makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Eenvoudiger leven in onrustige tijden. Het bestseller boek van Mark Verhees. Bekend van VoorPositiviteit. Boek recensie.

Eenvoudiger leven in onrustige tijden - Mark Verhees - Review

Het boek “Eenvoudiger leven in onrustige tijden” is het nieuwste boek van Mark Verhees. 

In een wereld vol chaos, onzekerheid en stress is het heerlijk om de rust, het vertrouwen en de kracht in jezelf te kunnen vinden. Ontdek de fijne, positieve energie die van binnenuit stroomt. Maak het jezelf eenvoudiger. Juist nu. Bijzondere tijden bieden bijzondere kansen voor vernieuwing en verbetering. 

Van angst naar vertrouwen. Van stress naar zelfverzekerdheid. Van dichtklappen bij tegenslag naar veerkrachtig openbloeien. Eenvoudiger leven is een goudeerlijk, openhartig en optimistisch verhaal over tien gelukzones in jezelf. Wat je zoekt, zul je vinden. 

Mark Verhees is manisch positief. Meer dan 600.000 mensen volgen zijn “Voor Positiviteit’. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online-programma’s hebben honderdduizenden mensen blijvend positief beïnvloed. Mark Verhees is tevens auteur van bestseller “De Vibe“.

mark verhees eenvoudiger leven in onrustige tijden
Bekijk het inkijkexemplaar

Waarom je dit boek zou moeten kopen

Als je toe bent aan meer positiviteit in je leven, moet je dit boek echt kopen! “Eenvoudiger leven in onrustige tijden” is een waardige opvolger van de bestseller “De Vibe“. Het is een echte investering in jezelf. Het is toch fijn om in deze rare tijden weg te kunnen duiken in de nodige positiviteit.

Mark Verhees heeft zichzelf met zijn nieuwe boek wederom overtroffen. Het boek leest als een trein. Mark brengt in zijn boek “complexe” leefproblemen terug tot de “eenvoud” van het leven. 

Het boek is niet dwingend van aard. Je hebt als lezer alle keuzevrijheid of je er wel of niet iets mee doet.

Door de mengeling van theorie en de openhartig beschreven praktijk, vind ik het een zeer lezenswaardig boek. Het werd mij duidelijk dat er voor de auteur maar een juiste keuze was: eenvoudiger leven!

En of het boek je nog niet genoeg gepakt heeft is het laatste hoofdstuk een zeer waardige afsluiter waar de kwetsbaarheid en de liefde voelbaar is en je zeker raakt.

Als je denkt dat je al eenvoudig leeft, kom je er achter dat het allemaal nog stukken minder gecompliceerd kan. 

Ik word er blij en ontspannen van. Het zet mij aan het denken om meer dingen in mijn leven op een positieve manier te zien. En weet je wat het leuke is? Je kunt de tips van Mark direct in de praktijk brengen.

Aan het einde van ieder thema vind je praktische en positieve associaties, waar iedereen vooruit kan. Het boek boeit van het begin tot het einde.

Wil je weten of jou dit ook past? Investeer dan een deel van je tijd aan het lezen van dit bijzondere boek. 

Wat vinden anderen van het boek?

“Geweldig mooi boek dat op een moment van persoonlijke chaos op mijn pad kwam, en waarmee ik een gebeurtenis uit mijn leven eigenlijk kon los laten maar waarin ik ook tot aktie ben gekomen om situaties die mij raakte en dwars zaten op heb kunnen lossen. Dit boek blijft mooi omdat je de associaties kan blijven gebruiken in verschillende fases en situaties in je leven”

“De oorzaak van ellende is het gebrek aan positiviteit. Dit boek staat vol positiviteit.”

“Een van de beste boeken in dit segment, goed leesbaar voor iedereen
Goed in elkaar gezet met simpele handvatten om een het leven wat makkelijker te maken.”

“Een feest der herkenning, met kracht van herhaling en goede voorbeelden en tips! Fijn geschreven en toepasbaar! Dankbaar dat je het boek hebt geschreven!”

“Ik heb het boek samen met de Vibe gekocht en ben nu halverwege. Wat een fijn boek en wat luchtig geschreven. Het leest heerlijk weg en zet je aan het denken hoe je het leven van jezelf eenvoudiger kan maken! Vaak zijn we onbewust toch met heel veel dingen bezig die er niet toe doen! Vind het eigenlijk een boek wat iedereen zou moeten lezen. Helemaal als je jouw leven makkelijker wil maken en je meer inzicht wil krijgen hoe je dat voor jezelf kan bereiken!”

“Heel makkelijk leesbaar . Boek geeft handvatten om verder te gaan. Hoe je geluk en vrijheid kunt terug krijgen Geen moeilijke ingewikkelde taal. Het leven draait niet om het aantal likes die je op fb krijgt.”

Op papier en als ebook verkrijgbaar

Het boek “Eenvoudiger leven in onrustige tijden” is verkrijgbaar als papieren versie en gelukkig ook als e-book. Het is op dit moment nog niet bekend of er ook een luisterboek wordt uitgebracht.   

Over Mark Verhees

Mark Verhees is manisch positief. Meer dan 600.000 mensen volgen zijn ‘Voor positiviteit‘. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online-programma’s hebben honderdduizenden mensen blijvend positief beïnvloed. Mark is oprichter van VoorPositiviteit. 

Mark is de auteur van het boek “De Vibe” en “Vóór Positiviteit“. 

Op bol.com vind je alle boeken van Mark Verhees, waaronder dit nieuwste boek van Mark Verhees.”

Productspecificaties

Taal – Nederlands
Bindwijze – Paperback of Ebook
Druk – 1
Verschijningsdatum – mei 2020
Afmetingen – 22 x 15 x 2,7 cm
Aantal pagina’s – 320 pagina’s
Aanbevolen leeftijd – 12 jaar
Illustraties – Met illustraties

Auteur -Mark Verhees
Uitgever – Voor Positiviteit B.V.

EAN – 9789082904871

Meer van Mark Verhees

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: