makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Kelly Weekers' bestseller Happy Life 365 is de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven. Is het boek de moeite waard? Boek recensie.

Wil je een nog leuker leven dan je (al) hebt?

Wil je een leuker leven dan je nu al hebt. Of zit het je momenteel allemaal even niet mee in het leven en wil je ook een Happy Life? In alle gevallen kan ik je het boek Happy life 365 dat is geschreven door Kelly Weekers van harte aanbevelen. 

Kelly Weekers laat in haar boek Happy Life 365 op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse portie geluksgevoel. Kelly behandeld verschillende thema’s, zoals:

  • zelfvertrouwen
  • gezondheid
  • vriendschap
  • werk
  • social media
  • relaties
Bekijk het inkijkexemplaar van Happy Life 365.

Kelly leert je op een eenvoudige manier hoe je anders om kunt gaan met piekerenstress en negativiteit.

Met een vleugje humor vertelt Kelly hoe je zelf geluk creëert. Het boek staat vol met praktische tips, opdrachten, voorbeelden, simpele stappenplannen en quotes voor 365 dagen per jaar een super geluksgevoel.

Want, waarom zo moeilijk doen over geluk als het ook makkelijk kan? Je beseft je na het lezen van het boek hoe makkelijk geluk voor het grijpen ligt. Geen theoretisch geneuzel, maar nuchtere en klare taal. 

Kelly Weekers over haar boek Happy Life 365

Bron: Bol.com

Je krijgt gelijk zin om je leven leuker te maken

Het boek is lekker vlot geschreven. Daardoor ga je er makkelijk doorheen. Tijdens het lezen ontvang je leuke, mooie, toegankelijke en inspirerende tips. Hierdoor krijg je gelijk zin om het leven dat je hebt nóg leuker te maken. 

Happy Life 365 Hacks

Weet je wat nou zo leuk is? Kelly heeft aanvullend op haar bestseller Happy Life 365 een praktisch oefeningen boek uitgebracht.

Met Happy lifehacks 365 ga je concreet aan de slag met de tips uit Happy Life 365. 

Nuchter, praktisch en met een knipoog. Met de oefeningen die in dit boek staan, ligt een leuker leven nóg meer binnen handbereik!

Je gaat aan de hand van 100 oefeningen  aan de slag met thema’s als vitaliteit, werk, liefde, vriendschappen en jezelf.

Het is een soort “To-do” werkboek waar je dus echt aan de slag gaat met al haar tips. Het sluit perfect aan op haar eerste boek.  

Al meer dan 130.000 enthousiaste lezers gingen je voor en pakten de regie over hun geluk en succes! Kelly Weekers - Happy Life 365

Over Kelly Weekers

Kelly Weekers is geboren op 20 augustus 1989. Ze studeerde af in klinische en gezondheidspsychologie aan de universiteit van Utrecht. In 2011 won Kelly de titel Miss Nederland en deed daarna mee aan de Miss Universe-verkiezingen. Ze kwalificeerde zich voor een plaats in de top 15.

Op dit moment is Kelly Weekers werkzaam als Life & Business coach. Je komt haar ook regelmatig tegen in programma’s zoals RTL Boulevard waar zij als spreker te gast is.

Conclusie

Happy Life 365 & Happy Life 365 Hacks zijn een inspirerende boeken vol praktische tips en mooie inzichten die ook nog eens direct toepasbaar zijn! Een happy life 365 is ook voor jou weggelegd. 

Veel zogenaamde zelfhulp boeken zijn vaak zo dromerig en eigenlijk niet haalbaar. Maar Happy Life 365 is lekker realistisch en zo herkenbaar. Je krijgt daarnaast ook het gevoel van “Het is oké”. 

Beide boeken zijn zowel in hardcover als ebook verkrijgbaar.

Ik zou zeggen… Wil je een Happy Life? Ga ervoor! Je krijgt er absoluut geen spijt van.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: