makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

"Typisch Carlo en Irene" geschreven door Eric de Munck is vanaf nu te koop. Waar het boek over gaat en waar je het kunt kopen, lees je in deze review.

Typisch Carlo en Irene

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn al dertig jaar een amusant acteerduo. Om deze mijlpaal te vieren komen Carlo en Irene met een eigen boek: Typisch Carlo en Irene.

Het boek krijg de naam Typisch Carlo en Irene. Het duo is niet zelf in de pennen geklommen, maar heeft het boek over hun carrière door iemand anders laten schrijven. Journalist Eric de Munck is de toegewezen persoon die deze mooie taak mag vervullen.
Bekijk het inkijkexemplaar >>

Samenvatting van het boek

In Typisch Carlo & Irene nemen Carlo Boszhard en Irene Moors je mee door hun gezamenlijke televisiecarrière aan de hand van hun meest baanbrekende en geliefde typetjes. Dit is het eigen verhaal van twee iconische televisiemakers die na al die tijd nog steeds 2 maar toch 1 zijn. 

Carlo Boszhard ging in 1991 de grote studioshow Hitbingo presenteren, maar werd in die tijd als ‘beschadigd tv-talent’ gezien en daarom moest van Joop van den Ende ‘dat Irene Moors-meisje erbij’. De twee werden al na een jaar vervangen. 

Pas toen Carlo op zijn knieën de programmadirectie van RTL smeekte om Telekids samen met Irene te mogen doen, kwam het succes. Het kinderprogramma groeide uit tot een instituut. 

Ook nadat Telekids in 1999 stopte, bleven Carlo en Irene onafscheidelijk op televisie. In onder andere Life & Cooking, De Carlo en Irene Show, Zie Ze Vliegen en uiteraard De TV Kantine passeerden ontelbare typetjes de revue. In 2010 werd het duo bekroond met de Gouden Televizier Ring.

Geschreven door Erik de Munck

Eric de Munck is door Carlo en Irene gevraagd kom het boek te schrijven. Eric had Carlo en Irene voor dat aanbod nog nooit samen in het echt gezien. Eric geeft aan dat hun eerste ontmoeting al zo voelde dat zij elkaar al jaren kenden.

Eric was vooraf wel bang dat Carlo en Irene buiten de televisiecamera’s om heel andere mensen zouden zijn. Iets waarmee je vaak in dit wereldje te maken hebt. Bij Carlo en Irene was dit gelukkig niet het geval.

Waarom het duo zo succesvol is, weet Eric wel. Ze hebben beide een enorme gunfactor naar elkaar toe. “Ze hebben voor elkaar gevochten”. 

Het volledige verhaal

Het boek Typisch Carlo en Irene vertelt het volledige verhaal van dit populaire duo. Het boek begint bij de ontmoeting tussen beide en neemt je mee in de 30 jaren daarna. Telekids, Pittige tijden, alle seizoenen van de TV kantine, en meer. Alles komt aan bod.

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek Typisch Carlo en Irene van Eric de Munck is te koop bij Bol.com en is alleen verkrijgbaar als hardcover. Er is geen ebook verkrijgbaar.

Specificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2021
Afmetingen: 24,1 x 17,1 x 1,5 cm
Illustraties: Met illustraties
Auteur(s): Eric de Munck
Uitgever: Noblesse Uitgevers
EAN / ISBN: 9789083106595

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: