makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Recht voor z'n raap is het nieuwste boek van Gertjan Verbeek. Wat je kunt verwachten van dit boek lees je in deze review.

Gertjan Verbeek - Recht voor z'n raap

“Recht voor zijn raap” is het nieuwste boek van Gertjan Verbeek. Het boek is uitgekomen op 4 december 2020. In deze review lees je waar het boek over gaat en waar je het boek kunt bestellen.

gerjan verbeek recht voor zn raap
Bekijk het inkijkexemplaar

Waar gaat het boek over?

Het boek “Recht voor z’n raap” van Gertjan Verbeek is een verrassend portret van een veelzijdig selfmade man.

Gertjan Verbeek (Deventer, 1962) is misschien wel de meest uitgesproken voetbaltrainer en -analist van Nederland. De ex-bokser en -profvoetballer vierde successen bij Heerenveen, Heracles Almelo en AZ, stelde teleur bij Feyenoord en FC Twente, beleefde avonturen in Duitsland en Australië, maar verloochende nooit zijn stevige persoonlijkheid en (voetbal)filosofie. 

Workaholic Verbeek, veeleisend voor zichzelf en anderen, is een man van extremen: hij zegt wat hij denkt, kan nors en betweterig uit de hoek komen, maar heeft ook een sociale kant die weinigen kennen. 

Voor ‘Recht voor de raap’ maakt hij met schrijver Eddy van der Ley een rondgang langs mensen die hem door en door kennen, zoals Johan Derksen, Toon Gerbrands, Foppe de Haan, Orlando Smeekes en Riemer van der Velde. Het levert een verrassend portret op van een veelzijdige selfmade man, die als tiener bijna de verkeerde afslag in het leven nam.

Over de auteur van het boek

Eddy van der Ley (1968) is schrijver, journalist, presentator en theatermaker. Hij runt zijn eigen mediabedrijf, was 25 jaar verslaggever van het AD en scoorde recent twee bestsellers, met Niet zeiken, voetballen! (2017, over topscheidsrechter Bas Nijhuis) en Hoi papa (2019, over de herrijzenis van ex-voetballer Michel Boerebach).

Waar kan ik het boek Recht voor z'n raap kopen?

Het boek “Recht voor z’n raap” van Gertjan verbeek is onder andere te koop bij Bol.com.

EreadersEreaders

Specificaties Recht voor z'n raap

Verschijningsdatum: december 2020
Aantal pagina’s: 320 pagina’s
Auteur: Eddy van der Ley
EAN: 9789048858811

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: