makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

'Je bent zoals je denkt' is het nieuwste boek van Michael Pilarczyk. Wat je van dit boek kunt verwachten en waar je het kunt kopen, lees je in deze review.

'Je bent zoals je denkt' - Michael Pilarczyk

‘Je bent zoals je denkt’. Wederom een prachtig nieuw boek van Michael Pilarczyk. Ongetwijfeld wordt ook dit boek weer een bestseller. Net zoals alle andere boeken van Michael. Waarom? Daar kom je snel genoeg achter door het lezen van deze review.

je bent zoals je denkt - michael pilarczyk - recensie
Lees de eerste pagina's van het boek

Samenvatting

Je Bent Zoals Je Denkt‘ legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Zoals je denkt, zo zal je zijn en zo zal je leven zich vormen. Door je eigen denkwijze beter te begrijpen, zal je in staat zijn meer te leven zoals jij dat graag wilt. 

Dit boek is geïnspireerd door twee klassiekers: As A Man Thinketh van James Allen (1903) en The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles (1910), aangevuld met eigen visies en inzichten van Michael Pilarczyk. 

Maar het belangrijkste waar dit boek over gaat is: leven in verbinding met De Bron. ‘Er is iets wat ons in leven houdt. Iets wat ons laat ademen, wat ons hart laat kloppen. Iets wat de natuur laat groeien, wat de zon doet opkomen. Dat iets, het iets met vele namen, daarover gaat dit boek.’ 

Michael Pilarczyk verkocht meer dan 300.000 boeken over mindset, levenskunst en meditatie. Hij vertaalde eerder de klassieker Think and Grow Rich en is auteur van de bestseller Master Your MindsetLeef Je Mooiste Leven en Dansen in de hemel.

Je eigen gedachtes zijn zo sterk

‘Je bent zoals je denkt’ is weer zo’n boek dat je in één adem uitleest. Het 172 pagina’s tellende boek geeft je de nodige stof om over na te denken. Het daagt je uit om je mindset, visie, creatieve geest en meer eens flink onder de loep te nemen. Het geeft aan hoe sterk je eigen gedachtes kunnen zijn. En wat dat voor invloed heeft op jouw leven.

Michael beschrijft hoe je je gedachten kunt veranderen. Zodanig veranderen dat je op een fijne en positieve manier kunt leven. Een leven waarbij je jouw gedachten onder controle hebt. Je kunt nu eenmaal veel meer bereiken dan jezelf denkt.

Hoe je je gedachten kunt veranderen, beschrijft Michael uitgebreid in het boek. Michael geeft je de nodige handvatten. Handvatten waarmee jezelf aan de slag kunt gaan om je denkwijze positief te veranderen. Hij laat je zien welke impact dat uiteindelijk heeft. En waarom dit zo belangrijk is. 

Eén van de vele onderwerpen is bijvoorbeeld door dankbaarheid te tonen. Hierdoor leer je om meer van dingen in het leven te genieten. Dankbaarheid speelt een belangrijke rol om gelukkig door het leven te gaan. 

Het boek geeft je te denken over hoe je zelf denkt en hoe anderen denken. ‘Je bent zoals je denkt’ moet je lezen als je meer van het leven wilt genieten. Een leven zonder zorgen en mentale rust.

Online Training - Blijvend Zelfvertrouwen

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je zelfvertrouwen te vergroten. Het hoeft geen jaren te duren om je zelfvertrouwen te ontwikkelen! Je wordt stap voor stap begeleid. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben het geloof in zichzelf weer teruggevonden!

De wet van aantrekking en creatie

In ‘Je bent zoals je denkt‘ wordt uitgebreid aandacht besteedt aan ‘De wet van aantrekking en creatie’, ook wel bekend als ‘The Law of Attraction’. De manier waarop jij denkt bepaalt jouw leven. Sta positief in het leven, denk positief… en al het positieve komt op jouw pad. Je bent als een magneet. Je trekt aan hoe jij in het leven staat. Hoe jij denkt. 

Pas ‘De wet van aantrekking en creatie’ in je leven toe en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Hoe de ‘Wet van aantrekking en creatie’ werkt en wat het ook voor jou kan betekenen, komt uitgebreid aan bod. Ik kan je verklappen, het heeft mijn leven in positieve zin waanzinnig veranderd! 

De werkelijkheid van je leven wordt gecreëerd door niemand dan jijzelf. Wat je aandacht geeft komt tot bloei.

Michael Pylarczyk - Je Bent Zoals Je Denkt Tweet

Podcast - Je bent zoals je denkt

Op 23 juli jl. heeft Michael een podcast gepubliceerd. In deze podcast spreekt hij met zijn co-redacteur Sjors Sommer over zijn nieuwste boek Je Bent Zoals Je Denkt. Zij vertellen in deze podcast waar het boek over gaat en verder…

  • Welke parallel is er tussen 1900-1940 en 2000-2021
  • Welke mega-crisis hangt er boven ons hoofd
  • Ik ben altijd een wappie geweest
  • De Nieuwe Tijd
  • De Big Reset
  • Hoe muziek en gedachten je gezondheid beïnvloeden
  • Hoe trek je aan waar je aan denkt
  • Geloof jij in God
  • Hoe veranderen we het collectief bewustzijn
  • Welke waarheid is waar? En in welke werkelijkheid geloof jij?

Complexe materie in een begrijpelijk verhaal

Michael brengt best complexe materie tot een zeer begrijpelijk verhaal. Net zoals alle andere boeken van Michael is ook dit boek aanrader als je wilt groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Het is een boek wat je meer dan één keer zult gaan lezen. Want iedere keer ontdek je weer iets nieuws. 

Als je toepast wat in het boek geschreven is, kun je jouw leven radicaal veranderen. En erg leuk blijft de combinatie van twee bestsellers die zijn samengevat in één boek. 

Waar andere boeken die over dit soort onderwerpen gaan veelal erg ingewikkeld zijn en waar lastig doorheen te komen is, leest dit boek daarentegen erg prettig weg. Daarbij is een ander groot pluspunt het relatief kleine formaat. Hierdoor kun je het gemakkelijk meenemen.

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek ‘Je bent zoals je denkt’ van Michael Pilarczyk is onder andere te koop bij Bol.com. Het is verkrijgbaar als hardcover. Een ebook is helaas (nog) niet beschikbaar. 

Specificaties

Verschijningsdatum: juli 2021
Afmeting: 19,3 x 14,1 x 1,7 cm
Gewicht: 317g
Aantal pagina’s: 172
Illustraties: Nee
Auteur: Michael Pilarczyk
Uitgever: Invictus Publishing
EAN / ISBN: 9789079679638
Gewicht: 317 g

Meer boeken van Michael Pilarczyk

Master Your Mindset – Leef je mooiste leven

Master Your Mindset (herziene uitgave november 2020) gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit. Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je écht? Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar. Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen?

Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. 

Dit boek gaat over levensvragen. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht?
Master Your Mindset bevat een vragenlijst over zelfinzicht en een beschrijving van Michaels twaalfstappenstrategie.

Dansen in de hemel

Dansen in de hemel is het aangrijpende verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan. Een actuele roman over verlangen, geld, geluk en echte liefde. Een zoektocht naar onze eigen waarheid. 

Mishka Kamadev is een romanticus met een te groot verlangen naar passie, roem en rijkdom. Voor de buitenwereld leidt hij een glamourbestaan, maar zijn innerlijk raakt verscheurd. Het ene moment is hij
The God of House Music in het nachtleven, het andere moment is hij verzorger van zijn ongeneeslijk zieke vrouw. Mishka zoekt vergetelheid in drank en pillen, stort zich in een affaire met de hartsvriendin van zijn vrouw, en op de beurs verliest hij zijn fortuin. En dan overvalt zijn oude jeugdliefde hem met een verbijsterende mededeling. Hoe legt hij alles uit aan zijn stervende vrouw?  

Fragment: ‘Mish, ik heb iets gezien,’ zei ze. ‘Het voelde als een diepe slaap waarin ik wakker was. Eerst werd alles donker, heel donker, en in dat donker ontstond een klein gaatje waar heel fel licht doorheen scheen en in die bundel van licht ontstond een opening waar ik doorheen werd gezogen. Het was geen droom, ik was in een eindeloos bewustzijn, verbonden met Het Al. En in een stilte die al het geluid had weggezogen, hoorde ik iets wat mooier was dan de mooiste muziek. Zo vreemd maar zo vertrouwd. Ik vloog door een oneindige leegte en ik merkte ineens dat er een klein meisje bij me was. In een wit jurkje zweefde ze naast me en ze hield mijn hand vast. Ze sprak tot me zonder woorden, maar haar boodschap was kristalhelder. Amor Fati, gebaarde ze. Liefde voor het noodlot, het liefhebben van het onvermijdelijke.’

Fragment: Iedereen is op zoek naar geluk, iedereen wil gelukkig zijn, maar niemand weet wat dat is, gelukkig zijn. Je kunt het niet vastpakken, het is ongrijpbaar, al kun je het soms even vasthouden. Het is onzichtbaar, toch herkennen we het als het er is, en missen we het als het ontbreekt. Het is iets en niets. Iets als een gelukkig leven bestaat niet, het hoogste geluk in ons bestaan is een aaneenschakeling van enkele geluksmomenten.

Think and Grow Rich (NL Editie) – Vertaald door Michael Pilarczyk

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt.

ZO WERKT DE MIND VAN EEN MILJONAIR
Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.

MEER DAN 70 MILJOEN EXEMPLAREN VERKOCHT

Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de wereldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. Deze nieuwe Nederlandse vertaling is een hedendaagse bewerking van de originele tekst. Uitgevoerd in een mooie vormgeving. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

‘Een doel is een droom met een deadline’ – Napoleon Hill

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: