makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

"Uit je dip gaan" is het nieuwste boek van Liesbeth Kamerling. Waar het boek over gaat en waar je het boek kunt kopen, lees je in deze review.

Uit je dip gaan - Liesbeth Kamerling

Liesbeth Kamerling heeft een nieuw boek geschreven: Uit je dip gaan. Loopt je leven even niet zo lekker? Kleine veranderingen kunnen helpen. Het boek geeft je een heldere kijk op een gelukkiger leven. Lees er alles over in deze review.

liesbeth kamerling - uit je dip gaan - recensie
Naar het inkijkexemplaar

Iedereen heeft weleens een dip

Iedereen heeft weleens een dip. Een meestal korte periode waarin je je niet vrolijk voelt. Of zelfs erg somber voelt. Je hebt nergens zin in. Je slaapt slecht. Je kunt je niet meer goed concentreren en je voelt je gewoon niet fit en fijn.

Je kunt veel doen om dips te voorkomen. Of, er het liefst zo snel mogelijk weer uit zien te komen. Daarvoor heb je niet veel nodig. En het kan allemaal in eigen vertrouwde omgeving. Goed nieuws toch? 

Door het boek “Uit je dip gaan” zul je je gesteund voelen en veel leren over hoe je met kleine veranderingen jezelf uit je dip kunt halen. 

Veel informatie en tips

Het boek bestaat uit 3 delen. Het eerste deel gaat over de geest. In dit hoofdstuk komen onderwerpen aan bod, zoals je mindset en gemoedstoestant.

Het tweede deel gaat over het lichaam. Van welke stofjes wordt je bijvoorbeeld blij? En welke stofjes hebben niet zo’n goede invloed op jou? Er wordt nader ingegaan op de effecten van bijvoorbeeld cafeïne, suiker, drugs en alcohol. Aan de andere kant kom je veel te weten over vitamines en mineralen. En wat deze met jouw lichaam doen. 

Deel drie van het boek gaat over de ziel. Er wordt ingegaan op “voeding voor de ziel”. Maar ook hoe trillingsfrequenties werken, zoals de wet van aantrekkingskracht. 

Het boek biedt dus veel informatie en tips, naast eigen ervaringen van Liesbeth. Zo vertelt Liesbeth bijvoorbeeld ook iets over hoe zijn omging met rouw na de door van haar geliefde broer Antonie.

Het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn

“Uit je dip gaan” is een boek wat zeer prettig leest. Het beschrijft voor een ieder herkenbare struikelpunten die je in je leven tegen komt. Het is fijn om te lezen dat het allemaal niet te zwaar hoeft te zijn. En dat je met maar een geringe aanpassing je gevoelens en gemoedstoestand kunt veranderen.

Door de veelvoud aan onderwerpen is het handig dit boek altijd binnen handbereik te hebben. Je kunt snel even inspiratie opdoen op het moment dat je een dip aan voelt komen.

Je leert op de meest vriendelijke manier naar jezelf te kijken als het even niet zo lekker gaat.  en zet met begrijpelijke en vooral bruikbare tips direct aan tot actie om een positieve verandering te maken. 

Daarnaast geeft het boek je zoveel inzichten, wijsheden en handvatten waar je normaal tientallen boeken voor moet lezen.

Een boek dat heerlijk weg leest en dat je tevens in de buurt kunt houden als naslagwerk, voor als je ergens tegenaan loopt! 

Kortom, een heerlijk boek met super tips voor een zorgeloos leven!

Samenvatting / achterflap van het boek

Liesbeth Kamerling geeft in ‘Uit je dip gaan’ de kleine veranderingen die veel kunnen doen als het leven niet zo lekker loopt. De wegwijzer voor iedereen die even vastloopt. 

Liesbeth Kamerling geeft in ‘Uit je dip gaan’ de kleine veranderingen die veel kunnen doen als het leven niet zo lekker loopt. Zij is coach, maar coacht zichzelf ook al van jongs af aan. Ze wéét of ze alles uit zichzelf haalt of niet. Als zij zich niet goed voelt zonder aanwijsbare reden, gaat ze ermee aan de slag. Doordat zij dit al haar hele leven doet, heeft ze veel gelezen, ervaren en ingezien. In dit boek fungeert ze als wegwijzer voor iedereen die even vastloopt. Het boek bestaat uit 3 delen: de geest, het lichaam en de ziel.

Liesbeth Kamerling is holistisch coach, auteur, actrice en moeder van drie kinderen

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek Uit je dip gaan van Liesbeth Kamerling is te koop bij Bol.com. Het boek is verkrijgbaar als hardcover, ebook en luisterboek.

Bekijk hier alle boeken van Liesbeth Kamerling.

Over Liesbeth Kamerling

Liesbeth Frederiek Kamerling is geboren op 1 december 1975 in Gouda en is een Nederlands actrice.

Liesbeth volgde vwo aan het Coornhert Gymnasium in Gouda, en studeerde daarna onder meer economie en psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens begon ze acteerlessen te nemen aan De Trap.

Als actrice speelde Liesbeth Daantje Mus in Goede tijden, slechte tijden. Maar ook in films zoals bijvoorbeeld Phileine zegt sorry en Science Fiction. Ze was in 2007 een van de deelnemers aan de zevende serie van Wie is de Mol? 

Liesbeth Kamerling heeft een zus, Anique en twee broers, Kristiaan en Antonie (overleden in 2010) die eveneens acteur was.

Ze is sinds juni 2010 gehuwd met Frans Pahlplatz. Met Frans heeft ze drie zonen.

Specificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Afmetingen: 22,3 x 15 x 2,4 cm
Aantal pagina’s: 240 pagina’s
Illustraties: Ja
Auteur(s): Liesbeth Kamerling
Uitgever: Kosmos Uitgevers
EAN / ISBN: 9789021587035

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: