makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

"In 8 weken slank". Afvallen met de foodsisters. Het nieuwe afslankboek. Lees er alles over in deze recensie.

In 8 weken slank. Afvallen met de Foodsisters

Er zijn veel grote fans van de Foodsisters. Ze maken gezond en gevarieerd eten leuk, lekker en gemakkelijk! Lees alles over het boek “In 8 weken slank” van de Foodsisters.

in 8 weken slank foodsisters recensie
Bekijk het inkijkexemplaar

Samenvatting: In 8 weken slank - Foodsisters

Wil jij afvallen? Mét een goed plan? Bestseller val af en eet minder koolhydraten.
Volg dan onze super makkelijke weekmenu’s.

  • 8 weekmenu’s
  • Meer dan 100 recepten

Al meer dan 10 jaar begeleiden de Foodsisters mensen bij het eten van minder koolhydraten. Al hun praktijk ervaring hebben ze gebundeld in één compleet en praktisch boek. Met veel informatie over afvallen en 8 makkelijk te volgen weekmenu’s.

Minder koolhydraten en suiker eten, maar je weet niet hoe?
Wij zijn super blij om te zien dat we op deze manier het afvallen voor veel mensen simpeler hebben gemaakt. Even niet hoeven denken wat je nu weer moet eten.

Wat kan ik verwachten van de ‘in 8 weken slank’ methode?
8 weken slank is hoe wij leven en slank zijn- en blijven ondanks dat we gezinnen hebben, partners hebben die werken, kinderen die spelen, sporten en vriendjes/ vriendinnetjes hebben én een snelgroeiend bedrijf hebben…

Het is leuk, makkelijk en lekker!

  • Eenvoudige, lekkere, gezonde menu’s
  • Minder suiker, op een makkelijke manier
  • Snelle bereiding
  • Boodschappen gewoon verkrijgbaar in elke supermark
  • Kilo’s verliezen

Maak kennis met deze ‘8 weken slank methode’ en start met het verliezen van kilo’s. Eet minder suiker en voel je fitter en energieker!

Start vandaag een nieuwe, fittere levensstijl. Je bent het waard! 300 pagina’s vol kookplezier!

Een praktisch boek voor iedereen die wil afvallen

Het boek “In 8 weken slank” is wederom een praktisch boek. Vol goede adviezen en heerlijke recepten die makkelijk en snel te bereiden zijn.

Alle weekmenu’s zijn gemakkelijk vol te houden en prima te combineren met het gezin. Je hebt geen honger gevoel en/of geen behoefte meer aan ander eten. 

Je merkt dat je veel meer energie hebt en je een stuk fitter en gezonder voelt. 

In het boek staan heel veel recepten dus het duurt wel even voordat je alles hebt uitgeprobeerd. Gun jezelf de tijd, want het resultaat is er zeker.

Dit boek is voor iedereen die een gezondere leefstijl wenst.

Gemakkelijk te bereiden gerechten waardoor je kilo's afvalt

Het ruim 300 pagina’s dikke boek ziet er prachtig uit. Wat veel mensen aanspreekt is de eenvoud van de gerechten. Met weinig en eenvoudig verkrijgbare ingrediënten zet je keer op keer een lekkere maaltijd op tafel.

De gerechten zijn voorzien van goede verhoudingen van koolhydraten, eiwitten en vetten. Hierdoor val je af zonder een vervelend hongergevoel. Ze zijn zeker gevarieerd met steeds verschillende groenten. Hierdoor kun je ook dingen gaat eten die je normaal niet zo snel zou maken. 

Ook vind je in het boek een overzicht van producten die je kan vervangen door andere producten, wanneer je iets niet lekker zou vinden.

Je hoeft echt geen uren in de keuken te staan om toch een topmaaltijd voor elkaar te krijgen. Het hele gezin kan mee eten. En vooral kinderen vinden veel maaltijden lekker.

Het boek is een aanrader voor iedereen die op een makkelijke manier kilo’s wil kwijtraken en daarnaast van lekker eten houdt!

Over Janneke Koeman

Janneke is al meer dan 17 jaar werkzaam in de wereld van Voeding en Diëtetiek. Samen met haar zus Amande is ze kookboeken gaan uitgeven onder de naam: FOODSISTERS. 

Als zussen zijn ze een gouden team. De kennis over voeding en de Noord-Hollandse nuchterheid zorgen voor praktische kookboeken. Janneke: “We zijn geen glamourkoks die willen laten zien hoe goed ze kunnen koken, we willen mensen helpen door op een simpele manier eerlijke informatie te geven. 

Zeggen wat mensen niet meer mogen eten, werkt niet. Wij willen laten zien hoe het wél kan.

Waar is het boek "In 8 weken slank" van de Foodsisters te koop?

Het boek “In 8 weken slank” van de Foodsisters is onder andere te koop bij Bol.com.

Specificaties

Verschijningsdatum: maart 2020
Aantal pagina’s: 305 
Auteur: Janneke Koeman Amande Koeman
EAN / ISBN: 9789083051703

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: