makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Het boek "Uiteindelijk komt alles goed" van Christina von Dreien. Hoe we zelf de wereld kunnen helen. Lees er alles over in deze recensie.

Uiteindelijk komt alles goed - Christina Von Dreien

Uiteindelijk komt alles goed van Christina Von Dreien. Een boek over hoe we zelf de wereld kunnen helen. Wat je van dit boek kunt verwachten, lees je in deze recensie.

uiteindelijk komt alles goed christina von dreien boekrecensie
Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com

Samenvatting van het boek

Bewust vrede scheppen. We leven in een heel vreemde en uitzonderlijke ‘coronatijd’, die in het teken staat van wereldwijde crises, angst en onzekerheid. Allerlei maatregelen en protesten, en van vijanddenken en beschuldigingen over en weer. 

In deze verwarrende tijd laat een jonge vrouw haar stem horen en spreekt duidelijke taal: Christina von Dreien (2001). Zij is vertegenwoordigster van een nieuwe generatie jonge mensen die ons de weg wijzen en positieve impulsen aan de mensheid geven. Haar indrukwekkende kijk opent een nieuw, breder perspectief op de huidige wereldsituatie en op de periode die voor ons ligt. 

Zonder de gebruikelijke clichés van dwarsdenkers en spiritualisten te gebruiken slaagt ze erin met haar eenvoudige en briljante boodschap het hart van mensen te bereiken en te raken. Christina nodigt ons uit om anders naar de wereld om ons heen te kijken en de verantwoordelijkheid voor wat er allemaal in de wereld gebeurt te verplaatsen van de politieke arena naar onszelf. Wat kun je als individu concreet bijdragen aan een positieve verandering van ons huidige destructieve en noodlijdende systeem? 

  • In alles het positieve zien en bevorderen 
  • Je openstellen voor nieuwe inzichten
  • Niet bang zijn, wat er ook gebeurt
  • Erop vertrouwen dat alles uiteindelijk goed zal komen
  • Je spirituele helpers om ondersteuning vragen
  • Tevredenheid, dankbaarheid en vergeving aan de dag leggen

Christina’s oproep geeft ons kracht en vertrouwen. We kunnen en zullen voor onszelf de mooie, volmaakte wereld scheppen. Een wereld waarin wereldwijde vrede heerst en waar we allemaal zo naar verlangen. 

En dat gaan we nu doen. Een liefdevol boekje dat ons veel moed geeft. Christina von Dreien is geboren met een sterk verruimd bewustzijn. Van jongs af aan geeft ze al blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld. 

Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.

Een boek vol prachtige inzichten

Christina Von Dreien geeft in haar boek prachtige inzichten! Het boek is een echte aanrader voor iedereen die verlangt naar een mooie liefdevolle wereld. 

Het is toegankelijk geschreven met direct toepasbare ideeën. De kern van Christina’s boodschap is die van liefde, voor alle aspecten van het leven. Je eigen verantwoordelijkheid aanspreken zonder met de vingers naar anderen te wijzen, met respect voor elk levend wezen.

Met dit boek kunnen je ogen open gaan voor wat er op dit moment allemaal gaande. Het geeft je zeker de nodige geruststelling! Jij en ik hebben zelf het roer in handen. Laten we richting geven aan het leven wat we wél willen ervaren en zien. In plaats van wat we niet willen.

Als je dichtbij jezelf bent, vanuit liefde naar de mensheid, het dierenrijk, de natuur op onze mooie wereld kijkt, komt inderdaad alles goed.

Over de schrijfster Christina von Dreien

Christina von Dreien is in 2001 geboren met een sterk verruimd bewustzijn. Van jongs af aan geeft ze al blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.

Waar is het boek te koop?

Het boek “Uiteindelijk komt alles goed” van Christina von Dreien is onder andere te koop bij Bol.com.

Bekijk hier alle boeken van Christina von Dreien.

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: december 2020
Aantal pagina’s: 96 pagina’s
Auteur: Christina Von Dreien
EAN / ISBN: 9789460152054

Het boek is verkrijgbaar als paperback.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: