makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

In 'Sorry dat ik je bel' neemt Marloes Koers je mee in haar werk als verloskundige. Lees er alles over in deze review.

Sorry dat ik je wakker bel - Marlies Koers

Sorry dat ik je wakker bel’ is weer zo’n heerlijk boek van Marlies Koers. Waar het boek over gaat en waar je het kunt kopen, lees je in deze review.

marlies koers sorry dat ik je wakker bel recensie
Bekijk de eerste pagina's

Samenvatting

In ‘Sorry dat ik je wakker bel‘ geeft Marlies Koers een uniek inkijkje in een jaar uit haar dynamische leven als verloskundige. 

Wat te doen als de vader in spe corona blijkt te hebben? Of als een kraamvrouw met koorts naar de begrafenis van haar vader wil? Marlies laat je van dichtbij meemaken hoe bijzonder het elke keer weer is om nieuw leven op de wereld te mogen brengen.

Van een voorspoedige badbevalling met mooie achtergrondmuziek tot een spoedkeizersnede in het ziekenhuis. En ’s avonds ook nog aanschuiven bij een talkshow op nationale tv om te praten over haar eerste boek. Het leven van verloskundige Marlies Koers is er niet rustiger op geworden.

Mooi, grappig en ontroerend tegelijk

Het eerste boek van Marlies, Dagboek van een verloskundige, was al een enome hit. Met heel veel plezier hebben we dan ook uitgekeken naar haar tweede boek – Sorry dat ik je wakker bel.  

In dit tweede boek krijg je ook wat meer inzicht in het privéleven van Marlies. En over de boeklancering van haar eerste boek. Dat maakt het boek lekker divers. 

Net als haar eerste boek is dit boek weer mooi, bijzonder, grappig en ontroerend tegelijk. Marlies neemt je op een boeiende wijze mee in haar werk. Het is net alsof je erbij bent. 

Kortom, ‘Sorry dat ik je wakker bel’ is wederom is een hele dikke aanrader. Dus niet twijfelen maar kopen, want je zult er geen spijt van krijgen.

Wie is Marlies Koers?

Marlies Koers (1991) studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie in Groningen. Ze werkt als verloskundige in haar eigen praktijk, is columnist voor WIJ Jonge Ouders en organiseert workshops op het gebied van verloskunde. 

In 2020 debuteerde ze met de bestseller Dagboek van een verloskundige. Marlies woont met haar vriend in Deventer.

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek ‘Sorry dat ik je wakker bel’ van Marlies Koers is te koop bij Bol.com

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: september 2021
Afmeting: 21,4 x 14,1 x 2,9 cm
Aantal pagina’s: 280 pagina’s
Illustraties: Nee
Auteur: Marlies Koers
Uitgever: Spectrum
EAN / ISBN: 9789000372355

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: