makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Leco van Zadelhoff - Worden wie je bent - Wil je weten waar het boek over gaat en waar je het kunt kopen? Lees het in deze review.

Leco - Worden wie je bent

Leco van Zadelhoff – Worden wie je bent – is het inmiddels 5e boek van Leco van Zadelhoff. Leco geeft je een inkijk in zijn leven. Wat je van dit boek kunt verwachten en waar je het kunt kopen, lees je allemaal in deze review.

leo van zadelhoff worden wie je bent boek
Bekijk meer van het boek >>

Samenvatting

In ‘Worden wie je bent‘ vertelt Leco, de bekendste beautyspecialist van Nederland, hoe hij geworden is wie hij nu is. Het is een pleidooi voor het ontwikkelen van een eigen identiteit en creativiteit.  

Worden wie je bent van Leco van Zadelhoff is het openhartige verhaal van de bekendste kapper en visagist van Nederland.

Begonnen als krullenveger in een Harderwijkse kapsalon, ontwikkelde Leco van Zadelhoff zich al snel tot de lievelingskapper van de stad. Iedereen wilde bij deze getalenteerde en ambitieuze jongeman in de kappersstoel zitten. Toch wist Leco toen al dat zijn toekomst breder was: hij wilde zijn creativiteit verder ontplooien.

In dit boek vertelt de bekendste beautyspecialist van Nederland hoe hij geworden is wie hij is. Openhartig beschrijft hij zijn weg naar de top van het kappers- en visagievak, die hij met hard werken heeft weten te bereiken én vast te houden. Hoe zijn volharding in identiteit en creativiteit uiteindelijk succes opleverde. Maar het was niet alleen glamour. Een burn-out bleek de keerzijde van zijn jarenlange inspanning.

Na in eerdere stijlgidsen zijn beautygeheimen te hebben prijsgegeven, deelt Leco in Worden wie je bent zijn levensvisie, die verder reikt dan de beautybranche. Het is een pleidooi voor het ontwikkelen van een eigen identiteit en creativiteit. 

Leco van Zadelhoffs belangrijkste boodschappen: creativiteit is essentieel voor diversiteit, en het bekwaam uitoefenen van een ambacht is misschien net zo waardevol als het bereiken van een hoogleraarschap.

Van zijn geboorte tot nu

Leco verteld in RTL Boulevard dat hij het erg spannend vindt om weer met een nieuw boek uit te komen. Dit is inmiddels alweer zijn 5e boek. Zijn eerste 4 boeken gingen vooral over datgene dat Leco het allerliefste doet. Namelijk het doen van haar en make-up.

In zijn nieuwe boek neemt Leco je mee in de periode vanaf zijn geboorte tot nu. Wat komt er allemaal bij kijken om op het niveau te komen waar hij nu staat? Want in het leven gaat nu eenmaal niets vanzelf. En minstens net zo belangrijk: hoe kun je dat niveau vasthouden?

Wie zijn er allemaal op Leco’s pad gekomen om hem daarbij te helpen? Dat zijn volgens Leco heel veel van zijn klanten. Voornamelijk vrouwen.  

Leco is de vaste visagist (geweest) van onder anderen Leontine Borsato, Daniëlle Overgaag, Touriya Haoud, Winston Gerschtanowitz, Daphne Deckers, Ruth Jacott, Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Mathilde Santing.

Hij wil met zijn boek graag anderen inspireren om hun eigen weg te volgen. Om die reden wordt je meegenomen in zijn eigen verhaal. 

‘Leco, worden wie je bent’ is een bijzonder boek wat je een mooie inkijk geeft in het leven en carriëre van Leco van Zadelhoff.  En boek dat je niet mag missen.

Indrukwekkende loopbaan

Toen Leco Van Zadelhoff 18 jaar was, begon hij zijn loopbaan. Dit was bij een lokale kapper in Harderwijk. Zijn kappersdiploma had hij binnen één jaar op zak. 

Al snel daarna ging Leco werken voor onder andere Veronica. Daar leerde hij Leontine Borsato kennen. Als visagist voor Veronica reisde hij veel samen met Borsato voor het opnemen van commercials en promotionele fotoshoots. Dit gaf Leco de nodige bekendheid.

Leco bracht in 2000 twee boeken uit: ‘Het Glamour Beauty Boek‘ en ‘Beau Monde het haarboek‘. Een paar jaar later (2004) lanceerde hij zijn derde boek genaamd ‘Mooi!’. Zijn vierde boek kwam uit in 2009 met als titel ‘Mooier!‘. 

Verder is Leco vaak te zien op de televisie en is hij een vaak geziene gast bij het televisieprogramma RTL Boulevard. 

Wanneer is het boek van Leco te koop?

Het boek ‘Worden wie je bent’ van Leco van Zadelhoff is verkrijgbaar vanaf 2 november 2021. Je kunt het boek NU al reserveren

Waar is het boek van Leco te koop?

Het boek ‘Worden wie je bent’ is vanaf NU te reserveren bij Bol.com

Reserveer het boek vandaag nog, dan ben jij de eerste die het ontvangt.

Het boek is zowel verkrijgbaar als paperback en ebook en wordt GRATIS verzonden. 

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: november 2021
Aantal pagina’s: 264 pagina’s
Illustraties: Nee
Auteur: Leco van Zadelhoff
Uitgever: Ambo|Anthos
EAN / ISBN: 9789026356773

Alle boeken van Leco van Zadelhoff

Glamour Beauty Boek

Top-visagist en hairstylist Leco van Zadelhoff (30) bepaalt het uiterlijk van verschillende bekende Nederlanders. Velen van hen vertrouwen hun gezicht én kapsel alleen aan Leco toe. 

Zijn carrière begon bij de kapsalon in zijn geboorteplaats Harderwijk. Al snel raakte hij plaatselijk beroemd om zijn speciale kniptechnieken. Een nieuwe richting in Leco’s werk was make-up. Ook op dit gebied werd zijn naam een begrip en steeds meer sterren wisten hem te vinden. Leco heeft een eigen column in het maandblad Beau Monde en geeft ook regelmatig advies op radio en televisie. Dit is het eerste complete Beauty Boek van Nederlands bekendste glamourvisagist.

Mooier!

Overzichtelijk in beeld gebracht en vormgegevennaar de persoonlijke visie en smaak van Leco.Internationaal toonaangevend mode-illustrator Piet Paris, verantwoordelijk voor de huidigecampagne van Saks Fifth Avenue, heeft het boekvoorzien van zijn wereldberoemde illustraties.Het resultaat is een musthave styleguide.

Beau Monde Haarboek

Het Beau Monde Haarboek is het tweede boek van top-visagist en hairstylist Leco van Zadelhoff. Een naam die inmiddels bijna geen introductie meer behoeft, want Leco is al jaren vaste visagist en hairstylist van vele bekende Nederlanders, die niemand anders hun make-up en kapsel toevertrouwen. 

Leco heeft een eigen rubriek in het maandblad Beau Monde en is regelmatig te zien en te horen op radio en tv. Van huis uit kapper, geeft Leco het succesvolle Beau Monde Glamour Beautyboek met dit tweede boek een logisch vervolg. Het boek is de perfecte aanvulling op het Beautyboek, maar kan zeker ook zelfstandig gebruikt worden.

Mooi

Mooi! is het derde beautyboek van Leco van Zadelhoff. Hij beperkt zich dit keer niet tot praktische tips op het gebied van make-up en haar, maar behandelt alle basisbegrippen rond uiterlijke én innerlijke schoonheid.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: