makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

'Het Grote Ouwe Lullen Boek' geschreven door Jerry Goossens en Frank van Hellemondt. Lees waar het boek over gaat en waar je het boek kunt kopen.

'Het Grote Ouwe Lullen Boek' van Jerry Goossens en Frank van Hellemondt

Hoe de midlife man zichzelf oud maakt en de klok terug kan draaien. ‘Het grote ouwe lullen boek’ is geschreven door Jerry Goossens en Frank van Hellemondt. Waar het boek over gaat en waar je het boek kunt kopen, lees je in deze review. 

het grote ouwe lullen boek jerry goossens frank van hellemondt
Laat mij de eerste bladzijden zien > >

Samenvatting van het boek

Alle feiten en fabels over het ouder worden als man. 

Dit is dan ‘Het grote ouwe lullen boek‘ van mede ouwe lullen Jerry Goossens en Frank van Hellemondt! Want al blijft de man in zijn hoofd altijd een rockende kwajongen, ook in een mannenleven verandert er veel bij het bereiken van een zekere leeftijd. In dit boek komen alle feiten en fabels over het ouder wordende mannenlichaam en -brein aan bod.

Hoe zit het met haaruitval, een beginnend buikje, minder uithoudingsvermogen en impotentie? Komen we allemaal in een midlifecrisis terecht of worden we alleen maar knapper naarmate we ouder worden (ondanks de kaalheid)? 

Moet je echt gezonder gaan eten en meer bewegen als je eenmaal een middelbare leeftijd hebt bereikt? In dit boek vind je wetenschappelijk onderbouwde antwoorden, interviews met deskundigen herkenbare ervaringsverhalen.

Wij maken onszelf vroegtijdig oud

Schrijvers van ‘Het grote ouwe lullen boek‘ Jerry Goossens en Frank van Hellemondt hebben samen een tof boek geschreven. Het boek is zeker GEEN taaie kost en niet alleen voor ‘ouwe mannen’. De kern van de boodschap die zij met je willen delen in dit boek is: ‘Wij maken onszelf vroegtijdig oud’. En tja, wat kun je daaraan doen. 

We weten het allemaal wel. niet te veel eten… Niet te veel zuipen, eigenlijk helemaal niks te veel doen. Maar wel blijven bewegen. Volgens Jerry en Frank kom je dan al een heel eind. 

Je kan het daarbij laten. Maar er zijn meer dingen die ook moeten gebeuren. Wat dacht je van het lezen van leuke en interessante boeken. Boeken waar jezelf nog iets van opsteekt. De manier waarop Jerry en Frank de wetenschappelijke feiten met veel humor aan jouw als lezer voorleggen is geweldig.

Hoe zit het bijvoorbeeld met die diëten die wel effectief zijn, maar die je nooit lang volhoudt. Of… hoe het staat met wat ‘erectiezwakte’ wordt genoemd.

Bijna op iedere pagina denk je bij jezelf, hey… dat had ik eerder willen weten. 

Als gewoon blijft doen wat er in het boek staat, blijf je prima in orde. En het leuke is, je mag zelfs je biertje blijven drinken. 

Kortom… Dit boek bewijst maar weer eens dat informatie over gezondheid en een gezonde leefstijl verre van saai, complex of belerend hoeft te zijn. Het is lekker vlot geschreven en voorzien van de nodige humor. Leuk om zelf te lezen of om kado te doen. 

ComputerComputer

Waar kan ik het boek kopen?

‘Het grote ouwe lullen boek’ is te koop bij Bol.com.

Het boek is verkrijgbaar als Paperback, E-book en Luisterboek.

Specificaties

Verschijningsdatum: mei 2021
Afmeting: 24,2 x 17,2 x 1,9 cm
Aantal pagina’s: 208s
Auteur(s): Jerry Goossens Frank van Hellemondt
EAN / ISBN: 9789021579283

Meer boeken van Jerry Goossens

Meer boeken van Jerry Goossens zijn: 

  • Tot bloed op het droge
  • De lokroep van de mossel
  • De siamese eenling
  • Vreeland
  • Popmuziek
  • Berekuil

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: