makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Thuis Best is het nieuwste boek van Froukje de Both en Leonie Hendrikse. Waar het boek over gaat en waar je het boek kunt kopen, lees je in deze review.

Thuis Best - Froukje de Both

Thuis Best is het nieuwste boek van Froukje de Both en Leonie Hendrikse. Een boek vol inspirerende woonideeën. Wat je van dit boek kunt verwachten en waar je het boek kunt kopen, lees je in deze review.

 Creëer een interieur dat bij je past.

boek froukje de both - thuis best
Bekijk het inkijkexemplaar >>

Samenvatting van het boek

Creëer jouw droominterieur met de hulp van Leonie Hendrikse en Froukje de Both in ‘Thuis Best’, een boek bomvol inspirerende interieurfoto’s en praktische tips. Leonie als top-interieurdesigner en Froukje als interieurliefhebber weten precies hoe jij je huis kunt inrichten in een stijl die bij jou past.

Laat je inspireren door hun kennis en ideeën en werk stap voor stap toe naar een persoonlijk interieurplan. Door heartmapping-oefeningen en het maken van een vision board leer je naar je hart te luisteren om jouw huis in te richten in jouw persoonlijke, unieke stijl. Ook kun je volop inspiratie opdoen door een exclusief kijkje binnen bij vier bekende Nederlandse vrouwen: saxofonist Candy Dulfer, fotograaf Micky Hoogendijk, presentator Geraldine Kemper en architect Francine Houben.

‘Niets is fijner dan het gevoel van thuis. Laat je inspireren door Leonie en Froukje. Maak keuzes vanuit je hart. Durf te schuiven. Speel met kleuren en materialen. Voeg persoonlijke herinneringen toe, en maak er bovenal altijd jouw Thuis Best van.’ – Patty Brard

Hoe creëer jij je eigen Thuis Best?

Waar kan ik het boek Thuis Best kopen?

Het boek Thuis Best van Froukje de Both is te koop bij Bol.com

Het boek is alleen verkrijgbaar als hardcover.

Vandaag besteld = morgen in huis. Gratis geleverd. 

Specificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2021
Afmetingen: 30,3 x 24,6 x 2,2 cm
Aantal pagina’s: 240 pagina’s
Illustraties: Met illustraties
Auteur(s): Froukje De Both / Leonie Hendrikse
Uitgever: Becht
EAN / ISBN: 9789023016779

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: