makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Recensie - Gewoon gezond. Eet volgens je buikgevoel. Het 2e dieetboek van Karolien Olaerts. Wat kun je verwachten van dit boek?

Gewoon gezond - Eet volgens je buikgevoel - Recensie

In dit blogartikel kijken we naar het laatste receptenboek van Karolien Olaerts – Gewoon gezond. Eet volgens je buikgevoel. Ontdek waarom dit boek anders is dan alle andere dieetboeken. 

Gewoon gezond. Eet volgens je buikgevoel - karolien olaerts
Bekijk het inkijkexemplaar

Samenvatting / Flaptekst

Gewoon Gezond. Eet volgens je buikgevoel. 

Na een jarenlange worsteling met haar gewicht en het tevergeefs uitproberen van allerlei voorgeschreven diëten, neemt voedingswetenschapper Karolien Olaerts het heft in eigen handen. Weg met de dieetboeken en de opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekt ze dat het eigenlijk allemaal niet zo moeilijk is: gewoon gezond eten, op basis van groenten en fruit, helpt haar een gewicht te vinden waar ze zich goed bij voelt.

Dit boek bevat geen vermageringsdieet. Ook geen ontgiftingskuur. En al zeker geen opgelegd programma dat een begin en een einde kent. Dit boek is wél een gids voor een gezonde levensstijl, op jouw lijf geschreven. Met duidelijke achtergrondinformatie en heerlijke recepten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijke eetfilosofie.

Wat kun je verwachten van dit boek?

Het boek “Gewoon gezond. Eet volgens je buikgevoel” van Karolien Olaerts is een éérlijk boek over eten en gezond eten! Het is boeiend en leuk om te lezen, herkenbaar en inspirerend. 

De dieetboeken van Karolien Olaerts zijn sowieso must have voor iedereen die meer wil weten over voeding en lekker eten. Het boek bevat veel informatie. Alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd en is totaal niet saai.

De recepten zien er heerlijk en eenvoudig uit. Alles is prachtig vormgegeven met en voorzien van mooie foto’s. Het boek staat daarnaast vol met leuke anekdotes en interessante weetjes over gezonde voeding. De anekdotes maken het een heel vertrouwd verhaal. De nodige tips maken het gemakkelijker.

Karolien heeft veel talent en je kunt zien dat het boek met veel passie is geschreven. Ze geeft het boek ook een persoonlijke tint. Erg stoer! Het is verre van een saai kookboek waarin enkel recepten te vinden zijn.

De creatieve en gezonde recepten zijn haalbaar voor iedereen die geen zin heeft om uren in de keuken te staan. Verwacht dus geen exotische ingrediënten of een lange ingrediëntenlijst, maar originele combinaties!

Aanrader voor iedereen die meer wil weten over gewoon gezond eten!

Waar kan ik het boek "Gewoon gezond. Eet volgens je buikgevoel" kopen?

Het boek “Gewoon gezond. Eet volgens je buikgevoel” van Karolien Olaerts is onder andere te koop bij Bol.com.

Specificaties

Verschijningsdatum: januari 2018
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Auteur: Karolien Olaerts
EAN: 9789492626325

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: