makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Heerlijke winter - Afvallen met project gezond - is het nieuwste dieetboek van Natalia Rakhorst. Lees er alles over in deze recensie.

Heerlijke winter - Natalia Rakhorst

Het boek “Heerlijke winter – Afvallen met project gezond” is het derde succesvolle boek op rij van Natalia Rakorst. Want wie wil er niet afvallen door gezond en lekker te eten. Lees alles over dit boek in deze recensie. 

heerlijke winter natalia rakhorst recensie
Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com

Samenvatting van het boek

Nu dit exemplaar zijn al meer dan 40.000 stuks verkocht! Het is hét afslankboek voor de deze herfst en winter! Het succes van Project Gezond duurt voort. 

Sinds de lancering van het eerste boek in 2017 hebben al zeker 200.000 mensen profijt gehad van de heerlijke recepten en handige weekmenu’s die Natalia en Walter maken. Met dit boek voegen zij weer een nieuwe dimensie toe aan het afslanken. Namelijk: seizoensproducten! Hoe leuk is het als je ook tijdens het afslanken kunt genieten van al het lekkers dat de herfst en winter te bieden hebben. 

Denk aan een heerlijke truffelpasta, pompoencake, runderstoof met bier, een vegetarische quiche met brie en spinazie, stevige tomatensoep met rookworst, stamppotten, hachee en een geweldige mandarijn-roomkaastaart met een bodem van kruidnoten. 

Natalia en Walter hebben speciaal voor dit boek 40 gloednieuwe recepten ontwikkeld. Net als in eerdere boeken, zijn deze recepten verwerkt in 8 complete weekmenu’s waarin exact wordt beschreven wat en hoeveel je mag eten. 

Laat je verrassen door de makkelijke en vooral lekkere recepten. En ontdek dat het ook in de wintermaanden heel goed mogelijk is om af te vallen en ondertussen te genieten van heerlijk eten!

Verrassende combinaties

Net als de eerdere 2 boeken van Natalia bevat ook dit boek weer 8 weekmenu’s met daarbij 40 recepten. Het leuke van dit boek is het thema, waardoor je echt met seizoensgroenten werkt. 

Wat dacht je van pasta met romige champignonsaus en spruitjes, de kaneel-pompoencake. Of stoofvlees in bier. Verrassende combinaties die uitstekend qua smaak bij elkaar blijken te passen. 

Met project gezond val je succesvol heel wat kilo’s af. En je hoeft alleen maar lekker te eten.  Het eerste recept is al gelijk een topper! En alle recepten in het boeken zijn veelbelovend. 

Project gezond veranderd je leven in de strijd tegen de kilo’s. Het boek is ontzettend mooi vormgegeven en zeker de aanschaf waard!

Alleen al voor de foto’s zou je het kopen, zo prachtig gestyled.

Het hele gezin kan zonder problemen gewoon mee eten. Alles wordt gemaakt van gewone producten die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Dus je hoeft niet op zoek naar moeilijk verkrijgbare ingrediënten.

Het is allemaal heel goed vol te houden en je hoeft niet na te denken over wat je gaat eten. Er staat iedere dag iets lekkers op het menu en een handig boodschappenlijstje is inbegrepen.

Waar is het boek "Heerlijke winter" te koop?

Het boek “Heerlijke winter – Afvallen met project gezond” is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Alle boeken van Natalia Rakhorst vind je hier.

Specificaties

Verschijningsdatum: oktober 2020
Aantal pagina’s: 196 
Auteur: Natalia Rakhorst 
Co-auteur: Walter Rakhorst
EAN / ISBN: 9789082745245

Het boek is alleen verkrijgbaar als hardcover.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: