makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Het nieuwste boek van Fajah Lourens - Killerbody Lifestyle. Gelukkig en slank in 12 weken. Wat kun je van dit boek verwachten?

Killerbody Lifestyle van Fajah Lourens

Fajah ‘Faya’ Lourens is terug met Killerbody Lifestyle waarin het draait om mindset. Val makkelijker af, behoud je resultaat en voel je gelukkiger. Met nieuwe vega(n) recepten en voedingsplannen. 

In deze blogpost lees je waar het boek over gaat. 

killer body lifestyle fajah lourens recensie
Klik op het boek om jouw exemplaar te reserveren

Samenvatting van het boek Killerbody Lifestyle

Killerbody Lifestyle van Fajah “Faya” Lourens is een volledige herziene editie van haar bestseller Killerbody Dieet. Hier zijn inmiddels ruim 300.000 exemplaren van verkocht. 

Mensen die een dieet volgen hebben vaak moeite met slank en fit te blijven. Het welbekende jojo-effect. Of zitten ook na het behalen van hun doel niet lekker in hun vel. Faya leert je dat mindset misschien nog wel belangrijker is dan voeding en beweging.

Wat je doel ook is, het is het belangrijkste dat je eraan gaat werken vanuit een goed gevoel over jezelf. Dus of je nu wilt afvallen, spieren op wilt bouwen of een beter zelfbeeld wilt krijgen, dit boek geeft je alle handvatten om je doelen te behalen: tips, informatie, motivatieopdrachten en voedings- en trainingsschema’s.

In 12 weken werk je dus niet alleen aan je lichaam, maar vooral ook aan je mindset. Want geluk zit niet alleen in je gewicht. Je leert van jezelf te houden, naar je behoeftes te luisteren en negatieve (voedings)patronen te doorbreken. Zo val je makkelijker af, behoud je resultaat en voel je je gelukkiger. Op naar de beste versie van jezelf! Ben je er klaar voor?

Wat is er nieuw in dit boek?

Wat is er nieuw in het boek Killerbody Lifestyle?

  • 3 x 3 weekschema’s voor je voeding: vlees en vis, vegetarisch & veganistisch
  • 12 weekschema’s om (thuis) te trainen en info van vegan topsporter Leroy Gilbert
  • Meer dan 20 nieuwe vega(n) recepten van orthomoleculair voedingsdeskundige Nanneke Schreurs
  • Handige boodschappenlijstjes voor de hele week
  • 8 openhartige ervaringsverhalen met analyses en tips van psycholoog Henrike Weerstand

Achterflaptekst

In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. 

Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik! Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema’s, trainingsschema’s inclusief stap-voor-stapfoto’s en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. 

Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben! Fajah is met haar website en Instagramaccount Mykillerbodymotivation (100.000 volgers) in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.

Over Fajah Lourens

Fajah Lourens (1981) werd bekend door haar rol in Goede tijden, slechte tijden, tal van series en films. Ook speelde ze zichzelf in de kijker tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson in 2012. Niet lang daarna startte Fajah haar platform Mykillerbodymotivation.

Waar is het boek Killerbody Lifestyle van Fajah Lourens te koop?

Het boek “Killerbody Lifestyle” van Fajah Lourens is onder andere te koop bij Bol.com.

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: januari 2021
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Auteur: Fajah Lourens
EAN: 9789021578835

Het boek is verkrijgbaar als hardcover.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: