makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

'Ik kan alles, dus jij ook' is een inspirerend boek geschreven door Frank Bruining. Wil jij ook een gelukkig leven? Lees alles over het boek in deze review.

Ik kan alles, dus jij ook - Frank Bruining

Ik kan alles, dus jij ook‘ is het nieuwste boek van Frank Bruining. Maak je leven makkelijk met 5 natuurlijke principes. In deze review lees je er alles over en waar je het boek kunt kopen.

ik kan alles dus jij ook frank bruining boek
Lees alle recensies > >

Achterflaptekst van het boek

Frank Bruining laat in ‘Ik kan alles, dus jij ook’ zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om met jezelf in balans te zijn. Met vijf principes uit de natuur die gaan over energie en ervaring ontdek je de natuurlijke flow van jouw bestaan. Je leert zien dat juist meer rust en minder moeten en doen jou brengen naar geluk. Op nuchtere wijze leer je dat je alles kunt en ervaar je ontspanning en tevredenheid. 

De vijf principes in dit boek leerde Bruining van de sjamanen in de Andesgebergte, bij wie hij in de leer ging na een moeilijke periode in zijn eigen leven. Ondanks dat hij al jarenlang mediteerde had hij het gevoel dat iets ontbrak, en hij vertrok naar Peru.

Bij thuiskomst ontdekte hij dat deze sjamanistische en natuurlijke principes stand houden in het nuchtere Nederland en dat je geen sjamaan hoeft te zijn om ze in jouw dagelijkse leven toe te passen. Wanneer je de principes toelaat, ontdek je ruimte, ontspanning, en tevredenheid. En voor je het weet heb jij – net als Frank – ook het gevoel dat je alles kunt.

Frank Bruining is succesvol coach en liep op zijn vijftigste zijn eerste marathon. Zijn missie is om het potentieel bij mensen aan te raken, en ze zo zelf te laten ontdekken wat ze kunnen. 

Al meer dan 100.000 mensen volgden zijn online meditatiecursussen. Met zijn vriendelijke, ontspannen stijl – vrij van zweverigheid – maakt hij deze natuurlijke principes toegankelijk voor een breed publiek. Frank Bruining woont met zijn vriendin en Oudduitse herder in Noord-Brabant.

Voel jij je ook ongelukkig?

Voel jij je ook ongelukkig? Frank gaat het leven makkelijk voor je maken. Wil je een simpeler en relaxter leven? Dan heeft Frank de antwoorden voor je. Met de inzichten uit het Peruaans sjamanisme kun je een leven leiden waar je geen vakantie meer van wil nemen. Een leven waarin je een gelukkig en liefdevol mens kunt zijn.

‘Ik kan alles, dus jij ook’ is een inspirerend boek! Geen zweverig gedoe, maar lekker praktisch en van deze tijd. Het boek is voor iedereen die stappen wil maken in zijn of haar eigen ontwikkeling en niet weet hoe dit aan te pakken.

In zijn boek beschrijft Frank hoe het sjamanisme op zijn pad is gekomen. Sjamanisme is een verzamelterm voor traditionele geloven, rituelen en praktijken uit diverse culturen verspreid over de hele wereld. Sjamanisme is een van de oudste vormen van spiritualiteit.

In de westerse wereld ziet Frank veel mensen om zich heen die ongelukkig zijn. Ongelukkig met zichzelf, met hun baan of in hun relatie. Ze willen de situatie waar ze zich bevinden wel graag verbeteren, maar het lukt ze niet. Het lukt gewoon niet. En waarom niet? De meeste mensen maken het zichzelf volgens Frank gewoon veel te moeilijk.

Frank vertaalt de wijsheid vanuit de Andes naar ons dagelijks leven in het Westen. Dit doet hij aan de hand van vijf natuurlijke principes. Deze vijf principes leerde hij van de Sjamanen in Peru.

Deze vijf principes die in het boek uitgebreid worden behandeld zijn:

  • Alles bestaat uit levende energie (kawsay)
  • Energie is altijd in evenwicht (ayni)
  • Wijsheid vanuit de directe ervaring (yachay)
  • Onvoorwaardelijke liefde voor alles en iedereen (munay)
  • De juist actie, los van het resultaat (llankay)

In het boek zijn verder veel nuttige oefeningen en meditaties te vinden.

Dus, als je op zoekt bent naar meer verdieping in je leven, je alles eruit wil halen wat erin zit en nieuwsgierig bent naar de wijsheden van de sjamanen hoef je niet af te reizen naar Peru.

Het enige dat je hoeft te doen is dit boek lezen. Als je het boek hebt uitgelezen denk je -zoals de titel beloofd- dat je alles kan! En laat dat nou precies de bedoeling van dit boek zijn.

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek ‘Ik kan alles, dus jij ook’ is te koop bij Bol.com. Het is verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Bestel nu alvast je exemplaar van ‘Ik kan alles, dus jij ook’. Bij de 1e druk ontvang je de Masterclass de Motivatieformule gemaakt door Frank Bruining ter waarde van € 67,- helemaal gratis! Zodra je het boek ontvangt (alleen 1e druk) krijg je een unieke code plus instructies. Wees snel, want op = op!

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: mei 2021
Afmeting: 21,1 x 14,7 x 2,2 cm
Aantal pagina’s: 240 
Auteur: Frank Bruining
Uitgever: Kosmos Uitgevers
EAN / ISBN: 9789021579801

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: