makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

'Wie niet horen wil' is het nieuwste 2021 boek van Nicci French. Waar deze thriller over gaat, lees je in deze review.

'Wie niet horen wil' van Nicci French - Samenvatting

In de psychologische thriller ‘Wie niet horen wil’ van Nicci French gaat Tess op onderzoek uit als haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en een lugubere tekening maakt.

Wie niet horen wil van Nicci French gaat over Tess, die net haar leven weer op orde heeft. Jason en zij zijn een jaar geleden vriendschappelijk uit elkaar gegaan en delen de voogdij over hun dochtertje Poppy. Ze moet nog wennen aan haar nieuwe situatie, maar is blij met de hulp die ze krijgt van haar vrienden. Dat Jason inmiddels is getrouwd, daar probeert ze te zich overheen te zetten. Zelf is ze ook weer aan het daten en ze is best gelukkig, houdt ze zich voor.

Totdat haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en een tekening maakt met zwart wascokrijt. Een tekening waarop een figuur te zien is die van een toren valt. Tess raakt ervan overtuigd dat Poppy getuige is geweest van een misdrijf. Ze stapt naar de politie, maar daar wordt ze niet geloofd. Dan besluit ze zelf op onderzoek te gaan… 

Nicci French heeft met Wie niet horen wil wederom een spannende psychologische thriller geschreven, met een uiterst onverwachte ontknoping.

nicci french wie niet horen wil review
Naar Alle Recensies....

Weer een ijzersterk verhaal van Nicci French

Het boek is wederom heel goed geschreven. De spanning bouwt zich langzaam op naar een onverwacht einde. Naar dit einde wordt langzaam en duidelijk naartoe gewerkt.

Er ontvouwt zich een psychologisch verhaal van niveau waarbij de spanning goed voelbaar is.
De personages komen goed uit de verf : Tess, Jason ,Emily en de nieuwe vriend van Tess, Aidan. De vraag is: Wie speelt een kwalijke rol in dit verhaal?

Ook in dit boek weer boeiende karakters. Dat samen met de plezierige schrijfstijl, waarvan Nicci French bekend is, is ook dit boek een genot om te lezen Het is naar mijn mening een van de betere boeken van Nicci French. 

Het verhaal stelt zeker niet teleur. Je blijft nieuwsgierig naar de afloop en de connecties tussen de personages. Het is daarom lastig het boek weg te leggen. 

Maar ook de persoonlijke worstelingen en uitdagingen van Tess als gescheiden werkende moeder zijn goed beschreven en maakte dat ik me kon inleven in het verhaal. Kortom, een ijzersterke Nicci French weer dus !

Waar is het boek van Nicci French te koop?

Het boek ‘Wie niet horen wil’ van Nicci French is onder andere te koop bij Bol.com.

Alle boeken van Nicci French vind je hier

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: april 2021
Aantal pagina’s: 431
Auteur: Nicci French
EAN / ISBN: 9789026352126

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: