makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

'Je hebt het niet, je doet het' is het nieuwste boek van Edwin Selij. Geef jouw leven een positieve wending. Lees er alles over in deze recensie.

'Je hebt het niet, je doet het' - Edwin Selij

‘Je hebt het niet, je doet het’ van Edwin Selij. Verlos jezelf in één zin van je angst, depressie, ziekte of probleem. Hoe makkelijk kan het zijn. Lees alles over Edwin Selij zijn nieuwste boek in deze recensie. 

edwin selij je hebt het niet je doet het boekrecensie
Bekijk het inkijkexemplaar

Samenvatting van het boek

Het boek ‘Je hebt het niet, je doet het‘ is voor mensen die meer controle willen hebben over hun leven, over hun relaties, over hun werk en over hun genezing. Dat kan met één enkele zin. Die ene zin kan niet alleen jou de controle teruggeven, maar ook problemen oplossen zoals angst, depressie en zelfs ziektes.

Klinkt als een wonder? Of als iets onzinnigs? Niets is minder waar. 

Dit boek gaat over eigenaarschap. Je hebt geen ziekte, je doet je ziekte. Je hebt geen angst, je doet je angst. Je hebt geen problemen, je doet je problemen. Je kunt er niets aan doen dat het je is overkomen, maar je kunt er nu wel iets aan doen om ervan af te komen. In dit boek vind je die ene zin die al duizenden mensen heeft geholpen om niet alleen de controle terug te pakken, maar ook om die problemen op te lossen waar ze al jaren mee zaten. Dat gun ik jou ook. Kies je ervoor om hem te lezen, dan zal het iets wezenlijks bij je veranderen.

  • Na het lezen van dit boek zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.
  • Van bestseller-auteur Edwin Selij.
  • Van zijn vorige boek, Breek je vrij, zijn inmiddels meer dan 5.000 exemplaren verkocht. 

Verander je leven in postitieve zin

Edwin weet mensen met zijn boek op een zeer positieve manier te motiveren en te inspireren. Het is een waardige opvolger van zijn eerder verschenen boek ‘Breek je vrij‘. Hij schrijft op een makkelijke manier waardoor het boek lekker leest. En dat allemaal in begrijpelijke taal. 

Edwin Selij is echt een meester in zijn vak en weet het allemaal mooi en krachtig over te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat dit boek alles voor jou kan veranderen. 

Het geeft je inzichten en tools om jouw leven in positieve zin te veranderen. Edwin schrijft recht voor zijn raap. Over de invloed van je denken en handelen in relatie tot de kwaliteit van jouw leven. Hij geeft praktische en eenvoudige handvaten die iedereen in zijn leven kan toepassen.  

‘Je hebt het niet, je doet het’ is een echte ommekeer in denken en doen voor alle mensen die voorruit willen, maar niet weten dat ze zichzelf belemmeren met hun eigen gedrag. Het boek is een echte opfrisser voor ieders mind. Kortom, wat is het heerlijk om het stuur volledig in eigen handen te kunnen nemen door het inzicht: ‘Je hebt het niet je doet het’!

Waar is het boek van Edwin Selij te koop?

Het boek ‘Je hebt het niet, je doet het’ van Edwin Selij is onder andere te koop bij Bol.com.

Je hebt het niet, je doet het e-book

Is het boek “Je hebt het niet, je doet het“van Edwin Selij ook als Ebook te koop? Helaas is het antwoord hierop “Nee”. Edwin heeft ervoor gekozen geen digitale versie van het boek uit te brengen. 

Over Edwin Selij

Edwin Selij is auteur van de nummer 1 bestseller ‘Breek je vrij‘, eigenaar van het grootste hypnose-instituut van Europa en presentator van de ‘Kom uit hypnose podcast’. Edwin hielp al duizenden cliënten van angsten, depressies, ziekten en problemen af met de simpele techniek die je vindt in dit nieuwe boek.

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: februari 2021
Aantal pagina’s: 136 pagina’s
Auteur: Edwin Selij
EAN / ISBN: 9789462961715

Breek je vrij - Het eerste boek van Edwin Selij

Het eerste boek van Edwin Selij was ook een echte bestseller: ‘Breek je vrij’ – Van denkfout naar denkgoed. 

Ben jij een piekeraar of zit je vast in je denken? Heb je vaak last van negatieve gevoelens? Heb je een probleem waar je al jaren mee rondloopt, maar lukt het je niet om hem op te lossen?

Voorkom dat je met dit nare gevoel blijft zitten en ga aan de slag!

Breek je vrij! helpt je probleem op te lossen, ongeacht wat dat probleem ook is. Misschien noem jij het belemmeringen, blokkades of zelfs uitdagingen. Het blijft hetzelfde, want de gevoelens die je ervaart zijn vaak verbonden aan negatieve herinneringen. Door middel van praktische oefeningen en persoonlijke casussen helpt Edwin Selij je om die herinneringen te resetten en om je denkfout denkgoed te maken. Zodat je eindelijk je verleden kunt loslaten en het leven kunt leiden dat je daadwerkelijk wilt.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: