust te vinden, omdat je maar bezig blijft. Je denkt voortdurend na en je vermoeit je brein. Na een tijdje kan dit voor vergaande gevolgen zorgen zoals bijvoorbeeld een burn-out.

Prikkelbaar zijn
Doordat je overwerkt bent, is het vaak moeilijk om rustig te blijven en vriendelijk te reageren. Als stress en symptomen van stress tot een hoogtepunt komen, kan het zelfs zijn dat je begint te roepen tegen een dierbare, omdat je niet meer weet hoe omgaan met de situatie. In veel gevallen wordt prikkelbaarheid getriggert door een vraag of conversatie, die je wil aanzetten tot nadenken. Iets heel simpel zoals ‘Hoe was je dag?’ kan teveel zijn, omdat je dan moet nadenken en vertellen.

Huilen en/of neerslachtig zijn
Omdat mensen met aanhoudende symptomen van stress vaak niet meer goed weten wat doen of zich ongelukkig voelen door de aanhoudende stress, huilen ze vaker. Door de voortdurende uitputting, kan het zijn dat mensen neerslachtig worden. Bij extreme gevallen van langdurige stress, kan het zelfs zijn dat je een depressie ontwikkelt ten gevolge van de uitputting.

Minder of niet genieten van het leven
Door de oververmoeidheid en eventuele huilbuien, kan het voorkomen dat je je plezier in het leven bent verloren. Je staat voortdurend onder stress en als je dan een moment vrij hebt, wil je graag alleen niets doen. Echter zal je in veel gevallen je brein niet kunnen stilleggen en nog blijven nadenken. Op dat moment kunnen toffe momenten met dierbaren aan je voorbij passeren, omdat je je uitgeput en somber voelt. Je probeert telkens wel rust te vinden of actief toffe dingen te ondernemen, maar het kan zijn dat na een tijdje de stress en symptomen van stress het beste van je vergen.

Lager zelfvertrouwen
Als je te maken hebt met stress en symptomen stress, komt het vaak voor dat mensen een lager zelfbeeld ontwikkelen. Door de aanhoudende stress, zal je problemen krijgen met het werk dat je moet doen. Dit kan een gevoel van onkunde opwekken, omdat je deze hoeveelheid van werk vroeger wel aankon. Tevens kan je meer ruzies krijgen met andere mensen, omdat je frustraties ophopen, waardoor je niet altijd rustig kan blijven. Stress en symptomen stress kunnen dus ook je relaties beginnen beïnvloeden. Dit alles kan na een tijdje het gevoel opwekken ‘dat je niets waard bent’.

Sociale isolatie
Je hebt niet langer de energie om actief dingen te ondernemen, omdat de stress en symptomen van stress het beste van je vergen. Het kan zijn dat je daardoor liever alleen bent als je niet aan het werk bent. Sociale isolatie komt vaak voor bij overmatige stress en kan ervoor zorgen dat je somber gevoel des te sterker wordt.

Cognitieve symptomen stress

Toename aan fouten en verlaagd prestatieniveau 
Na een tijdje zal je merken dat de symptomen van stress het beste van je vergen en dat je dus meer fouten begint te maken. Door de constante preoccupatie met stress, raak je zo oververmoeid dat je niet meer zoveel gedaan krijgt als vroeger en er tevens meer fouten zitten in je werk. Dit komt natuurlijk ook je zelfbeeld niet ten goede, waardoor een vicieuze cirkel van symptomen van stress ontstaat.

Concentratieproblemen
Doordat je constant aan je stress denkt, zal het vaak moeilijk zijn om nog aan iets anders te denken. Je bent namelijk gepreoccupeerd door wat je nog allemaal moet doen en dat ontmoedigt je. Door deze gedachten hou je vaak minder je gedachten bij wat je aan het doen bent. Daarnaast zorgt de vermoeidheid er ook vaak voor dat je minder goed je aandacht bij dingen kan houden.

Geheugenproblemen
Naast de concentratieproblemen, is het ook niet abnormaal geheugenproblemen te ervaren na langdurige stress. Symptomen stress zorgen er namelijk voor dat cortisol teveel geproduceerd wordt, waardoor bepaalde delen van je hersenen overbelast worden en minder receptief zijn. Dit kan eventueel problemen geven als je dingen wil oproepen vanuit je geheugen.

Piekergedrag
Stress en symptomen stress kunnen je preoccuperen bij overmatige stress. Je brein en gedachten kunnen in overdrive gaan, waardoor het moeilijk wordt om soms nog een oplossing te vinden. Als je voortdurend blijft nadenken over hetzelfde en je geen oplossing kan vinden, dan noemen we dit piekeren. Piekeren staat in nauw verband met andere symptomen stress, waardoor het ene symptoom de andere kan verergeren.

Besluiteloosheid
Doordat je zelfbeeld vaak rake klappen krijgt bij het ervaren van symptomen van stress en je maar blijft piekeren over dezelfde problemen, kan het ook zijn dat je besluiteloosheid ervaart. Je durft niet goed meer belangrijke beslissingen nemen en twijfelt aan wat nu het beste is om te doen.

Herken je één of meerdere van deze stress symptomen?

Ik denk het wel. Dus, weg ermee! Met enige training en tips tegen stress, kom jij van die vervelende stress af. De eCursus Nooit meer Zorgen of stress maakt voor eens en altijd een einde aan stress en zorgen. 

Je kijk op de wereld en je levenswijze zullen een positieve wending krijgen nadat je de cursus hebt gevolgd.

Laat je leren omgaan met stress door iemand die met 25 jaar passie in zelfontwikkeling. Frank heeft meer dan 15.000 andere cursisten geholpen met hun persoonlijke groei. Laat jij je ook helpen?

Wie is Frank de Moei - Auteur Nooit meer Zorgen of Stress?

Frank is een professionele coach en trainer. Hij heeft zeer ervaren als het gaat om Life-coaching en positieve Psychologie. Hij beschikt over een enorme hoeveelheid ervaring in zijn vakgebied. 

Ook is hij aangesloten bij een aantal erkende instanties als de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Of je nu een stresskip bent of niet, Frank weet hoe jou kan helpen.

In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij cliënten om tot meer persoonlijk groei te komen. Hierdoor kunnen deze mensen al hun spanning en zorgen loslaten. Het denkbeeldige boogje staat niet meer de hele dag gespannen, en je lichaam komt tot rust.

Op LinkedIn komen we Frank de Moei snel tegen, zijn CV liegt er niet om. Frank helpt al meer dan 25 jaar mensen van hun stress af via zijn eigen bedrijf Capedium Coaching & Trainer. Daarvoor was hij werkzaam bij een grote printer fabrikant, waar hij zich ook bezig heeft geouden met trainen en coachen.

Ook zijn opleidingen indrukwekkend:

 • Diploma (cum laude) in Positieve Psychologie.
 • Een MIT diploma Master of Information Techology
 • Gecertificeerde Life-Coach Neuro Associative Conditioning (TM)
 • Specialismen: Persoonlijke Groei en Transformatie

Kortom, we hebben hier te maken met een echte professional.

Voor wie is de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress bedoeld?

Laten we eens kijken voor wie is de eCursus Nooit meer Zorgen of stress is bedoeld? Ben je zo’n typische stresskip? Wil je werkstress verminderen? Lig je continu te piekeren? Maak je je overal zorgen om? Of wil je gewoon een totale body stress release? Zeg het maar, daar wil jij toch ook vanaf? 

Deze training is dan de oplossing voor jou!

Wat krijg je als eCursus Nooit meer Zorgen of Stress aanschaft?

Ben je al wat wijzer geworden van ons Nooit meer Zorgen of stress review? Laten we nu eens wat dieper op het product gaan inzoomen. Wat krijg je voor je geld? 

Om te beginnen is de eCursus opgebouwd uit 3 hoofdstukken, en in totaal zijn het 19 lessen. De lessen worden in een tijdbestek van 9 weken naar je verstuurd per email.

Uiteraard staat het je vrij om zelf je studiemoment te bepalen. Verder blijf je eigenaar van de lessen, ook na deze 9 weken.

Laten we eens bekijken wat je leert in de 3 hoofdstukken waaruit de cursus is opgebouwd.

Hoofdstuk 1 : Waarom maken we ons zorgen?

In de inleiding van de cursus behandeld Frank het fenomeen zorgen maken. Waarom maken we ons nu zo druk? 

Hoofdstuk 1 geeft je de basisbegrippen en handvatten die er voor gaan zorgen dat je meer houvast in je leven gaat krijgen.

Het gaat te ver om heel diep op de stof in te gaan, dan wordt dit artikele te lang. Maar even kort samengevat komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Leer angst los te laten
 • Leer waarom zorgen altijd terugkomen
 • Ontdek wat je kunt veranderen
 • Ontdek waarom het lastig is te stoppen met piekeren, tot NU dan!
 • Ontdek de twee voornaamste redenen waarom je je zorgen maakt
 • Ontdek welke gedachten en situaties jouw stress geven
 • Leer de bekendste stressfactoren
 • Leer het voordeel van zorgen maken

Hoofdstuk 2 : Transformeer je zorgen!

In hoofdstuk 1 krijg je de basis, en word je uitgelegd waar je zorgen en stress vandaan komen. Hoofdstuk 2 gaat hier verder op in door je de technieken te leren om de spanning en stress los te laten en te ontspannen. We hebben een aantal technieken kort doorgelezen, ze lijken ons voor iedereen eenvoudig toepasbaar. Het is In ieder geval geen moeilijk en zweverig gedoe. 

Samenvatting van de leerpunten uit hoofdstuk 2:

 • Leer zorgen om te zetten in actie
 • Ontdek hoe je direct een goed gevoel krijgt
 • Leer hoe je negatieve gedachten kunt loslaten
 • Leer te vertrouwen op jezelf en in de toekomst
 • Leer hoe je je natuurlijke vermogen tot ontspanning terugvindt
 • Leer hoe je je hoofd leegmaakt en rust creëert
 • Leer hoe je zorgen omzet in positieve gedachten
 • Leer om te gaan met je behoefte alles onder controle te houden
 • Leer snel, eenvoudig en beter te accepteren
 • Ontdek dat niemand je stress hoeft te geven. Dit accepteer je zelf!

Hoofdstuk 3 : Natuurlijke en blijvende ontspanning

In hoofdstuk 1 kreeg je de basis, hoofdstuk 2 geeft je de handvatten. Nu krijg je in hoofdstuk 3 de borging om de technieken blijvend te leren gebruiken. De tips en technieken zijn zo opgesteld dat je deze eenvoudig in je dagelijkse praktijk kunt toepassen. Het lijkt alsof je niet beter weet en het altijd zo hebt gedaan! 

Samenvatting van de leerpunten uit hoofdstuk 3:

 • Ontdek de manier om METEEN blij en positief te ZIJN!
 • Leer hoe je eigen vrijheid kunt creëren
 • Indien dit geheim toegepast!, dan maak je je nooit meer zorgen!
 • Leer hoe je gelukkig kunt zijn in elke situatie
 • Ontdek hoe je meer positieve ervaringen kunt beleven
 • Ontdek je zorgeloze zelf!
 • Leer bewezen en erkende ontspanningstechnieken
 • Leer hoe je ontspanning vasthoudt – Moment vasthouden!

Wat beloofd Frank de Moei?

Op de website eCursus Nooit meer Zorgen en stress komt Frank meteen met onderstaande statements. 

 • Innerlijke rust, geen stresskip meer
 • Positiever denken
 • Minder zorgen
 • En meer zelfvertrouwen

De opbouw van de training is goed. 

Eerst leer je de basis, vervolgens de technieken en tot slot de borging. Ook wordt de oorzaak van de problemen benoemd een aangepakt, zodat je achteraf ook echt van je problemen af bent.

Wij geloven Frank echt dat dit product zorgt dat je zorgen verdwijnen, en dat je positiever in het leven staat. Na de cursus kun je de technieken de komende jaren blijven perfectioneren. Maar let op: wordt geen control freak. Dat is namelijk weer een oorzaak van stress. Piekeren wordt omgezet in positieve energie waardoor je een blijvende ontspanning ervaart.

Zou je je niet enorm opgelucht voelen, als die spanning van je afdruipt? Frank geeft je de oplossing!

Wat ontvang je na betaling van de training?

Zoals gebruikelijk ontvang je na betaling toegang tot de website en kun je direct starten met de eerste lessen. Vrijwel meteen ontvang je ook meteen vragen en opdrachten zodat je het geleerde in de praktijk kunt oefenen. Hierdoor zul je direct het effect merken. 

LET OP: de cursus is in e-book vorm en volledig digitaal. Sommige mensen raken wel eens in verwarring en denken een papieren boek per post gestuurd te krijgen.

2 Bonus pakketten bij eCursus Nooit meer Zorgen of stress
Het pakket is aan te schaffen voor € 59, hiervoor ontvang je de eCursus. Maar het is gebruikelijk om ook een aantal bonus e-books te ontvangen bij digitale producten. Tijdens ons Nooit meer Zorgen of stress review kwamen wij erachter dat je 2 bonussen ontvangt. Dit staat wel genoemd op de sales pagina, maar er wordt niet vertelt wat je krijgt.

Laten we ze allebei eens beter bekijken:

Bonus 1: E-Book Inzicht in je kracht (waarde € 25)
Dit e-book bevat 56 pagina`s over persoonlijke kracht en inzicht in verandering. Wij quoten Frank, hij legt het zelf prima uit:

“Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De 3 beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht”

Bonus 2: Een email coachingsessie (waarde € 25)
Indien je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met Frank de Moei. Dit geldt zowel voor als nadat je de eCursus hebt aangeschaft.

Frank biedt je echter eenmalig een wat uitgebreider persoonlijk coaching sessie per email aan. We moeten eerlijk bekennen dat we niet exact weten hoe dit nu precies in elkaar steekt.

We vermoeden dat hij iets langer de tijd neemt om een persoonlijk probleem met je door te nemen, waarschijnlijk door het voeren van een soort intake gesprek. Frank zal je vraag beantwoorden en je helpen om snel op het juiste pad te komen. Dit kan zijn door het geven van inzicht, een suggestie of een tegenvraag.

Krijg je waar voor je geld?

Dan krijgen we nu de magische vraag, is het je geld waard? Je betaalt een vast bedrag van 59 euro. 

JA! Voor die slechts 59 euro ontvang je een zeer uitgebreid programma die ook jou verder gaat helpen in het leven.

Besef je dat Frank al meer dan 15000 mensen heeft geholpen in die 25 jaar,. Hij weet dus zeer goed waar hij het over heeft.

Als jij de adviezen goed opvolgt zul je positiever in het leven komen te staan, en dan verdwijnt die stresskip in jou automatisch.

Wanneer je al zover in ons review bent gekomen zul je vast al een aantal zaken herkennen bij jezelf. Gun jezelf die kans op een leven zonder zorgen, en start met de eCursus. Jij wilt toch ook die mooie resultaten behalen in jouw leven?

Voor 59 euro krijg je, als je serieus wilt inzetten om van je stress en zorgen af te komen een prima kwaliteitsproduct. Voor deze prijs hoef je het niet te laten liggen. Naast het PDF e-book , ontvang je ook nog 2 bonussen.

De cursus biedt echt waardevolle stof, de technieken zijn duidelijk en makkelijk uitvoerbaar. Maar de borging van het geleerde heeft op ons de meeste indruk gemaakt. Het blijft niet alleen bij symptoom bestrijding, maar pakt ook echt de oorzaken van zorgen en stress aan.

Ook de stapsgewijze opbouw van de cursus is erg fijn, hierdoor krijg je steeds meer inzicht in de oorzaken van stress en zorgen. Met de oefeningen kun je de technieken meteen in de dagelijkse praktijk toepassen. Dit maakt de cursus erg krachtig.

Niet goed, geld terug!

Twijfel je nog? Nooit meer Zorgen of stress biedt een niet goed geld terug garantie.

Wacht niet langer en start meteen!

Ga DIRECT naar de Geheime Kortingspagina! 

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: