makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Het Magische Seks Toren spel van Intimista Vibe is het vrouwvriendelijke erotische spel voor koppels. Lees er alles over in deze review.

Magische seks toren - Het leukste spel voor koppels

Magische seks toren van Intimista Vibe® is letterlijk bouwen aan een zinderend hoogtepunt met ondeugende opdrachten. Dit erotische stapeltoren spel daagt jou en je partner uit om buiten jullie comfortzone te treden en samen te genieten van een passievolle en vurige avond. Een erotisch spel voor volwassenen dat garant staat voor een avond vol ultiem verlangen en opwinding.

Laat de magie beginnen

De blokjes van de houten stapeltoren zijn genummerd, degene die aan zet is pakt een blokje uit de toren met 1 hand, het nummer op het blokje correspondeert met een prikkelende opdracht dat op de actie kaart staat. 

Er zijn 4 actie kaarten, met de “Ik maak je gek” kaarten word je uit je comfortzone gehaald en kom je samen met je partner tot sensuele hoogtepunten. Ben je toe aan meer spanning? Kies dan samen voor 1 van de 2 “Ik wil meer” kaarten, hierop vind je nog spannendere en prikkelende opdrachten.

Raak opgewonden van de spanning tussen vallen van de stapeltoren of nog een ronde samen genieten van een nieuwe spannende opdracht.

Vrouwvriendelijk

De vrouwvriendelijke ondeugende opdrachten geven je relatie een compleet nieuwe impuls. Je bent gewaarschuwd want als jullie eenmaal de barrières hebben doorbroken met elkaar, dan bestaat de kans op een ultiem verlangen om het erotisch spel vaker samen te spelen. Met de 216 verschillende opdrachten heb je de komende tijd voldoende uitdaging om je seksuele relatie te verrijken.

Kenmerken van het spel

Alle kenmerken van het spel Magische seks toren van Intimista Vibe op een rij:

 • Vrouwvriendelijk
 • Opwindend
 • Ondeugende opdrachten
 • Verschillende behoeften voor man en vrouw komen aan bod
 • Doorbreekt barrières
 • Laat al je zintuigen prikkelen
 • Het recept voor een vurige avond met ultiem verlangen
 • Nieuwe seksuele hoogtepunten
 • Nr 1 manier om seks te hebben
 • 216 verschillende opdrachten
 • 3 unieke games in 1
 • Europa’s nieuwste spel voor volwassenen
 • Verrijkt je seksuele relatie

Wat zit er in de verpakking?

In de verpakking van Magische seks toren van Intimista Vibe tref je het volgende aan:

 • 54 x Houten blokjes genummerd
 • 6 x “Ik maak je gek” kaarten
 • 2 x “Ik wil meer uitdaging” kaarten
 • Gebruiksaanwijzing en spelregels

Goed om te weten… De bezorging van dit nummer 1 spel voor volwassenen, is volledig discreet en anoniem. 

Bestel dit erotische spel en bereid je voor op een spannende vurige avond vol seks.

Een echte boost voor je relatie

Het spel geeft net dat extra’s aan je relatie. Spelenderwijs ga je grenzen opzoeken. Niet iets dat je iedere dag doet. De opdrachten laten het toe om zo ver te gaan als je zelf wilt
Een aanrader voor koppels die iets extra willen. 

Leuke mix van spel en sensualiteit

Het spel Magische seks toren een leuke mix tussen een gezellige avond en sensualiteit. Er is veel variatie en zal daarom niet snel gaan vervelen. 

Het is ondeugend en daarom spannend om te spelen. Er is voldoende aandacht voor zowel de man als de vrouw. Daarbij is het spel erg vrouwvriendelijk. Het geeft je een nieuwe impuls in je liefdesleven en uit je comfort zone te komen. 

Tips om het beste uit het spel te halen

De maker van het Magische seks toren spel geeft de volgende handige tips mee.
 • De verpakking van de Magische Seks Toren kan gebruikt worden als toren houder. Ook is het mogelijk om de houten blokken te stapelen. Soms is het leuker om te spelen als de toren een beetje wankel staat i.p.v. helemaal recht.
 • Magische Seks Toren is ontworpen om je relatie naar een ander seksueel niveau te brengen, maar maak je geen zorgen als een actie te veel voor je is. Zorg dat beide spelers (jij en je partner) met elkaar bespreken wat je graag WEL wil doen en wat je absoluut NIET wil doen. Het is ook prima mogelijk om iets te bewaren voor een later stadium. . Wij adviseren om er goed over te praten.
 • Er zijn 8 actiekaarten aanwezig in 4 kleuren. De gouden, paarse en zwarte kaarten worden ‘Ik maak je gek !’ kaarten genoemd. Elke kleur kaart heeft weer andere acties met erotische genoegens. Voor de eerste keer is het raadzaam om uit 1 van deze kaarten te kiezen. Heb je daarna meer uitdaging nodig of over een tijdje. Dan zijn er altijd nog de rode kaarten. Deze kaarten worden ‘Ik wil meer uitdaging !’ kaarten genoemd. De rode kaarten gaan dan ook net weer een stapje verder als je er geen genoeg van kan krijgen.
 • Tip: Vinden jullie lastig om te praten over welke kaart je moet kiezen en wat gaan we WEL of NIET doen. Dan kan je ook afspreken dat je meerdere kleuren kaarten gebruikt. Bijvoorbeeld de zwarte en gouden kaarten. Zodat je de altijd kan kiezen welke actie jij het leukste vind.
 • Belangrijk is dat voor dat je begint met spelen van het leuke speelse spel de actiekaarten bekijkt en bespreekt. Zodat jullie allebei optimaal kunnen genieten van het Magische Seks Toren spel. Het kan namelijk zijn dat jij of je partner uit de comfort zone zal moeten treden. Als je het van te voren bespreekt, dan kan je meer genieten van de situatie en de erotische genoegens.
 • Heb je niet alle tijd van de wereld, maar wel zin in een spelletje. Geen probleem. Het is namelijk mogelijk om creatief om te gaan met de regels. Zo kun je er voor kiezen om 30 blokken te gebruiken i.p.v. 54. Kies een kaart van 11 tot 41 en kies willekeurig 30 blokken uit. Je hebt ineens een heel ander spel.
 • Een extra uitbreiding hebben wij toegevoegd aan het spel met dobbelstenen. Een gift van ons. De moeilijkheidsgraad van het spel gaat enorm omhoog. Jij gooit de dobbelstenen en het gegooide getal is gekoppeld aan het blokje dat je moet pakken. Jij en je partner kunnen er ook voor kiezen om voor elkaar te gooien. Als de vrouw gooit, dan pakt de man het blokje met dat getal erop en andersom. Dit kun je doen met 2 dobbelstenen, maar ook met 4 dobbelstenen. Bij 4 dobbelstenen kun je getallen koppelen. Gooi je bijvoorbeeld 3-6-1-5. Dan kun je mogelijke combinaties maken die mogelijk zijn. Omdat er geen 0 op een dobbelsteen staat. Raden we aan om 1 getal 6 of 2 getallen van 6 af te plakken. Dan kun je dat zien als 0.

Moet je het Magische seks toren spel kopen?

Wil je een leuke en spannende avond beleven met je partner? Wil je een vrouwvriendelijke erotisch spel spelen? Dan is het Magische seks toren spel zeker een aanrader! Zie nog meer lovende recensies op bol.com.

5/5

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: