makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Stoorzender is het nieuwste boek van Arjen Wat kun je verwachten van zijn boek? Lees er alles over in deze recensie.

Waar gaat het boek Stoorzender over van Arjen Lubach?

Arjen Lubach doet in zijn boek Stoorzender verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Friesland, Zweden en Amsterdam) schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde.

Stoorzender is een unieke mix van eerlijke, grappige en ontroerende verhalen, zoals alleen Arjen Lubach die kan schrijven.

arjen lubach stoorzender
Bekijk het inkijkexemplaar

Verhalen met een rode draad

Je kunt het boek zien als zes verhalen per plaats waar hij het nodige heeft meegemaakt. Tussen de verhalen zit een rode lijn. In zijn verhalen lees je verschillende meeslepende verhalen die worden afgewisseld met intellectuele ideeën die aanzetten tot nadenken. 

De verschillende verhalen grijpen soms kort naar elkaar terug. Om die reden komt het boek naar mijn mening meer tot zijn recht wanneer je het snel achter elkaar leest.

Meeslepend en eerlijk

Stoorzender is een meeslepend en eerlijk verhaal. Het is grappig, maar heeft wel de nodige diepgang. Lubach geeft een inkijkje achter de schermen en vertelt over zijn drijfveren. Soms lig je dubbel van het lachen, soms pink je een traantje weg.

Het boek is leuk geschreven zoals alleen Arjen Lubach dat kan. Hij springt lekker van hak op de tak, maar verliest daarbij de rode draad niet uit het oog. Je wordt lekker meegenomen in zijn verhaal. Hij weet dit zo neer te zetten, dat je er gelijk een beeld bij kan vormen.  

Conclusie

Arjen Lubach heeft met Stoorzender een prachtig boek uitgebracht. Als je fan bent van Lubach, mag dit boek niet in de kast ontbreken. 

En zeker ook niet als je houdt van prachtig taalgebruik en een verhaal dat je aanzet tot nadenken! Je kunt je met dit boek uitstekend vermaken. 

Waar is het boek Stoorzender te koop?

Het boek Stoorzender van Arjen Lubach is onder andere te koop bij Bol.com.

Over Arjen Lubach

Arjen Henrik Lubach is geboren is in Groningen op 22 oktober 1979. Hij is een Nederlandse schrijver, cabaretier, televisiepresentator en muziekproducent. Hij is vooral bekend door zijn wekelijkse programma Zondag met Lubach bij de VPRO. Het televisieprogramma werd bekroond met de Nipkowschijf en de Televizierring. 

Aan de Rijksuniversiteit in Groningen studeerde Arjen Lubach “Wijsbegeerte”. Hij vertrok echter zonder bul naar Amsterdam. Arjen publiceerde vier romans, werkte bij de radio, als tekstschrijver voor televisie en theater en is muziekproducent. 

Arjen Lubach woont en werkt afwisselend in Amsterdam en op het platteland van Friesland.

Specificaties Stoorzender van Arjen Lubach

Verschijningsdatum: augustus 2020
Aantal pagina’s: 256 
Auteur: Arjen Lubach
EAN: 9789463810562

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: