makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Steeds Leuker - Het boek van Jelle Hermus. Een Steeds Leuker Leven neemt je mee om volledig tot rust te komen. Lees er alles over in deze review.

Steeds Leuker - Jelle Hermus

Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven. Het boek van Jelle Hermus. In deze review vertellen we je meer over het boek Steeds Leuker van Jelle Hermus. 

steeds leuker
Ik wil de eerste pagina's van het boek zien...

Samenvatting

De voordelen zonder de nadelen.

Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar ‘Steeds leuker’ om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn.

In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je door het zetten van de juiste kleine stappen je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen.

Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn.

Jelle laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen.

Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. ‘Steeds leuker’ is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid.

Steeds Leuker - Voor een steeds leuker leven

Bij het lezen van de eerste bladzijdes van het boek ‘Steeds Leuker’ van Jelle Hermus krijg je al gelijk een ‘big smile’ op je gezicht. Tenzij je niet geïnspireerd wilt worden voor een leuker, blijer en gelukkiger leven. Wil je dat wel, dan is het boek ‘Steeds Leuker’ zeker de moeite waard om te kopen.

Als je net als ik zelfhulpboeken op vreet, dan is het boek ‘Steeds Leuker’ echt een aanrader. Dit zelfhulpboek moet je gelezen hebben. Zelfs als je vermoed dat er niets nieuws voor je instaat, lees het boek dan alleen al voor de humor. Daar word je meteen al blij van 🙂

Het boek ‘Steeds Leuker’ staat vol met nuttige tips die zijn omschreven met grappige metaforen, gebaseerd op Jelle Hermus zijn eigen ervaringen. En die ervaringen zijn zo herkenbaar in het dagelijks leven, dat die je prikkelen om ook een superheld of superheldin te willen zijn.

Het boek is zo ontzettend fijn, enthousiast en toegankelijk geschreven. Een boek waar je echt wat aan hebt om je leven te optimaliseren zonder zweverigheid. Steeds Leuker zet je aan het denken. En is zet je ook gelijk aan het werk om het beste uit jezelf en je leven te halen met minimale inspanning. Ik weet het zeker dat ook jouw leven wordt zoveel beter wordt na het lezen van dit boek Steeds Leuker!

Kortom, vrijheid, blijheid en betekenis iets waar iedereen naar op zoek is maar niet altijd weet te vinden of te behouden. Dankzij het boek ‘Steeds Leuker’ weet ik er nu beter mee om te gaan en merk ik dat de dag makkelijker en gelukkiger door kan komen.

In 4 delen op weg naar een Steeds Leuker leven

Jelle legt in 4 delen uit hoe je je leven op verschillende vlakken “Steeds Leuker” kan maken! Hij doet dit op een persoonlijke, pakkende en leuke manier. 

De welbekende open deuren?! Zeker niet. Want wat is voor jou een open deur en loop je daar zelf doorheen? Voor mij zijn er zeker weer verschillende deuren geopend. Ik heb het boek “Steeds Leuker” in één weekend verslonden. Ik raad iedereen aan het boek daarna in kleine stapjes te lezen en de tips in je leven toe te passen. 

Jouw eigen broednest

Jelle ontwikkelde een aantal jaar geleden de broednest methode. De broednest methode helpt je broeden op een leuk leven. Het  is ontwikkeld om je te helpen om die ideale leven vorm te geven in kleine praktische behapbare stappen. Het helpt je onrust te verminderen, leert je om te gaan met negatieve gevoelens en helpt je zelfvertrouwen te vergroten. 

Stap voor stap maak jij je dromen waar. Doe wat je gelukkig maakt in jouw leven. En dat allemaal in kleine behapbare stappen. De broednest methode is makkelijk te volgen. Je krijgt toegang tot verschillende onderdelen onze bundels. Het zijn compacte maar ook verrassend diepgaande cursussen die je snel van A naar B helpen. 

Ook vind je in jouw broednest laagdrempelige en effectieve meditaties die je innerlijke rust brengen. 

Tot slot krijg je toegang tot exclusieve workshops handige checklist bonussen. En nog veel meer. Alle onderdelen zijn makkelijk te volgen en met liefde door Jelle ontwikkeld. En dat allemaal om jou zo snel mogelijk vooruit te helpen met zo min mogelijk moeite. Want iedereen heeft het al druk genoeg. 

Het is meerdere keren bewezen dat deze stap voor stap aanpak goed werkt. Geen drastische ommezwaai,  want dat houdt niemand vol. 

Je kunt jouw broednest om al je apparaten volgen. Regelmatig wordt er nieuwe content toegevoegd. Je kunt het zien als een complete gereedschapskist voor het bouwen van jouw perfecte leven. Een leven waar je ’s ochtends echt je bed voor uit wil komen. En je het gevoel geeft dat je alles uit het leven haalt. 

Over Jelle Hermus

Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl – waar maandelijks ruim 1 miljoen mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer 150.000 mensen en zijn populaire Broednest cursussen hebben duizenden mensen geholpen om het leven stap voor stap steeds leuker te maken.

Waar kan ik het boek Steeds Leuker kopen?

Het boek Steeds Leuker van Jelle Hermus is onder andere te koop bij Bol.com.

Steeds Leuker is verkrijgbaar als Paperback, Ebook en luisterboek.

Meer van Jelle Hermus

Zoek je meer rust in je hoofd? Jelle Hermus vertelt in zijn 2e boek Leven met wind mee hoe je moeiteloos kunt leven met minder drama en minder ellende. Met één simpele gewoonte kun jij je leven veranderen. 

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum; november 2017
Afmetingen: 22,1 x 17,2 x 2,5 cm
Aantal pagina’s: 288 
Auteur(s): Jelle Hermus
Uitgever: Kosmos Uitgevers
EAN / ISBN: 9789021567068

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: