makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Rudolph's bakery 2 is het nieuwste kookboek van Rudolph van Veen. Waar het boek over gaat en waar je het kunt kopen, lees je in deze review.

Rudolph's Bakery 2 - Rudolf van Veen

Na eerdere bestsellers heeft Rudolf van Veen weer zo’n geweldig kookboek uitgebracht: Rudolph’s Bakery 2. Lees in deze review waar het boek over gaat en waar je het kunt kopen. 

rudolph van veen bakery 2 boek
Bekijk het inkijkexemplaar >>

Samenvatting van het boek

Zeg je bakken, dan zeg je Rudolph van Veen. In Rudolph’s Bakery 2 deelt hij 130 nieuwe recepten, voor oogstrelend lekkere cakes, koekjes, taarten en vers brood. De oneindige liefde voor zoete en hartige juweeltjes van de Meester Patissier is meegebakken.

Bovendien staat dit dubbeldikke bakboek boordevol persoonlijke extra’s. Met Rudolph’s makkelijke uitleg, gouden regels voor succesvol bakken en handige baktips huppelt iedereen als een meesterbakker door de keuken.

Rudolph’s Bakery 2 is een mooi en dik boek met heerlijke recepten met een duidelijke beschrijving en prachtige foto’s! 

Leuk voor jezelf en leuk om cadeau te doen. 

Gouden regels voor succesvol bakken

Rudolph van Veen is alweer 20 jaar de meest geliefde bakker op de Nederlandse televisie. De Meester Patissier weet het publiek geen ander uit te leggen hoe het cakes, koekjes, taarten en vers brood kan maken. In zijn boek Rudolph’s Bakery 2 deelt Rudolph ruim 130 nieuwe creaties vanuit zijn passie voor de bakkerij en de keuken.

Het boek Rudolph’s Bakery 2 staat vol recepten en persoonlijke extra’s. Van ontbijttaart tot Rudolph’s kruidkoeken. En van gevulder Berlinerbollen tot Ierse chocoladetaart met pretzels.

Ieder thuisbakker kan dankzij Rudolph’s simpele uitleg, gouden regels voor succesvol bakken en handige baktips snel aan de slag. Recepten om van te watertanden. Want bakken maakt blij, zo simpel is het!

Rudolph is de enige Nederlander met zowel de titel Meesterkok als Meester Patissier. Dit is de hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid die een kok of patissier kan halen in Nederland. In het jaar 2000 werd Rudolph gevraagd als kok bij het televisieprogramma ‘Life & Cooking’ waarna meerdere programma’s volgde.

Over Rudolph van Veen

“Rudolph van Veen (Weelde, 28 januari 1967) is een Nederlandse chefkok die vooral bekend werd door zijn optreden in het RTL-programma Life & Cooking en zijn programma op 24Kitchen. 

Hij werd geboren in Belgie en groeide later op in Tilburg waar hij tot begin 2014 woonde. In 1980 Rond zijn twintigste werd hij leerlink kok bij Cas Spijkters. 

Rudolph maakte ooit zijn televisiedebuut als playback-artiest bij een aflevering van de Soundmixshow. Inmiddels heeft hij een aantal kookboeken gepubliceerd waaronder Rudolph & de jonge bakkers en Rudolph’s bakery.”

In 2011 stond hij mede aan de basis van de foodzender ‘24Kitchen’. Zijn programma Rudolph’s Bakery telt inmiddels zeven seizoenen en hij heeft vele bestseller-boeken uitgebracht.

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek Rudolph’s Bakery 2 is te koop bij Bol.com. Het boek is zowel verkrijgbaar als hardcover en ebook.

Vandaag besteld = morgen in huis. Gratis geleverd. 

Bekijk hier alle boeken van Rudolph van Veen.

Specificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover en Ebook
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Afmetingen: 28,1 x 23,1 x 3,8 cm
Aantal pagina’s: 368 pagina’s
Auteur(s): Rudolph van Veen
Uitgever: Kosmos Uitgevers
EAN /ISBN: 9789021586632

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: