makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Lekker en Simpel Zoet. Een heerlijk boek vol met 125 zoete recepten. Lees er alles over in deze recensie.

Lekker Simpel En Zoet - Recensie

Lekker Simpel En Zoet“, het boek voor iedereen die van simpel en zoet houdt. In deze recensie nemen we je mee in het boek. Lees wat je van het boek kunt verwachten.

lekker en simpel zoet recensie
Bekijk het inkijkexemplaar

Samenvatting Lekker en Simpel Zoet

Na diverse succesvolle kookboeken met voornamelijk hoofdgerechten, is het nu toch echt tijd voor een boek vol zoete recepten. De vraag ‘komt er ook nog een bakboek?’ is enorm vaak gesteld en nu is het dan eindelijk zover: Lekker en Simpel ZOET is een feit. In dit boek vind je maar liefst 125(!) zoete recepten, van taarten, cakes, cheesecakes tot toetjes en koekjes. 

Bakken was nou niet echt onze specialiteit, maar deze recepten zijn toch stuk voor stuk allemaal bijzonder goed gelukt. Dus als wij dit kunnen, kan iedereen deze lekkere baksels op tafel zetten. Of het nou een feestdag, verjaardag of zomaar een doordeweekse dag in de week is, met de recepten uit dit boek maak je van elke dag een feest. Jorrit en Sofie van Daalen Buissant des Amorie zijn de oprichters van de site www.lekkerensimpel.com met bijna 2 miljoen unieke bezoekers per maand. 

Van hun kookboeken zijn inmiddels ruim 150.000 exemplaren verkocht.

Je krijgt gelijk trek in al het lekkers

Het boek bevat maar liefts 125 overheerlijke zoete recepten en desserts. Als je het boek leest zou je ieder recept gelijk uit willen proberen. De eerste paar recepten uit het boek zijn al gemaakt en gemakkelijk te volgen waardoor je relaxed geniet in de keuken. En het eindresultaat ziet er ook nog eens zo uit als de foto’s in het boek!

Het boek laat zien dat je de hele dag heerlijke zoetigheden kunt eten. Bij een heerlijke kop koffie of thee. Maar uiteraard ook bij het ontbijt, lunch of als nagerecht.

Lekker en Simpel Zoet is ingedeeld op soort gebak. Zo zijn er hoofdstukken over onder andere taarten, cakes, brownies, muffins en koekjes. 

Als laatst wordt je meegenomen in de wereld van toetjes. Het boek wordt afgesloten met brood- en bladerdeegrecepten. 

Een groot gedeelte zijn eigenlijk variaties op een basisrecept. Je moet hierbij denken aan diverse soorten cheesecake, makroen of bijvoorbeeld fudge. Wat mij betreft een heerlijke toevoeging.

Het boek is voorzien van mooie foto’s van de gerechten. Je krijgt gelijk trek in al het lekkers. Het is net als de titel: Lekker en Simpel! Alleen de foto’s a doen je watertanden.

De bereidingswijze is makkelijk beschreven en voorzien van een helder stappenplan. 

Het boek “Lekker simpel en Zoet” is een aangename aanvulling voor in de keuken!

Over de schrijfster Sofie Chanou

Sofie Chanou richtte samen met Jorrit van Daalen Buissant des Amorie in 2012 de succesvolle food blog en website www.lekkerensimpel.com op, waar maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers hun weg vinden naar makkelijke en snelle recepten. 

Beide zijn ze gek op koken en vinden het leuk om hun passie met anderen te delen. In 2014 leidde dit tot hun eerste kookboek: ‘Lekker en Simpel, het kookboek voor doordeweeks’, met maar liefst 100 recepten. 

Tegenwoordig richten zij zich fulltime op het schrijven over eten en het bedenken van recepten. Inmiddels zijn al vijf kookboeken van ze verschenen, en een bakboek met 125 zoete gerechten: ‘Lekker & Simpel zoet’. Sofie en Jorrit zijn inmiddels getrouwd, waardoor Sofie nu ook schrijft onder de naam Sofie van Daalen Buissant des Amorie. Op Bol.com vind je alle boeken van Sofie.

Waar kan ik het boek "Lekker en Simpel Zoet" kopen?

Het boek “Lekker Simpel & Zoet” is onder andere te koop bij Bol.com

Specificaties "Lekker en Simpel Zoet"

Verschijningsdatum: september 2020
Aantal pagina’s: 268 
Auteur: Sofie Chanou Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie
Co-auteur: Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie
EAN / ISBN: 9789461562661

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: