makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

"Het Alles" in het nieuwste boek van Dave Eggers. Waar het boek over gaat en waar je het kunt kopen, lees je in deze review.

Het Alles - Dave Eggers

Het Alles van Dave Eggers is een bloedspannende satirische roman over het lot van kapitalisme, vrijheid en de menselijke soort. Lees er alles over!

het alles - dave eggers - boek
Bekijk het inkijkexemplaar >>

Samenvatting van het boek

Het meeslepende vervolg op de bestseller De Cirkel.

In dit meeslepende maar ook beangstigende vervolg op de wereldwijde bestseller De Cirkel onderzoekt Dave Eggers op overtuigende en beklemmende wijze waar de dominantie van een volledig digitale cultuur toe kan leiden, en wat er gebeurt als iemand besluit zich hiertegen te verzetten.

Als het grootste techbedrijf ter wereld, de Circle, fuseert met het machtigste e-commercebedrijf, ontstaat het rijkste, gevaarlijkste – en vreemd genoeg het geliefdste – monopolie ooit: de Every. Delaney Wells lijkt niet bepaald de ideale nieuwe werknemer van de Every. Ze is een voormalig boswachter, zeer kritisch, maar weet dankzij haar charmes een beginnersbaantje te bemachtigen met maar één doel: het bedrijf van binnenuit kapotmaken.
Het Alles is een bloedspannende satirische roman over het lot van kapitalisme, vrijheid en de menselijke soort.

Over Dave Eggers

Dave Eggers is de auteur van onder meer Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit (finalist Pulitzer Prize), Zeitoun en Wat is de Wat (finalist National Book Critics Circle Award en winnaar Prix Médicis). 

Hij is tevens de drijvende kracht achter McSweeney’s en 826 Valencia, en won in 2008 de Ted Prize. In 2012 verscheen de indrukwekkende roman Een hologram voor de koning, die verfilmd wordt door regisseur Tom Tykwer (Cloud Atlas) met Tom Hanks in de hoofdrol. Op 8 oktober 2013 verscheen in de Verenigde Staten zijn nieuwe roman De Cirkel, een spraakmakende roman die nu al veel discussie oproept over issues als privacy, transparantie en de rol van de sociale media. 

In Nederland verscheen De Cirkel op 11 november 2013.Nog geen jaar later verscheen zijn (volledig in dialoog geschreven) roman Uw vaderen, waar zijn zij? En de profeten, leven zij voor eeuwig? waarin Eggers op scherpe wijze sociale problemen als gun control ontleedt en het verdwijnen van grote verhalen aankaart. 

Dave Eggers woont met zijn gezin in Californië.

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek “Het Alles” van Dave Eggers is te koop bij Bol.com. Het boek is verkrijgbaar als paperback een ebook. 

Vandaag besteld = morgen in huis. Gratis geleverd. 

Bekijk hier alles van Dave Eggers.

Specificaties

Taal: Nederlands
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Afmetingen: 23,1 x 15,1 x 4 cm
Aantal pagina’s: 512 pagina’s
Illustraties: Nee
Auteur(s): Dave Eggers
EAN / ISBN: 9789403149110

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: