makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Hoeveel tijd hebben jullie voor elkaar? Geef je relatie een boost en ga er samen even lekker tussenuit. Dit kan al voor een paar tientjes per nacht.

Hoeveel relaxmomenten hebben jullie samen?

In ons dagelijkse bestaan zijn we druk. Wat zeg ik? Mega druk! We rennen en vliegen door de dagen heen. Veelal op de automatische piloot. Hierdoor geven we onszelf en onze relatie vaak onvoldoende aandacht. Even op de rem trappen is er niet bij. Relax momenten waarin je even helemaal niets hoeft zijn er nauwelijks. Ja, op alleen op de zomervakantie na misschien dan. Maar dat is één keer paar jaar, hooguit 3 weken. De overige 49 weken is het weer vol aan de bak.

Al voor een paar tientjes er helemaal tussenuit

Weet je wat nou zo leuk is? Tussendoor er samen even helemaal tussenuit hoeft helemaal niet veel te kosten. Al voor een paar tientjes kun je samen helemaal tot rust komen. Nederland heeft zoveel moois te bieden. Dichtbij huis of iets verder weg. Een relaxed en romantisch weekend kun je eigenlijk overal beleven.

Maak even tijd voor elkaar

Maak bewust even tijd voor elkaar. Het leven is al hectisch genoeg. Even niet bezig zijn met de dagelijks beslommeringen. Je zorgen aan de kant en heerlijk genieten. In een omgeving waar jij het naar je zin hebt. Samen genieten van lekker eten, een goed gesprek, een heerlijke massage, een sauna, een fijne wandeling, een zonsopgang, het ruisen van de zee, zonneschijn en nog zoveel meer. Dit geeft je relatie een echte boost.
man en vrouw relaxen

Betaalbare hotels door het hele land

Er zijn verschillende hotelketens waar je al voor een paar tientjes er helemaal tussenuit kunt zijn. Fletcher is één van die ketens. 

Fletcher Hotels onderscheiden zich door zijn authentieke Hotel-Restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. En dat voor een zeer lage prijs. Alle hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. Je vindt deze aan het strand of midden in de duinen. Maar ook in de prachtige heuvels van Limburg of in één van de historische steden van Nederland. Bovendien zijn alle hotels uniek, hierdoor geeft elk hotel een andere sfeer en beleving.

Doorlopend heeft Fletcher aanbiedingen. Op dit moment loopt er een spectaculaire aanbieding. 2 nachten slapen, 1 betalen inclusief gratis luxe ontbijt.

Uit eten met korting

Uit eten of knus op je hotelkamer? De keuze is aan jou. Kies je voor uit eten? Check dan uiteraard de Social Deal app of er in de stad nog leuke restaurant aanbiedingen zijn. Zo hou je meer geld over, en dat maakt je leven toch Steeds Leuker.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: