makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Het boek "Even tussen ons" van Eveline Stallaart neemt je mee in zes geheimen voor een beter seks- en liefdesleven. Lees er alles over in deze review.

Zes geheimen voor een beter seks- en liefdesleven

Over seks delen we graag vooral de succesverhalen. De strubbelingen of twijfels die we in ons seksleven tegenkomen, houden we vaak voor onszelf. Seksuoloog Eveline Stallaart daarentegen ziet alles voorbijkomen in haar praktijkkamer. 

Van Ramon, die onlangs vreemd is gegaan omdat hij spanning mist in zijn relatie, tot Michael en Naomi, bij wie seks na de geboorte van de kinderen langzaam een van de punten op de to-do lijst is geworden.

Lees meer over het boek “Even onder ons” van Eveline Stallaart.

Niemand heeft een perfect sexleven

Als iemand het weet, is het Stallaart: vrijwel niemand heeft een perfect seksleven. Maar juist als je omarmt dat het niet perfect hoeft te zijn, wordt het vaak leuker, lekkerder en beter. Een fijn seksleven is namelijk geen kwestie van presteren, maar van jezelf durven zijn en samen met je partner op kunnen gaan in het moment. 

Vanuit die overtuiging helpt ze de mensen die bij haar in de praktijkkamer terechtkomen. De waardevolle inzichten die ze daar opdoet, deelt ze nu ook in dit boek.

Een absolute aanrader

In haar boek deelt Eveline Stallaart levendige casussen die laten zien welke obstakels koppels kunnen tegenkomen als hun seksleven niet bevredigend is. Met vlotte pen schetst ze zes scenario’s, waarbij ze in haar praktijk de connectie tussen lichaam en geest benadrukt, evenals het belang van open communicatie, intimiteit en verbondenheid. 

De levendige achtergrondgeluiden van kwetterende papagaaien in haar tuin dragen bij aan een ontspannen sfeer tijdens de consulten, terwijl haar bezoekers waardevolle inzichten mee naar huis nemen voor een verrijkt seksueel leven. 

Het boek is een absolute aanrader voor koppels die streven naar een diepere verbinding en een bevredigend seksueel leven, of ze nu onder de lakens, aan de keukentafel of op de achterbank van een auto zijn.”

Samengevat

“Even onder ons” is een must-read voor iedereen die moeite heeft met zijn of haar seksleven. Eveline biedt op een heldere en prettige manier praktisch advies om weer volop te genieten tussen de lakens. Ik raad het ten zeerste aan, vooral omdat je het discreet voor jezelf kunt lezen, zonder dat anderen het hoeven te weten.

Het is opmerkelijk om te zien hoeveel passie Eveline voor haar werk heeft en het is erg interessant om een inkijkje te krijgen in cases van verschillende koppels. Zelfs zonder ‘issue’ blijft het boeiend om te lezen. Het benadrukt hoe vaak we allemaal te veel in ons hoofd zitten en te weinig in contact staan met ons gevoel.

Over Eveline Stallaart

Eveline Stallaart specialiseerde zich na haar studie psychologie aan de Universiteit van Maastricht in de seksuologie. Sinds 2013 heeft ze haar eigen praktijk in Amsterdam. Daarnaast is ze als deskundige op het gebied van seksuologie betrokken bij tv, radio, podcasts, blogs en andere media, waaronder Married at First Sight, RTL Boulevard en Vandaag Inside.

Waar kun je dit boek kopen?

Het boek “Even onder ons” van Eveline Stallaart is te koop bij bol.com. Het is verkrijgbaar als hardcover en e-book.

Specificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: februari 2024
Afmetingen: 21 x 14 x 0,19 cm
Aantal pagina’s: 192 pagina’s
Illustraties: Nee
Auteur(s): Eveline Stallaart
Uitgever: Spectrum
EAN / ISBN: 9789000390298

 

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: