makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Tease & Please Ultiem Verlangen is een spannend erotisch spel voor koppels. Wat het spel inhoudt en hoe je het moet spelen, lees je in deze review.

Tease & Please Ultiem Verlangen

Het relatiespel Tease & Please Ultiem Verlangen. Wat is dat? Wat kun je ermee? En voor wie is het spel Tease & Please Ultiem Verlangen bedoeld?  We vertellen je er alles over in deze review. 

Het spel Tease & Please - Productbeschrijving

Aan de hand van vragen en opdrachten ontdekken jij en je partner wat jullie echt fijn vinden. Spelenderwijs worden barrières doorbroken en kom je dichter tot elkaar.

Ben jij de uitdaging al aangegaan? Ultiem verlangen is een erotisch spel voor 2 dat je samen beleeft.

Het spel Ultiem Verlangen ‘Classic Edition’ is een ongekend succes zowel in Nederland als ver daarbuiten. Het verschijnt inmiddels in alle grote talen en wordt wereldwijd verkocht in meer dan 30 landen. Mocht jij het nog niet gespeeld hebben……… Ga de uitdaging aan en geef je seksuele relatie een speelse oppepper.

Ultiem Verlangen neemt je mee op een ontdekkingsreis, waarbij genieten centraal staat. Aan de hand van vragen en opdrachten ontdekken jij en je partner wat jullie echt fijn vinden. Het spel begint met tedere, romantische opdrachten, gaat dan over in meer intieme opdrachten om vervolgens uit te komen bij de vurige opdrachten, waarbij alles mag en niets moet. Spelenderwijs worden barrières doorbroken en kom je dichter tot elkaar. Het spel is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, soms hilarisch maar nooit zonder respect. In dit spel is niets verplicht en alles kan naar eigen voorkeur worden uitgevoerd.

Voordat er daadwerkelijk met het spelen van het spel begonnen wordt, spreekt elke speler zijn of haar ultiem verlangen uit. Dit kan een lang gekoesterde erotische wens zijn of gewoon een lekker ontbijtje op bed. De winnaar ziet zijn of haar ultiem verlangen in vervulling gaan en de partner mag deze wens ten uitvoer brengen. Dus eigenlijk kent dit spel geen verliezers.

Kortom: Het spel is een absolute aanrader voor alle mensen die hun seksuele relatie speels, intiem en uitdagend willen hebben en houden. Eén van de vele reacties van spelers is dat ze, door de hoge mate van sensualiteit, het einde van het spel niet geheel meer volgens de spelregels uitspelen…

Het spel Tease & Please Ultiem Verlangen staat niet voor niets in de Top10 van meest verkochte erotische spelletjes.  

Hoe speel je het spel Ultiem Verlangen?

Hoe speel je het Tease and Please spel? 

In de doos tref je het volgende aan:

 • Speelbord
 • Dobbelsteen
 • 2 zandlopers (rood en blauw)
 • 2 pionnen
 • 480 kaartjes met daarop de vragen en opdrachten

Het draait bij dit spel niet alleen om de spannende vragen voor jou en je partner. En ook niet alleen om de opdrachten die je samen uitvoert. 

Je moet namelijk als 1e de finishlijn zien te bereiken. En daarvoor ga je zeker je best doen. De winnaar van het spel ziet namelijk zijn of haar “ultieme verlangen” in vervulling gaan. 

Hoe werkt dat dan?

Als eerst is het goed om te weten waar de attributen in de doos en de vakken op het speelbord voor staan. Er zijn 2 zandlopers in de kleuren rood en blauw. De blauwe zandloper is goed voor 30 seconden speeltijd. De rode zandloper geeft je recht geeft op 180 seconden.

De blauwe zandloper gebruik je bij het beantwoorden van vragen. De rode zandloper gebruik je met name bij het uitvoeren van de opdrachten. 

In veel gevallen zul je merken dat 180 seconden meestal wel heel erg kort is. Maar het voordeel hiervan is, is dat het er juist voor zorgt dat de spanning tussen jullie meesterlijk wordt opgebouwd.

Het speelbord

Voordat je begint met het spel, schrijven jullie beide een ultiem verlangen op. Een verlangen waarvan je graag wilt dat het werkelijkheid wordt als je de winnaar bent van het spel. 

Je begint op het middelste vak op het speelbord. Degene die het hoogste gooit met de dobbelsteen mag beginnen. 

Het speelbord heeft verschillende gekleurde vakken:

 • Rood
 • Geel
 • Groen
 • Zwarte met gekleurde stippen

Kom je op een rood vak terecht, dan zul je een beurt over moeten slaan. 

Kom je op een geel vak, dan staat dit voor een vraag naar keuze. Deze vraag kan makkelijk (blauwe stip) of moeilijk (rode stip) zijn.

Kom je op een groen vak, dan geeft jouw partner dit recht op een striptease. Je partner mag dan één (of meer) kledingstukken bij je uittrekken.

Een zwarte vak staat voor een opdracht. Je kunt aan de stippen zien bij welk niveau de opdracht hoort. Dat kan zijn:

 • Teder (blauw)
 • Intiem (oranje)
 • Vurig (rood)

Je vindt op het speelbord ook afbeeldingen die recht geven op een lichaamsmassage. Kom je op dit vlak? Dan krijg jij een intieme massage van je partner. Maar, alleen zolang de rode zandloper loopt. En dat is 180 seconden. 

Hierbij is het aanraken van elkaars intieme zones niet toegestaan. Want ja, het spel met spannende vragen en opdrachten heet dan ook niet voor niets Tease and Please Ultiem Verlangen 🙂

Bekijk alle spellen van Tease & Please

Speels erotisch experimenteren

Het spel is zeer goed voor koppels die nog wat onschuldig zijn maar toch wat willen experimenteren met elkaar. Om samen op een speelse manier nieuwe dingen op erotische vlak willen uit proberen met elkaar. Eens wat meer dan je gewend bent.  

Het het relatiespel Tease & Please Ultiem Verlangen ben je op een hele andere manier met sexualiteit bezig. Het is niet alleen de daad, maar juist alles daaromheen. 

Het geeft jou en je partner absoluut inzichten in hoe de ander over jou en jullie relatie denkt. Dat is niet alleen leuk maar daarbij ook erg leerzaam. Je moet je daarbij wel bloot durven te geven. 

Het is belangrijk dat je dit ook ziet als een spelletje en dat je opdrachten mag weigeren als je vindt dat de opdrachten voor jou net even iets te ver gaan. 

Perfect evenwicht tussen erotiek en tederheid

In tegenstelling tot andere erotische spelletjes biedt Tease & Please Ultiem Verlangen een perfect evenwicht tussen respect, tederheid, sensualiteit en erotiek.

Veel andere erotische spellen zijn vaak te preuts of juist enorm seksueel. Dit spel is juist een mooie mix.  

Wat zo leuk is aan het Tease & Please Ultiem Verlangen is de opbouw van het spel. Het begint met lieve en bescheiden vragen en opdrachten om zachtjes aan over te gaan naar wat meer “gedurfde” vragen en opdrachten.

Zo zijn er onder andere leerzame, lachwekkende en lieve vragen en opdrachten bij. Juist hierdoor zul jij je vanaf het begin op je gemak voelen. En dat om gedurende het spel makkelijker uit je comfort zone te komen. 

Voor wie is het spel bestemd?

Het is echt een aanrader voor ieder koppel. Of je nog niet zolang bij elkaar bent of als je al een langdurige relatie hebt. Met dit spel geef je jouw relatie de boost die het nodig heeft.

Verwacht geen extreem of kinky spel. De Tease & Please Ultiem Verlangen editie is een uitdagend erotisch spel waardoor je elkaar beter leert kennen op intiem en erotisch gebied.

Kortom, het spel is geschikt voor iedereen die zijn of haar relatie spannend wil houden.

Zonder twijfel een aanrader

Tease & Please Ultiem Verlangen is zonder twijfel een aanrader! Het is een bron van inspiratie voor als je een leuk en  spannend spel wilt spelen met je partner. 

Een tip… Maak het spel nog leuker met een romantische, knusse sfeer onder het genot van heerlijk glaasje wijn 🙂

Alternatieve spellen

Is dit spel toch te soft voor jou? Kijk dan eens naar één van onderstaande spellen. 

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: