makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Maak van jouw huis een smarthome met KlikAanKlikUit (KAKU). Wat zijn de meest verkochte Smarthome producten. Bekijk de TOP20+ smarthome oplossingen.
Inhoud verberg

KlikAanKlikUit - Maak van jouw huis een smarthome

KlikAanKlikUit (KAKU) Smarthome systeem, het meest betaalbare smarthome systeem. KAKU biedt standaard oplossingen om je woning Smart te bedienen.

KAKU is de afkorting voor KlikAanKlikUit. KAKU levert een veelvoud aan zenders en ontvangers om verlichting, apparatuur of alarmsystemen eenvoudig draadloos op afstand te bedienen. KAKU maakt het installeren van zogenaamde domotica-oplossingen eenvoudig en betaalbaar.

Misschien zul je je afvragen wat de producten van KlikAanKlikUit nou zo uniek maakt. De fabrikant van KAKU heeft als doel om jouw leven zo comfortabel mogelijk te maken. Zij ontwikkelen daarom producten van topkwaliteit die bijdragen aan optimaal comfort. 

De grote diversiteit aan domotica producten zorgen ervoor dat je draadloos comfort op een eenvoudige manier aan je huit toevoegt. Alle KAKU artikelen zijn super eenvoudig te installeren en in te stellen. 

Laten we eens een kijkje nemen wat je hier allemaal mee kunt.

Klik Aan Klik Uit startpakketten

Domotica hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst KlikAanKlikUit keer op keer. Je hebt al een KAKU-startpakket voor nog geen 3 tientjes. Hiermee kun je eenvoudig draadloos een aantal lampen of andere apparaten bedienen. Het KAKU-systeem is heel eenvoudig uit te breiden door het toevoegen van zenders of ontvangers. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. 

Het KAKU-assortiment biedt daarnaast diverse draadloze oplossingen, voor verschillende toepassingen in en om het huis. Zo zijn er simpele opbouwschakelaars die je in het stopcontact kunt steken. En er zijn meer specifieke oplossingen voor verschillende installaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alarmsystemen, water- en rookmelders, slimme wandknop, Wifi IP-camera met nachtzicht (IP-CAM 2000), draadloze deurbel, bewegingssensoren en nog veel meer. We bekijken de meest populaire KAKU producten in deze review.

Draadloos bedienen

Veel accessoires werken in principe prima zonder het Internet Control Station. Ze worden geleverd met een afstandsbediening en kunnen dus alsnog op afstand bediend worden, zonder tussenkomst van de ICS-2000 en app. Op deze manier bepaal je zelf hoe slim jij je huis maakt. 

Maak je de koppeling wel met de ICS-2000 dan heb je uiteraard meer mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld je gekoppelde lampen op in je smarthome-netwerk. Geef een lamp in de huiskamer bijvoorbeeld de naam “Lamp Kast”. Bedien je lamp daarna eenvoudig met behulp van de Google Assistant. Roep dan: “Hey Google, zet “Lamp Kast” aan. Of “Hey Google”, doe alle lampen uit”.

KlikAanKlikUit smartphone app

Via de applicatie van KlikAanKlikUit kun je een hoop zaken regelen. Net zoals in de Google Home-app schakel je de lampen in en uit. 

De app van KAKU biedt net even wat meer. Je kunt een regel laten vastleggen dat een product -zoals bijvoorbeeld een lamp- op een bepaald moment aan of uit gaat. Met de optie Scenes kun je producten en handelingen aan elkaar rijgen en veel dingen snel voor elkaar krijgen.

KlikAanKlikUit-app

Bedien je apparaten via internet met de ICS-2000

Met de ICS-2000 heb je de perfecte oplossing in huis om jouw huis draadloos te beheren en te bewaken voor ultiem comfort en optimale beveiliging. Je kunt tot wel 200 apparaten met de ICS-2000 bedienen. Ook je beveiligingssysteem sluit je eenvoudig aan op het ICS-2000. Het is mogelijk om maximaal 6 smartphones of tablets te koppelen aan het systeem. Wanneer het systeem ongewenst bezoek detecteert, krijgt heel het gezin desgewenst een melding. De communicatie is streng beveiligd door middel van AES-128 en SSL.
Wat kun je er allemaal mee?
  • Bedien je lampen en apparaten met jouw smartphone/tablet
  • Beveilig en bewaak je huis met sensoren en ontvang pushmeldingen op jouw smartphone/tablet
  • Stel scenario’s en timers in met de intuïtieve regelbewerking en automatiseer jouw apparaten voor optimale werking in verschillende situaties (inclusief herkenning van zonsopkomst/-ondergang)
  • Gratis app voor iPads, iPhones en Android-tablets en -smartphones
  • Alle gezinsleden kunnen hun mobiele apparaat aansluiten
  • Beveiligde communicatie met AES encryptie en SSL
  • Compatibel met KlikAanKlikUit Zigbee producten en andere Zigbee gecertificeerde merken
  • Te gebruiken met alle KlikAanKlikUit producten met het automatische codesysteem (433 mHz). Deze zijn te herkennen aan de letter A of Z aan het begin van de productnaam (zoals AYCT-102 of ZLED-RGB9).
  • Compatibel met KlikAanKlikUit beveiligingsproducten (868 mHz)
  • Werkt samen met Somfy RTS Zonwering

KAKU startset - 3 schakelaars met Afstandsbediening - APC3-2300R

De 3 stekkerdoos schakelaars van deze set steek je simpelweg in een willekeurig stopcontact. Vervolgens sluit je jouw verlichting of apparaat aan (max. 2300 Watt per stekkerdoos schakelaar). Om de 3 stekkerdoos schakelaars te bedienen gebruik je de meegeleverde afstandsbediening of één van de overige draadloze KlikAanKlikUit zenders naar keuze (max. 3 zenders per stekkerdoos schakelaar). Deze set vormt daardoor een ideale basis voor je KlikAanKlikUit systeem, aangezien je eenvoudig kunt uitbreiden met extra zenders en/of ontvangers.

De 3 stekkerdoos schakelaars van deze set steek je simpelweg in een willekeurig stopcontact. Vervolgens sluit je jouw verlichting of apparaat aan (max. 2300 Watt per stekkerdoos schakelaar). Om de 3 stekkerdoos schakelaars te bedienen gebruik je de meegeleverde afstandsbediening of één van de overige draadloze KlikAanKlikUit zenders naar keuze (max. 3 zenders per stekkerdoos schakelaar). Deze set vormt daardoor een ideale basis voor je KlikAanKlikUit systeem, aangezien je eenvoudig kunt uitbreiden met extra zenders en/of ontvangers.

KlikAanKlikUit Opbouwschakelaar - AWST-8800

Maak je set compleet door bij deze zender ook één of meerdere ontvangers te kopen, zo kun je makkelijk je apparaten of verlichting draadloos schakelen. Bekijk alle ontvangers!

Draadloze wandschakelaar enkeltype AWST-8800. Op iedere gewenste plaats te bevestigen.

Slechts 16 mm dik. 

Geen gedoe met draden of hoge spanning.

KlikAanKlikUit Inbouwschakelaar met Ontvanger 1000W - ACM-1000

Dit product vereist een basiskennis van elektrische installaties. Schakel de netspanning uit en installeer de inbouwschakelaar eenvoudig in een bestaande installatiedoos of in een kast. Het is niet nodig om aan leidingen of kabels te zitten. Lees eerst aandachtig de gebruiksaanwijzing door: overschrijd niet de maximale belasting van 1000 Watt! 

Na de installatie is de inbouwschakelaar soepel geïntegreerd in je huis. Om de inbouwschakelaar te activeren kun je één van de KlikAanKlikUit zenders gebruiken. Je kunt nu je verlichting bedienen vanaf elke plek in huis.

 

KlikAanKlikUit - Draadloze Rookmelder - ZSDR-850

Deze Trust Smart Home rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is. Push meldingen Houd het gevoel van veiligheid, zelfs wanneer je niet thuis bent. Je kunt de rookmelder zo instellen dat je pushberichten ontvangt op jouw smartphone wanneer het alarm afgaat of als de batterijen leeg beginnen te raken. Eenvoudig te installeren.

De Zigbee rookmelder is eenvoudig te installeren. Download en installeer de app om de rookmelder op een Z1 ZigBee Bridge of ICS-2000 aan te sluiten. Selecteer een kamer in de app, selecteer de Zigbee line/ Rookmelder en volg de instructies. 

Bevestig de rookmelder vervolgens eenvoudig op de gewenste locatie met behulp van de bijgeleverde beugel. Opmerking: Om pushmeldingen te kunnen ontvangen, is een werkende internetverbinding nodig.

KlikAanKlikUit ACC2300 - Stopcontact Schakelaar - 2300W

Deze ACC-2300 compacte draadloze stopcontactschakelaar zal je leven makkelijker maken. Je plugt de schakelaar eenvoudig in een bestaand stopcontact en sluit hierop je verlichting of andere apparaten aan. Als je de schakelaar koppelt met een KlikAanKlikUit zender, zoals een afstandsbediening kun je vanuit je luie stoel je apparaten bedienen.

KlikAanKlikUit Afstandsbediening - AYCT-102

Draadloze bediening van jouw verlichting of apparaten. Met behulp van de afstandsbediening van KlikAanKlikUit kun je gemakkelijk jouw verlichting en andere apparaten bedienen vanaf de bank.

Gemakkelijk te gebruiken: 

De compacte afstandsbediening maakt het mogelijk om 16 lampen onafhankelijk van elkaar te bedienen of meerdere lampen te bedienen met slechts één knop. Je kunt kiezen welke toets bij welke ontvanger hoort. Je kunt bijvoorbeeld bij elke ontvanger een eigen knop toewijzen of een knop voor alle drie de ontvangers gebruiken.

KlikAanKlikUit Startset - 2 Schakelaars met Afstandsbediening voor buiten - AGD2-3500R

Draadloze bediening van je verlichting of apparaten. Met het KlikAanKlikUit op afstand bedienbare stopcontact voor buiten kun je eenvoudig jouw verlichting vanaf de bank in- en uitschakelen. Daarnaast zitten er twee schakelaars bij.

Plug & Go: 

Sluit de ontvanger eenvoudig aan op een standaard stopcontact, stop de lamp die gedimd moet worden in de ontvanger en sluit de afstandsbediening daarop aan. Nu kun je eenvoudig de afstandsbediening gebruiken voor jouw verlichting.

Compact en helder design:

Helder design: de ontvanger past perfect in elk interieur dankzij het compacte design. En omdat het radiosignaal zelfs door vloeren, wanden en deuren gaat, kan de ontvanger ook uit het zicht worden aangesloten.

KlikAanKlikUit Draadloze Bewegingsmelder - APIR-2150

De draadloze bewegingsmelder kan binnen en buiten worden geplaatst zonder bedrading of hoogspanning, omdat de zender op batterijen werkt. Installeer het waar je maar wilt en verbindt de KlikAanKlikUit ontvanger met de schakelaar. Ook kun je aangeven op welke tijdstippen je wilt dat het geactiveerd is. Wanneer de melder stopt met het zenden van een signaal naar de ontvanger wordt deze uitgeschakeld. Je kunt nu jouw verlichting of deurbellen activeren wanneer beweging wordt gedetecteerd waar dan ook in jouw huis.

KlikAanKlikUit IPCAM-2000 IP-beveiligingscamera Binnen & buiten

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in je huis als jij er niet bent? Met de Wi-Fi IP-camera van KlikAanKlikUit kun je altijd een oogje in het zeil houden.

Slimme notificaties 

Je kunt de gevoeligheid van de bewegingsdetectie instellen (6 niveaus) of de bewegingsdetectie uitzetten wanneer dat wenselijk is. Wanneer de camera beweging detecteert krijg je direct een melding via je smartphone of tablet.

Bekijk vervolgens de camerabeelden eenvoudig op je smartphone of tablet. De camerabeelden kunnen worden opgeslagen op een micro-SD-kaart (niet meegeleverd) in de IP-camera (max. 64 GB).* De camera kan continu opnemen op de SD kaart of alleen wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Ingebouwde luidspreker 

De WiFi IP-camera beschikt ook over een ingebouwde luidspreker, waardoor je kunt communiceren via de camera. Waarschuw bijvoorbeeld een ongewenste bezoeker met deze functie.

Eenvoudige installatie

Sluit de voedingsadapter (3 meter) aan op de IP-camera en download de gratis meertalige KlikAanKlikUit app voor op je tablet of smartphone. Via de WiFi-instellingen kun je verbinding maken met het netwerk van de IP-camera, waarna jouw IP-camera direct werkt. Bevestig de IP-camera vervolgens eenvoudig op de gewenste locatie met behulp van de bijgeleverde houder.

KlikAanKlikUit Draadloos Beveiligingssysteem - ALSET-2000 NL

Complete set om je huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers.
– De meegeleverde sensoren waarschuwen je via de luide sirene als er een deur of raam wordt geopend of als er beweging wordt gedetecteerd.  

– Met de afstandsbediening kun je jouw alarmsysteem eenvoudig in- en uitschakelen.
– Je kunt naar wens eenvoudig meerdere sensoren en/of afstandsbedieningen toevoegen (er kunnen maximaal 16 apparaten in combinatie met de sirene worden gebruikt).
– Door deze set te combineren met het OCTOPUS Control station, kun je jouw alarm ook in- of uitschakelen via je tablet en/of smartphone en pushmeldingen ontvangen als je niet thuis bent.

Complete set om je huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers. 
– De meegeleverde sensoren waarschuwen je via de luide sirene als er een deur of raam wordt geopend of als er beweging wordt gedetecteerd.

– Met de afstandsbediening kun je jouw alarmsysteem eenvoudig in- en uitschakelen.
– Je kunt naar wens eenvoudig meerdere sensoren en/of afstandsbedieningen toevoegen (er kunnen maximaal 16 apparaten in combinatie met de sirene worden gebruikt).
– Door deze set te combineren met het OCTOPUS Control station, kun je jouw alarm ook in- of uitschakelen via je tablet en/of smartphone en pushmeldingen ontvangen als je niet thuis bent.

KlikAanKlikUit Draadloze Bewegingsmelder voor Binnen - AWST-6000

Draadloze bediening van jouw verlichting of apparaten. Met behulp van de KlikAanKlikUit draadloze bewegingsmelder voor binnen kun je automatisch jouw KlikAanKlikUit ontvangers activeren wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Plug & Go

De draadloze buiten bewegingsmelder kan overal binnen worden geplaatst zonder bedrading of hoogspanning, omdat de zender op batterijen werkt. Installeer het waar je maar wilt en verbindt de KlikAanKlikUit ontvanger met de schakelaar.

Ook kun je aangeven op welke tijdstippen je wilt dat het geactiveerd is. Wanneer de sensor stopt met het zenden van een signaal naar de ontvanger wordt deze uitgeschakeld. Je kunt nu jouw verlichting of deurbellen activeren wanneer beweging wordt gedetecteerd waar dan ook in jouw huis.

KlikAanKlikUit ZTHS-100 Temperatuur en Luchtvochtigheid sensor

De ZTHS-100 is een compacte sensor die de temperatuur en luchtvochtigheid in huis controleert om zo een schone en gezonde binnenluchtkwaliteit te behouden. Je ontvangt een melding als deze te laag of te hoog zijn, zodat je direct actie kunt ondernemen. Koppel de sensor via de ICS-2000 aan je andere slimme apparaten en je kunt bijvoorbeeld de ventilatie, luchtbevochtiger of verwarming inschakelen bij een door jou aangegeven temperatuur of luchtvochtigheid.

Creëer de ideale woonomgeving in uw huis
• Controleer de temperatuur en luchtvochtigheid om een schone en gezonde binnenluchtkwaliteit te behouden 
• Schakel de ventilator of verwarmings-/koelsysteem in op basis van de sensorwaarden
• Ontvang meldingen en controleer sensor- en batterijstatus op uw smartphone tablet
• Compact en draadloos ontwerp, kan eenvoudig op elk oppervlak worden gemonteerd (binnenshuis)
• Door de gebruiker te vervangen batterij

KlikAanKlikUit Draadloze Signaalversterker - AEX-701

De AEX-701 draadloze signaalversterker herhaalt het signaal van een KlikAanKlikUit zender, zodat je het bereik kunt uitbreiden tot 30 meter. Ideaal om een ontvanger, die achterin de tuin gelegen is of op verschillende verdiepingen, te bereiken. Je kunt het overal plaatsen, zowel binnen als buiten, zonder gedoe met het installeren van kabels. Je kunt zes zenders koppelen die geregistreerd staan met de AEX-701 signaalversterker. 

Uitbreiden van jouw KlikAanKlikUit Systeem:
De AEX-701 is compatibel met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch code systeem (producten die beginnen met een A, zoals AYCT-102, ATMT-502, enz.)

KlikAanKlikUit Set PA3-1000R - 3 x Contactdoos + Afstandsbediening Merk: KlikAanKlikUit 5 reviews

KlikAanKlikUitSet. Handig setje om met afstandbediening de elektrische apparaten in huis te bedienen.
Zendbereik: Binnenshuis tot ca. 25 meter. Met kinderbeveiliging. Wordt gebruiksklaar geleverd inclusief batterij. 

KlikAanKlikUit ACST-9900 Slimme wand-knop

De KlikAanKlikUit ACST-9900 Slimme wand-knop is een slimme aan de wand te bevestigen knop om lampen en apparaten te bedienen of aangepaste acties uit te laten voeren. De knop werkt met alle Start Line-ontvangers, zoals stopcontactschakelaars, LED-lampen en ICS-2000 Control Station. De knop is gemakkelijk te bevestigen met de meegeleverde bevestigingstape.

KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel met Drukknop - ACDB-6600AC

Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. Vooral op plaatsen waar veel geluid is door bijvoorbeeld wasmachines of muziek.

Plug & Go: 

Sluit eenvoudig de deurbel aan op een stopcontact, installeer de drukknop gemakkelijk aan op de ingang van je huis en kies het gewenste volume en de melodie. Nu kun je de draadloze deurbel op elke plek in huis horen.

KlikAanKlikUit Draadloze slimme Koolmonoxide melder - ZCO-900

Draadloze koolmonoxidemelder die u waarschuwt door middel van geluid en/of een pushbericht op uw smartphone zodra een gevaarlijke concentratie koolmonoxide wordt gedetecteerd. 

Om pushmeldingen te kunnen ontvangen, moet de koolmonoxidemelder worden gekoppeld aan de ICS-2000.

Eigenschappen
• Draadloze koolmonoxidemelder die waarschuwt middels geluid en/of een pushbericht op smartphone
• Getest volgens de strengste nalevings- en kwaliteitsnormen
• Zendt een waarschuwingssignaal uit als de batterij bijna leeg is
• Controle van sensor en batterijstatus op uw smartphone
• Compact ontwerp: slechts 6x6x4.9cm
• Overal te plaatsen (lees van tevoren de handleiding voor een correcte plaatsing).
• Luid akoestisch alarm van 85 dB
• Batterij heeft een verwachte werkingsduur van 3 jaar en is eenvoudig te vervangen
• Let op: de draadloze koolmonoxidemelder werkt in combinatie met de ICS-2000 (of Z1 Zigbee Control Station)

KlikAanKlikUit Draadloos Dimbare LED-Lamp - ALED-2709

Draadloze dimbare ledlamp die direct draadloos met een KlikAanKlikUit afstandsbediening, draadloze wandschakelaar, enz. kan worden bediend.

Kenmerken Dimbare LED-Lamp: 

Bedien deze ledlamp draadloos met alle KlikAanKlikUit draadloze wandschakelaars, afstandsbedieningen, enz.: geen extra apparatuur nodig.
Bespaar geld met deze energiezuinige lamp met energielabel A+.
Warme lichtkleur voor een aangename sfeer in jouw huis.
Groot dimbereik van 10 tot 100%.
Gemakkelijk te installeren: draai de lamp in een bestaande E27-fitting.
Ook mogelijk om met jouw tablet en smartphone te bedienen door een control station te gebruiken.
Hoge intensiteit van 800 lumen (vermogen van 10 Watt staat gelijk aan 60 Watt van een traditionele gloeilamp).
Voordelige oplossing: er is geen extra dimmer nodig.
Levensduur van de lamp van 20000 uur.

KlikAanKlikUit - Waterlekkage Detector ZWLD-100

Bescherm je huis tegen schade door lekkages met de Trust Smart Home waterlekkagedetector. Voeg deze detector toe aan je KlikAanKlikUit netwerk en je ontvangt pushnotificaties op je smartphone of tablet wanneer er water wordt gedetecteerd. Je kunt nu snel actie ondernemen om waterschade en dure reparaties te voorkomen!

Ontworpen voor detectie
Lekkages komen vaak voor op plekken waar ze moeilijk op te merken zijn. Bijvoorbeeld achter apparaten of op plekken in je huis waar je niet vaak komt zoals de kelder. Je kunt nu waterschade voorkomen door de detector te plaatsen op deze risicoplekken zoals naast (af)wasmachines, centrale verwarming of bij spoelbakken.

Pushnotificaties
Dat geruste gevoel neem je overal met je mee. Door de detector te koppelen aan de Z1 of de ICS-2000 control station, wordt een pushnotificatie verstuurd wanneer er water wordt gedetecteerd. In de app kun je de sensor- en batterijstatus bekijken in de app. Hierdoor kun je altijd snel actie ondernemen, waar je ook bent.

Slimme plaatsing
Het ontwerp bestaat uit twee onderdelen, de sensor en de zender. Je kunt de sensor direct plaatsen op het oppervlak waar lekkages kunnen optreden. Wanneer deze water signaleert, stuurt het een signaal naar de zender. Installeer de zender eenvoudig op een plat oppervlak en deze verzendt de informatie draadloos naar je control station. Op deze manier ontvang je direct een pushmelding op je smartphone of tablet als er water wordt gedetecteerd. Je kunt snel actie ondernemen en schade voorkomen!

 

KlikAanKlikUit Deur/Raam Contactsensor - ALMST-2000

Draadloze magnetische deur-/raamsensor zodat u of uw buren worden gewaarschuwd als er een deur of raam wordt geopend (sirene nodig). Lange batterijduur en indicator voor batterij bijna leeg zodat het systeem altijd werkt. Veilige 2-weg communicatie bij 868 Mhz (geen Wi-Fi-interferentie) met een bereik van tot 70 meter binnenshuis en tot 120 meter buitenshuis. In combinatie met de sirene wordt de status van de sensor continu gecontroleerd door de sirene zodat uw huis altijd beveiligd is. Door deze sensor met de sirene en het OCTOPUS Control Station te combineren, kunt u pushmeldingen op uw tablet en/of smartphone ontvangen als er een deur/raam wordt geopend. Bereik: binnenshuis tot 70 meter en buitenshuis 120 meter (afhankelijk van lokale omstandigheden). Voeding: 2x Alkaline AAA type 1.5V batterijen.

KlikAanKlikUit ZLED-G2705 LED-lamp 4,5 W GU10 A+

Creëer altijd de perfecte sfeer
Creëer eenvoudig een aangename sfeer in huis door de lichtwarmte van de ZLED-G2705 aan te passen en te dimmen naar eigen voorkeur. Via de app* of de ZYCT-202 afstandsbediening is de spot eenvoudig dimbaar van 10% tot 100%.

Installatie 
De spot kan eenvoudig in iedere GU10 fitting gedraaid worden, zolang deze fitting aangesloten is op een normale schakelaar en niet op een dimmer. De dimfunctie is namelijk in de spot zelf geïntegreerd.

De normale lichtschakelaar blijft uiteraard bruikbaar, echter kun je deze alleen gebruiken om je spot aan en uit te schakelen. Dimmen is mogelijk via afstandsbediening of de app*.

Conclusie

Zoals je kunt zien biedt KlikAanKlikUit een veelvoud aan smarthome producten. Van slimme wandcontacten tot complete alarminstallaties en koolmonixidemelders. 

Via de handig app kun je altijd en overal je KAKU apparaten bedienen. 

Meer KlikAanKlikUit producten zien? Kijk hier voor het overzicht. 

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: