makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Nederland Heeft Alles. Een superleuk boek van Bas Smit en Nicolette van Dam. Waar het boek over gaat en waar je het kunt kopen, lees je in deze recensie.

Nederland Heeft Alles

Bas Smit en Nicolette van Dam hebben samen een erg leuk boek uitgebracht met als titel ‘Nederland Heeft Alles’. In deze review lees je waar het boek over gaat en waar je het boek kunt kopen.

nederland heeft alles bas smit nicolette van dam
Bekijk het boek >>

Samenvatting van het boek

Dat Nederland geweldig is, wisten we. Maar we hadden niet verwacht dat ons eigen kikkerlandje ons zo zou verrassen. Dit is geen standaard reisgids, maar een persoonlijk vakantieboek waarin we je meenemen naar de meest bijzondere plekken van onze twaalf provincies.

Dankzij alle tips van de Instagram-volgers van Bas Smit en Nicolette van Dam hebben zij Nederland echt kunnen (her)ontdekken. Zij zijn in de mooiste stukjes natuur en in bruisende steden beland. Ook proefden zij de lekkerste streekproducten. Te gek om te zien dat elke provincie zo uniek is. 

Dagje weg met vrienden, romantisch weekend met je geliefde, maar ook voor een vakantie met je gezin… Dit boek is voor iederéén. Ga mee met Bas en Nicolette op ontdekkingsreis. Het is namelijk écht waar: Nederland heeft Alles!

Een boek vol met leuke tips

Het boek ‘Nederland Heeft Alles’ is een leuk alternatief voor de VVV en de standaard reisgidsjes. Je vindt in het boek boordevol verrassende tips voor leuke dagjes uit in eigen land. Fietsen in eigen land, een museum bezoeken, geweldige plekken om te wandelen tot leuke plekken om te eten. Eigenlijk voor ieder wat wils. 

Door het kleine formaat kun je het boek makkelijk meenemen tijdens een dagje weg in eigen land. Zo heb je alle tips altijd bij de hand. 

Je wordt voorzien van gave tips en komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Een leuke bijkomstigheid zijn de persoonlijke to-do-tips van Bas en Nicolette.  

Wat dit boek ook uniek maakt zijn de QR-codes. Die sturen je naar allerlei filmpjes en maken het boek helemaal compleet. 

Ook de kinderen van Bas en Nicolette delen hun ervaringen in het boek. Zo leuk!

De vormgeving is speels opgezet. Qua inhoud heeft het boek een goede opbouw. Elke provincie komt aan bod. Het wordt ingeleid met de nodige informatie en foto’s. 

Kortom, met het boek ‘Nederland Heeft Alles’ haal je een superleuk boek in huis! Want serieus… Nederland heeft zoveel leuks te bieden!

Waar kan ik het boek 'Nederland heeft alles' kopen?

Het boek ‘Nederland heeft alles’ is onder andere te koop bij Bol.com.

Specificaties

Verschijningsdatum: juli 2021
Afmeting: 20 x 14,7 x 1,7 cm
Aantal pagina’s: 184
Auteur(s): Bas Smit & Nicolette van Dam
EAN / ISBN:  
9789083168401

Over Bas Smit en Nicolette van Dam

Sebastiaan (Bas) Smit (Gouda, 26 april 1981) is een Nederlandse ondernemer en influencer. Hij kreeg bij het grote publiek vooral naamsbekendheid door zijn grote populariteit op Instagram, hij heeft ruim 800.000 volgers op het platform.

Na een korte periode als student economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam begon Bas zijn carrière als handelaar aan de Amsterdamse optiebeurs. Na dat een aantal jaren gedaan te hebben startte hij in 2005 in het vastgoed onder de hoede van ondernemer Roland Kahn, eigenaar van onder andere de kledingmerken CoolCat en MS Mode.

Na ruim 11 jaar begon Smit begin 2017 volledig voor zichzelf als ondernemer. Samen met Nicolette bezit hij ruim 19 bedrijven. Ook zet hij zich in als ambassadeur voor onder andere het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Belangrijk onderdeel van het zakelijke succes van Smit is zijn bereik op social media, dat hij inzet om een belang in ondernemingen te vergaren.

Nicolette van Dam is in 2015 getrouwd met Bas Smit. Samen hebben ze 2 dochters. Nicolette had rollen in diverse tv series en bioscoopfilms.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: