makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

De boeken van Pam Grout gaan over de 'Wet van aantrekking'. Lees alles over de boeken E-Kwadraat en Kubieke-E in deze review.

Pam Grout - De kracht van je gedachten

In deze blogpost lees je alles over de boeken van Pam Grout. Pam Grout heeft in deze serie 2 boeken uitgebracht. Dit zijn: E-Kwadraat en Kubieke-E. Wat je van deze boeken kunt verwachten, lees je in deze review.

pam grout e kwadraat e2 ervaringen
Naar het boek
pam grout kubieke e e3 ervaringen boek
Naar het boek

Samenvatting E-Kwadraat

E-Kwadraat (E2) van Pam Grout is hét boek voor iedereen die op zoek is naar het bewijs dat onze gedachten de werkelijkheid creëren. Met behulp van 9 eenvoudige experimenten die je binnen 48 uur kunt uitvoeren laat Pam Grout in E-Kwadraat (E2) zien dat er geen twijfel over mogelijk is: er bestaat een goede, liefdevolle kracht in het universum die we kunnen beïnvloeden met onze gedachten. 

In plaats van klakkeloos geloven of het altijd maar in twijfel blijven trekken laat E-Kwadraat zien dat de wetten van spiritualiteit net zo geloofwaardig zijn als die van de zwaartekracht en net zo consistent als de wetten van Newton. 

Ben je een liefhebber of misschien een kritische lezer van The Law of Attraction en wil je The Secret nu eindelijk wel eens bewezen en verklaard hebben? E-Kwadraat (E2) van Pam Grout bewijst het allemaal: 

  • Er bestaat een onzichtbaar energieveld dat ons oneindig veel mogelijkheden biedt
  • Je hebt zelf invloed op dat veld en kunt er gebruik van maken afhankelijk van je verwachtingen en overtuigingen
  • Je bent zelf ook een energieveld
  • Alles waar je aandacht aan geeft, groeit
  • Jouw verbinding met het veld geeft je precies de juiste en oneindige begeleiding
  • Je gedachten en bewustzijn hebben invloed op materie o Je gedachten en bewustzijn zijn de basis voor je fysieke lichaam
  • Je bent met alles en iedereen in het universum verbonden o Het universum is grenzeloos, oneindig en past zich altijd aan.
universum pam grout

De Wet van Aantrekking

Boeken over manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht zijn voor sommigen een beetje vaag. Maar dit boek geeft echt hele praktische experimenten die je zelf kunt doen. Zo gaaf om gewoon uit te proberen. Je krijgt door dit boek een heel andere kijk op de wereld en op het leven. 

De boeken van Pam Grout lezen heerlijk weg. Het doen van de expirementen zijn spannend. En niet te vergeten, de uitkomst van de expirimenten zullen je verbazen! Je komt erachter dat er meer is tussen hemel en aarde. Als een experiment is geslaagd word je steeds enthousiaster en wil je snel aan de slag met het volgende experiment. Het geeft je zo’n bizarre kick als je feedback krijgt van het universum!

Pam leidt je met veel humor en uitdagingen door dit boek heen. Een boek dat niet mag ontbreken in je ontdekkingstocht naar de wet van aantrekking!

Samenvatting Kubieke E - E3

Kubieke E (E3) van Pam Grout, het vervolg op de bestsellers E-Kwadraat (E2), bevat negen experimenten om te bewijzen dat je gedachten de werkelijkheid bepalen.

Kubieke E (E3) is het vervolg op bestseller E-Kwadraat (E2), waarin Pam Grout met 9 experimenten laat zien dat je gedachten de werkelijkheid creëren. 

In Kubieke E gaat ze verder en dieper het veld van energie in. Met 9 nieuwe experimenten laat ze haar lezers wederom zelf bewijzen dat wonderen en zegeningen bij het leven horen – sterker nog, je verdient ze!- en dat je vaak maar één gedachte verwijderd bent van je eigen geluk. 

Een heerlijk leesbaar ‘doe-boek’ dat bewijst dat The Secret écht werkt!

Jouw gedachten creëren wonderen... Laat je verbazen over de Wet van Aantrekking.

Kubieke E - Een logisch vervolg op E-Kwadraat

Kubieke E is het logische vervolg op E-Kwadraat. Het is een helder en met humor geschreven boek, dat makkelijk leest en veel voorbeelden geeft. 

Waar de Secret spreekt over het Universum, spreekt Grout over het VM: “Het Veld van Mogelijkheden” als onuitputtelijke bron van overvloed.

Je kunt ook met dit boek gelijk aan de slag. Er staan veel oefeningen in. Wil je meer weten hoe het werkt met de wet van aantrekking, wil je meer positiviteit in je leven? Dan moet je dit boek zeker lezen!

Uiteraard is ook dit boek van Pam Grout vlot geschreven en leest heerlijk weg. Met de nodige dosis humor.

Over Pam Grout

Pam Grout is niet alleen de auteur van de internationale bestseller E-Kwadraat (E2), ze schreef nog 14 andere boeken, 2 toneelstukken, een soap, een televisieserie heel veel artikelen, onder andere voor de Huffington Post. ‘Genoeg om de afgelopen 20 jaar niet om te hoeven komen van de honger’, zoals ze zelf zegt. 

Pam Grout reist als freelance schrijver de hele wereld over, heeft daarnaast ook nog tijd om moeder te zijn en wil voor iedereen die zij tegenkomt in het leven een inspiratiebron zijn. Haar bestseller E-Kwadraat werd in de Verenigde Staten uitgegeven bij de gerenommeerde uitgeverij Hay House. 

Inmiddels is E-Kwadraat in meer dan 30 landen succesvol uitgegeven. 

Waar kan ik de boeken van Pam Grout kopen?

De boeken van Pam Grout zijn onder andere te koop bij Bol.com.

Specificaties

E-Kwadraat

Verschijningsdatum: augustus 2014
Aantal pagina’s: 200
Auteur: Pam Grout
EAN / ISBN: 9789020210866 

E-Kwadraat

Verschijningsdatum: augustus 2014 
Aantal pagina’s: 200
Auteur: Pam Grout
EAN / ISBN: 9789020210866

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: