makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Monica Geuze deelt in haar boek Unreleased haar meest bijzondere en intieme foto’s. Lees er alles over in deze blogpost.

Samenvatting van het boek Unreleased van Monica Geuze

In Unreleased deelt Monica Geuze haar meest bijzondere en intieme foto’s. De bekendste socialmedia-ster van Nederland zoals je haar nog nooit zag. 

In Unreleased deelt Monica Geuze honderden foto’s en insights die ze nog nooit eerder heeft gedeeld. Maak je klaar voor een geheel nieuwe en exclusieve inkijk in de wereld van een van de bekendste influencers van Nederland.

Foto’s die ze alleen naar vrienden stuurt. Foto’s die ze nooit op Instagram zou plaatsen, foto’s uit shoots die niet door de keuring kwamen, de gekste selfies en de intiemste foto’s met dochter Zara-Lizzy, familie en vrienden. In dit boek deelt Monica waar ze trots op is, waar ze iets minder trots op is, haar voor de buitenwereld best bewaarde geheim én een hoop foto’s die ze voorheen nooit zou publiceren.

unreleased monica geuze boekreview
Klik op de afbeelding voor de laagste prijs

Over Monica Geuze

Monica is opgegroeid in Hendrik-Ido-Ambacht. Zij zat op de Theaterhavo in Rotterdam. Daarna volgde ze nog onderwijs aan het Develstein College in Zwijndrecht, het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en volwassenenonderwijs in Amsterdam.

Monica Geuze speelde mee in een muziekvideo van de band Racoon, Happy Family (2005). Zij had hierin de rol van een dochter in een ruziënd stel. Op haar zestiende vroeg rapper Ronnie Flex haar om zijn vaste diskjockey te worden. 

Ze heeft dit drie jaar gedaan. Daarna begon ze in 2015 ook voor zichzelf te draaien. Haar debuutsingle Laten gaan (2015), met verschillende gastartiesten onder wie Flex, haalde de Single Top 100 en de top van de Oranje Top 30. Nu of nooit (2016), met Ruben Annink en Jonna Fraser kwam nog hoger te staan in de hitlijsten. De videoclip van Laten gaan werd meer dan 17 miljoen keer bekeken.

Monica Haar successen behaalt ze niettemin vooral op YouTube, waar ze een van de populairste Nederlandse vlogsters is. Ze maakt onder meer vlogs over haar dagelijks leven. In februari 2021 telde haar YouTube-kanaal meer dan 539.000 abonnees.Tevens was Geuze vanaf september 2015 tot mei 2017 een van de presentatoren van het YouTube-kanaal van RTL genaamd Concentrate. 

In 2019 keerde zij hier weer terug als presentatrice. Geuze publiceerde in mei 2017 een eigen boek, My way, waarin ze vertelt over haar leven als vlogger. In 2017 was Geuze een van de deelnemers van het eerste seizoen van de RTL 4-serie Kroongetuige. Tevens was ze te zien in de programma’s Een goed stel hersens, Weet ik veel en Van der Vorst ziet sterren.

In 2019 was Geuze te zien als presentatrice van een exclusief seizoen van Love Island op Videoland.

Waar is het boek Unreleased van Monica Geuze te koop?

Het boek Unreleased van Monica Geuze is vanaf eind maart te koop bij onder andere Bol.com.

Reserveer hier als eerste jouw exemplaar. 

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: Maart 2021
Aantal pagina’s: 320
Auteur: Monica Geuze
EAN / ISBN: 9789021577869

Eerder uitgebracht boek van Monica Geuze - My Way

My Way is het openhartige verhaal van vlogger Monica Geuze. Van fotoshoots tot dj-optredens, shopsessies en restaurantbezoekjes: Monica deelt bijna elke dag van haar leven op Youtube en Instagram. Ze heeft meer dan 300.000 abonnees. 

Ondanks het feit dat Monica een leven leidt waar veel meiden jaloers op zijn, wist zij een aantal jaren terug totaal niet wat ze wilde gaan doen. In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, en geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: