makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Streetfood is het nieuwe boek van Sonja Bakker. Met nieuwe weekmenu's kun je in 8 weken 8 kilo afvallen. Lees er alles over.

Sonja Bakker en haar nieuwe boek Streetfood

Sonja Bakker heeft een nieuw dieetboek uitgebracht met de naam Streetfood. In Streetfood staan 8 nieuwe weekmenu’s met 16 overheerlijke Oosterse- en wokgerechten. 

Ook vind je naast de nodige tips ook verschillende alcoholvrije cocktails die goed samengaan met de streetfood gerechtjes. Zoals we van Sonja gewend zijn, kun je -als je haar menu’s netjes opvolgt- er snel mee afvallen. 

Ook jij kunt binnen 8 weken maar liefts 8 kilo verliezen. 

De zomer komt eraan, dus een mooi moment om af te rekenen met de overbodige kilo’s.

streetfood sonja bakker review
Lees alle recensies > >

Over het boek Streetfood van Sonja Bakker

Streetfood van Sonja Bakker is weer zo’n heerlijk boek! Het boek is naast de recepten voorzien van inspirerende foto’s en leuke quotes. Met haar nieuwe boek wordt afvallen weer een feestje. Het is daarmee een waardige opvolger van haar eerdere bestseller Bella Italia

Het is mooi om te zien hoe Sonja altijd weer met nieuwe variaties komt. Want als je wilt afvallen ben je toch altijd een beetje beperkt in wat je allemaal mag eten. Met Streetfood heb je eigenlijk niet eens door dat je aan het lijnen bent en dat je er veel voor moet laten. De recepten zijn allemaal even lekker.  

De avondmaaltijden zijn ook echt een feest. Door de heerlijke gerechten is het voor de rest van het gezin makkelijk om mee te doen. 

Wist je trouwens dat je jouw vetverbranding een extra boost kunt geven met afslanksupplementen van XLS-Medical?

Acht strenge en pittige weekmenu's waar ook jij in 8 weken 8 kilo kunt afvallen!

Recepten van Sonja Bakker en wissellijstjes

Wanneer je bij een recept iets tegenkomt wat je echt niet lekker vindt, kun je gebruik maken van handige wissellijstjes. Door deze wissellijstjes krijg je iets meer vrijheid, waardoor je het tot het einde vol kunt houden. 

gewicht verliezen

Succesverhalen

Behalve de weekmenu’s zijn er in het boek Streetfood ook de nodige ervaringen en succesverhalen te lezen. Deze succesverhalen zorgen voor de nodige inspiratie en geeft je een boost om lekker door te blijven gaan. 

Waar kan ik het boek Streetfood van Sonja Bakker kopen?

Het boek Streetfood van Sonja Bakker is te koop bij ondere andere Bol.com.

Specificaties Streetfood - Sonja Bakker

Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 120
Auteur: Sonja Bakker
ISBN: 9789078211471

EreadersEreaders

Over Sonja Bakker

Sonja Bakker (1974) is voedingsdeskundige en schrijfster. Sonja groeide op in een ondernemersfamilie in het Noord-Hollandse Avenhorn. Haar vader heeft daar een bloembollenbedrijf. 

In 1997 startte ze haar eigen praktijk als gediplomeerd gewichtsconsulente. In 2004 besloot Sonja haar eerste boek in eigen beheer uit te geven. De reden hiervoor was dat geen enkele uitgever haar boek wilde publiceren. Hoewel Sonja Bakker officieel geen diëtiste is, werd haar methode enorm populair en gebruiken veel lijners de term ‘sonjabakkeren’.

Inmiddels is ‘Bereik je ideale gewicht’ een absolute bestseller. In 2006 maakte Sonja haar tv-debuut in het SBS6-programma ‘Je echte leeftijd’, waarin ze kandidaten begeleidde naar een gezond gewicht. In 2014 verscheen haar nieuwste boek Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin – deel 3′.

Naast dieetboeken schreef Sonja ook twee kinderboeken en een roman, Ibiza, de hemel en de hel. Twee van haar boeken werd in het Duits vertaald. Het nieuwste boek van Sonja, Bikiniproof in 4 weken, verscheen in mei 2017.

Ook voor jou: Het Droogtrainen protocol

Misschien is dit ook iets voor jou: Het droogtrainen protocol.

Voor als jij klaar bent om het lichaam van je dromen te bouwen?

Binnen 8 – 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor strakker en mooier gevormd lichaam met meer definitie (zonder jojo effect)

droog trainen protocol

Eerder verschenen boeken van Sonja Bakker

Bella Italia

Italië, lekker eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie houdt er nu niet van een heerlijke pasta, pizza of tiramisú. Maar al dat lekkers en die gezelligheid kunnen wel voor extra gewicht zorgen. Wil je graag gewicht verliezen en ben je op zoek naar een gezonde levensstijl? Dan is dit boek met als thema Italië bedoeld voor jou. Laat je inspireren door de mooie verhalen van de mensen die op een gezonde manier hun ideale gewicht wisten te bereiken. Een boek boordevol heerlijke Italiaanse recepten en natuurlijk de bekende weekmenu’s voor iedereen die van heerlijk eten houdt en tegelijkertijd wil afvallen. Dat is Sonja’s Bella Italia!

Summerproof met Sonja

Mijn coltruien, laarzen en dikke jassen heb ik achter slot en grendel op zolder gelegd. Het is hoog tijd voor zonnebrillen, korte shirts, jurkjes, en… de bikini! Ik ben er klaar voor, maar de hamvraag, na de winterse stamppotten, is natuurlijk: ‘Past mijn bikini nog?’ Voor mij, en veel andere vrouwen, even een lastig momentje. De spiegel liegt niet. Past je bikini nog? Nou, niet echt… Het ligt niet aan de leuke bikini, maar aan de overtollige kilo’s. Even sip en somber? Nee joh, niet nodig! Ik beloof je een glimlach als je jezelf straks over zes weken in de spiegel ziet. Je kunt jezelf met mijn weekmenu’s een zonovergoten zomer cadeau doen. Want ik heb heel veel lekkere ‘summerproof’ recepten samengesteld. Vitaminerijke salades, nieuwe trends, zoals een bietenwrap, bloemkoolpizza en caloriearme hapjes. Allemaal verrassende, lekkere maaltijden, die bovendien snel klaar zijn. Zodat jij binnen zes weken, met een vette knipoog, jouw bikini in de koffer kan stoppen.

Bikiniproof met Sonja

Zomer! Een bikini of badpak, topje of jurkje aantrekken: niet iedereen voelt zich daar prettig bij. Want nooit zijn overtollige kilo’s beter zichtbaar dan in dit seizoen. Wil je nog voor de zomer die extra kilo’s kwijt? Met dit boek zet je de eerste stap om straks bikiniproof voor de dag te komen. Je valt gemiddeld 1 kilo per week af met de 4 nieuwe weekmenu’s. Met de heerlijke zomerse recepten, extra tips om gezond af te vallen en zomerse slanke traktaties lukt het ook jóu! De afslankmethode is geschikt voor vrouwen én mannen, met aparte menu’s. Laat de zomer maar komen!

Slimmer slank met Sonja

Slimmer Slank met Sonja is een boek met 8 weekmenu’s en heerlijke, gezonde en vooral budgetrecepten. Heel goed voor je huishoudboekje! Boordevol creatieve weekmenu’s, recepten en talrijke afvaltips. Acht weken lang gegarandeerd gezond leven, pure zuurstof voor lichaam en geest. Het zorgt ook nog eens elke maand voor een besparing van tientallen euro’s. Veel mensen weten niet wat ze moeten doen met restjes eten. Vaak wordt ‘het’ in de groene kliko gegooid, dat is natuurlijk zonde (ook van het geld). Je krijgt originele ideeën waardoor je de ‘kliekjes’ promoveert tot smaakvolle maaltijden. En je portemonnee wordt er ook blij van!

Winterslank

Als het vriest dat het kraakt en de lucht boven het Markermeer grijs is, verlang ik naar een lekkere, gezonde, warme maaltijd.
Het heeft met vroeger te maken toen ik ’s winters door de kou over het tuinpad naar de keuken van mijn moeder liep. Met Winterslank, mijn eerste receptenbundel, wil ik jou inspireren om van elke maaltijd een feest te maken net zoals bij mij thuis. Koken hoeft niet veel tijd te kosten, ook niet wanneer je iets bijzonders op tafel wilt zetten.

Deze bundel is een compilatie van oude bekende recepten zoals de gevulde kalkoen en een verrassende goulash met zuurkool. Maar ook met een hoop nieuwe ideetjes. Zo heb ik in New York fantastische boerenkoolsoep geproefd. Ook heb ik een toprecept voor een bijzondere perenkruimel dessert toegevoegd.

Dek je tafel met wat extra liefde en geniet van deze oergezonde gerechten op winterse avonden.

Zomerslank met Sonja

Zomerslank van Sonja staat vol met dieettips voor de zomer en natuurlijk weer nieuwe weekmenu’s.

 

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin! 5

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin! Deel 5 is het vijfde boek voor jou en je gezin. In acht weken tijd gaan jullie op een culinaire reis over de wereld. Uit verschillende keukens is gekozen voor de lekkerste, maar ook slankste recepten: uit Spanje, Griekenland, Marokko, Mexico, Amerika, Azië, Italië en natuurlijk ons eigen Nederland. Laat je inspireren, zoals de gezinnen in dit boek. Zij wisten met hulp van de weekmenu’s en recepten hun ideale gewicht te bereiken. Dat kun jij ook. Zoals altijd worden veel verse ingrediënten gebruikt. Dat geeft gerechten voedingswaarde, kleur en smaak. Ga je mee op culinaire reis? Want zo eenvoudig en smaakvol kan afslanken zijn! 

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin 4!

‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin!’ is het vierde gezinsboek dat Sonja Bakker uitbrengt. Vol nieuwe recepten die op de vertrouwde wijze van Sonja zijn ontwikkeld: met verse, magere en duurzame ingrediënten, die ook nog eens betaalbaar zijn. Met dit boek ga je in 8 weken tijd op weg naar jouw ideale gewicht. ‘Stapje voor stapje’ is het overkoepelende thema van dit boek. Sonja helpt je steeds die nieuwe stap te zetten, zodat jij straks ook je einddoel bereikt. De beweegtips stimuleren jou om letterlijk stappen te zetten; zo val je nog makkelijker af! De mensen die in dit boek zijn geportretteerd hebben hun keuze gemaakt. Zij genieten bewust van wat ze eten en vooral van de nieuwe levensstijl die ze hebben gevonden. Dit kun jij ook, samen met je gezin! De complete weekmenu’s zijn geschikt voor man, vrouw, kind en tiener. De hoeveelheden staan in aparte schema’s. Hak nu de knop door en behaal je ideale gewicht. Want met een gezond gewicht leef je gezonder en voel je je gelukkig en trots. Waar kies jij voor?

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin! 3 

Na het succes van ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin – Deel 1 & 2’ is er op veler verzoek nu Deel 3. Met als thema ‘Afvallen is lekker genieten!’ En dát is het. Sonja Bakker weet als geen ander hoe lekker eten en afvallen hand in hand kunnen gaan. Haar uitgebalanceerde recepten en gevarieerde weekmenu’s bieden ruimte om te genieten. Zodat de weg naar jouw doel – je ideale gewicht – minstens zo leuk is als het bereiken ervan. Compenseren is het sleutelwoord en jij leert hoe je dit doet. In dit boek vind je weekmenu’s in aparte schema’s voor vrouwen, mannen, tieners en kinderen. Met smaakvolle ingrediënten, verse groenten en fruit, een eenvoudige bereidingswijze en vooral ook feestelijke recepten belooft ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin – Deel 3’ jou en je gezin verantwoord smullen!

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin! 2

In deze uitgave leer je bewuste keuzes te maken voor een gezonde levensstijl. Samen met je gezin.
Van jong tot volwassen met 8 nieuwe weekmenu’s en heerlijke recepten.

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin!

Een gezond gewicht voor jou, maar óók voor je partner en kinderen. Elke dag verantwoorde maaltijden en tussendoortjes verzorgen kan best een opgave zijn, zeker als je wilt afslanken. Met ‘Bereik je ideale gewicht voor gezinnen’ komt gewichtsconsulente Sonja Bakker tegemoet aan de wensen van vele fans. De acht gezinnen die in dit boek zijn geportretteerd, hebben in het afgelopen jaar samen toegewerkt naar hun ideale gewicht – of zijn daar mee bezig – volgens de Sonja-methode. Moeder en dochter, man en vrouw, het hele gezin: stuk voor stuk motiverende verhalen!

Bereik je ideale gewicht!

De dieetsensatie uit Noord-Holland!
Sonja Bakker had al heel wat diëten gevolgd, voordat ze op haar twintigste met de opleiding voor gewichtsconsulente begon. Daardoor kreeg ze meer inzicht in voeding en kon ze haar eigen dieetmethode ontwikkelen. Het resultaat is een vernieuwende methode waarbij je van alles mag eten, geen calorieën of punten hoeft te tellen, en toch afvalt. De kracht zit vooral in de variatie en de hoeveelheden. Het resultaat is verbluffend, blijvend en daardoor bijzonder motiverend! ‘Bereik je ideale gewicht’ is een effectief programma om verantwoord af te vallen en het biedt weekmenu’s voor mannen en vrouwen, herkenbare verhalen uit de praktijk van de gewichtsconsulente, handige tips en adviezen en smakelijke recepten voor een gezond en slank leven. Gewichtsconsulente Sonja Bakker runt haar eigen praktijk. Met een team van deskundige gewichtsconsulentes begeleidt zij mannen, vrouwen en kinderen die op een gezonde manier van hun overgewicht willen afkomen.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: