makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Sim Only vergelijken is handig wanneer u op zoek bent naar een nieuw Sim Only abonnement of als u uw Sim Only abonnement wilt verlengen. Vergelijk alle aanbieders en kies jouw beste deal.

Sim Only abonnementen vergelijken

Heb je al een mobiele telefoon die het verder nog gewoon goed doet? Dan is de keuze voor een Sim Only abonnement een goede optie. Bij een Sim Only abonnement betaal je namelijk alleen de abonnementskosten zonder dat je ook elke maand opnieuw geld kwijt bent voor je toestel. 

Hierdoor zijn Sim Only abonnementen goedkoper dan abonnementen waarbij je ook een nieuwe telefoon “krijgt”. “Krijgen” doe je de telefoon namelijk niet. De kosten van een telefoon zijn verwerkt in je maandelijkse kosten. Besparen op je telefoonabonnement is daarom altijd interessant. Steeds Leuker biedt daarom een onafhankelijke vergelijkingstool, waarbij je kunt gaan voor jouw goedkoopste deal. Aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

Sim Only vergelijken: Nuttige tips

Sim Only vergelijken kan een hele klus zijn. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Deze nuttige tips helpen je bij het kiezen van jouw beste Sim Only abonnement:

  • Controleer bij het Sim Only vergelijken ook de voorwaarden van alle providers. Zo zijn er providers die belminuten afronden naar boven of extra kosten rekenen wanneer u gebruik maakt van internet buiten uw bundel
  • Een virtuele provider (zoals Telfort of Tele2) is vaak goedkoper dan de beheerder van het netwerk. Zij hebben minder naamsbekendheid en zullen daardoor wat meer concurreren met lagere prijzen
  • Een Sim Only abonnement met een looptijd van twee jaar is vaak goedkoper dan een abonnement met een looptijd van één jaar
  • Wil je nergens aan vast zitten? Er zijn ook Sim Only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn
  • Stap je over naar een andere provider? Check dan of nummerbehoud mogelijk is. In vrijwel alle gevallen is dit zo.
  • Controleer welk type simkaart in je telefoon past
  • Check of je telefoon simlock vrij is

De verschillende Sim Only mogelijkheden

Iedereen stelt andere eisen aan een Sim Only abonnement. Je kunt daarom kiezen uit onbeperkte Sim Only abonnementen, data-only abonnementen en alleen bellen abonnementen.

 Zit je liever niet te lang aan een Sim Only abonnement vast? Dat is geen probleem. Er zijn ook abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn.

Start met vergelijken en bespaar

Tijd om te vergelijken dan maar. Vul je wensen in op onderstaande vergelijkingstool. Kies daarna het Sim Only abonnement die het beste bij jouw wensen past. Makkelijker kan niet.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: