makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Vivian Reijs haar nieuwste boek heet "Help, ik val niet af!". Fix je hormoonbalans en verlies blijvend gewicht. Lees er alles over in deze review.

Help, ik val niet af! van Vivian Reijs

Help, ik val niet af! geschreven door Vivian Reijs laat je zien hoe je blijvend slank kunt worden door je hormonen de baas te zijn. Bekijk ook meer boeken van Vivian Reijs in deze blogpost.

Samenvatting - Help, ik val niet af!

Help, ik val niet af! Hoeveel vrouwen roepen dit niet? Hormoonexpert Vivian Reijs komt je met dit boek te hulp. Met de VIV-methode gaat afvallen je wél lukken.

Ontdek hoe hormonen ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt, en krijg weer grip op je gewicht. Want als je gezond en in balans bent, dan gaat afvallen vanzelf. Met veel informatie, de stap-voor-stap VIV-methode en recepten voor ontbijt, lunch en diner.

‘Door Vivians adviezen op te volgen, voel je je niet alleen snel jonger en energieker, maar kun je ook op een plezierige manier tot een goed gewicht komen.’
Lieneke van de Griendt, huisarts

Gebruikers van de VIV-methode:
‘Ik voel mij nu zoveel beter. En wat lange tijd niet gebeurde, gebeurt nu wel… ik val af!’

‘Na jaren van frustratie, voel ik me beter dan ooit’

vivian reijs help ik val niet af recensie
Bekijk het inkijkexemplaar

Aanrader voor alle vrouwen

Dit is een top boek, net als alle andere boeken van Vivian Reijs. Het boek is op een echt gangbare manier geschreven. Je vindt in dit boek weer heerlijke lekkere recepten. Het boek geeft je duidelijke inzichten en adviezen. Je leest wat je lichaam écht nodig heeft. En wat niet…

Het boek is een echte aanrader voor alle vrouwen. Echt weer een musthave! En kijk ook eens naar haar andere boeken. 

Waar is het boek van Vivian Reijs te koop?

Het boek Help, ik val af! van Vivian Reijs is onder andere te koop bij Bol.com.

Over Vivian Reijs

Vivian Reijs is tv-presentatrice, orthomoleculair voedingscoach, hormoontherapeut en motivatiespreker. Via haar healthplatform Viv Online helpt ze mensen dagelijks in hun zoektocht naar een vitale lifestyle, happy mind en healthy kids. 

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: april 2021
Afmeting: 25,2 x 20,7 x 2,5 cm
Aantal pagina’s: 208 
Auteur: Vivian Reijs
EAN / ISBN: 9789021579955

EreadersEreaders

Meer boeken van Vivian Reijs

Herstel je hormonen in 10 dagen

Word fitter, slanker en blijer met ‘Herstel je hormonen’ van Vivian Reijs. Want een goede hormoonbalans heeft meer effect dan je denkt! Met praktische voedingsinformatie, recepten en planners. 

Word fitter, slanker en blijer! In ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’ laat Vivian Reijs je zien hoe je je hormonen in balans krijgt. Met haar platform Viv Online helpt Vivian meer dan 250.000 vrouwen aan een gezonde leefstijl. Een goede hormoonbalans is hierbij cruciaal, vanwege het effect op gewicht, humeur en uiterlijk, maar ook op vruchtbaarheidsproblemen en klachten als PMS, acne en PCOS. In makkelijke stappen leert Vivian vrouwen van alle leeftijden hoe ze hun hormoonbalans herstellen, in elke fase van hun leven. Met praktische voedingsinformatie, recepten en eetplanners.

Gezonder met Viv

Snel, slank & makkelijk koken voor het hele gezin. Genieten van lekker eten en tegelijk gezonder, blijer en slanker worden, daar gaat het om! Met Gezonder met Viv kook je snel, slank & makkelijk voor het hele gezin.

Met Vivians 10 gouden regels, duidelijke adviezen over gezond eten voor je kinderen, tips voor moeders die willen afvallen, en maar liefst 80 inspirerende recepten (suiker-, tarwe- en koemelkvrij), inclusief weekmenu’s. Voor iedereen die de leefstijl van zichzelf en het gezin wil verbeteren.

Jouw persoonlijke cyclusplanner

Werk met Jouw persoonlijke cyclusplanner samen met Vivian Reijs aan een goede hormoonbalans. Voor alle vrouwen die meer inzicht willen krijgen in hun hormoonhuishouding.

Jouw persoonlijke cyclusplanner is een fraai vormgegeven planner van Vivian Reijs die inzicht geeft in je hormoonhuishouding. Hormonen hebben een enorme impact op het leven van vrouwen. Denk aan niet kunnen afvallen, PMS, PCOS, acne, of niet zwanger kunnen worden. In Je persoonlijke cyclusplan houd je twaalf maanden lang je eigen cyclus bij, waarbij Vivian je van de juiste informatie voorziet, voedingsadviezen biedt en wekelijkse tips geeft. Met deze persoonlijke planner komen je hormonen in balans!

Belangrijkste voedingstips (DVD)

Gezond eten willen we allemaal. Toch lukt dat niet altijd. Het ontbreken van kennis is daarvoor een bekende reden. Want hoe weet je nu wat wel en niet gezond is? Deze cursus op DVD beantwoordt alle vragen daarover. 

Aan de hand van meer dan 100 praktische voedingstips hoef je nooit meer te twijfelen of iets alleen maar lekker, of ook goed voor je is. Leer alles over het beheersen van gewicht, energie, cholesterol, stress en alle andere factoren die bepalend zijn voor een gezond leven. Geen ingewikkelde informatie, maar kraakheldere adviezen. Naast alle tips presenteert tv-ster Vivan Reijs ook nog een gezondheidsquiz op deze dvd. Daarmee wordt gezond eten niet alleen belangrijk, maar ook hardstikke leuk voor het hele gezin.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: