makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Haken à la Bloemen is het nieuwste haakboek van Karin Bloemen. Wat je van dit boek kunt verwachten en waar je het kunt kopen, lees je in deze review.

Samenvatting van het boek

Haak nu zelf de fantastische, veelkleurige en favoriete kledingstukken van Karin Bloemen.

In Haken à la Bloemen – Squares & colors laat Karin Bloemen zien hoe je haar favoriete kleurrijke kledingstukken en accessoires zelf kunt haken! Met dit boek nodigt Karin Bloemen je uit in haar creatieve wereld. 

Haak vrolijke vesten, stola’s, omslagdoeken, tassen en andere accessoires, allemaal met Karins karakteristieke flair. Door de veelkleurige granny squares in haar patronen zien de haakontwerpen er niet alleen vrolijk en gezellig uit, maar zijn ze ook heel stijlvol en stoer – net als Karin zelf! 

De heldere uitleg met stappenfoto’s en haakschema’s bij elk patroon zorgt er bovendien voor dat de zelfgemaakte outfits in een handomdraai af zijn. Kortom, het is een genot om te haken à la Bloemen! Karin Bloemen is naast cabaretière, zangeres en actrice ook een fanatieke haakster! 

Ze draagt haar kleurrijke haakcreaties overal, en haar mooie eigengemaakte omslagdoeken en warme dekens zijn erg geliefd onder collega-artiesten. ‘Ik wist niet dat het kon maar Karin bewijst wel vaker het tegendeel; haken is “hip, hot & happening” en haar omslagdoeken zijn als zijzelf: vrolijk, stoer, chique, én heel warm!’ Anita Witzier

haken a la bloemen boek recensie
Bekijk het inkijkexemplaar >>

Superleuke patronen

Haken à la Bloemen is een geweldig boek en staat vol met prachtige voorbeelden en handige tips. Het is een erg kleurrijk boek en staat vol met leuke makkelijke patronen, foto’s en verhalen. 

Alle patronen zijn voorzien van een duidelijke uitleg. Van leuke vesten tot een WC rol. Je vindt het allemaal in dit boek. 

Over Karin Bloemen

Karin Bloemen (1960) is zangeres, cabaretière en actrice. Sinds 1983 treedt ze op. Ook is ze regelmatig in Nederlandse musicals, speelfilms en televisieprogramma’s te zien en te horen op de radio. Karin Bloemen won diverse prijzen, waaronder de Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G. Schmidtprijs. In 2011 is ze benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Bekijk hier alle boeken van Karin Bloemen.

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek “Haken à la Bloemen” van Karin Bloemen is te koop bij Bol.com. Vandaag besteld = morgen in huis. Gratis geleverd. 

Specificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze”Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Afmeting: 28,7 x 21,5 x 1,6 cm
Aantal pagina’s: 144 pagina’s
Met illustraties
Auteur(s): Karin Bloemen
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
EAN / ISBN: 9789024595884

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: