makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Uitwaaien van Daphne Deckers

2 maart is het nieuwste boek Uitwaaien van Daphne Deckers uitgekomen. In deze blogpost lees je waar het boek over gaat. En waar je het boek Uitwaaien kunt bestellen. Verderop vind je nog meer boeken geschreven door Daphne Deckers.

Samenvatting Uitwaaien

Uitwaaien is een rijk geïllustreerd feelgoodboek waarin Daphne Deckers ons meeneemt op een inspirerende reis door Nederland. Op aanstekelijke wijze verhaalt Deckers over allerlei zaken die typisch Nederlands zijn: van een verjaardagskalender op het toilet tot bitterballen bij de borrel. 

Het boek Uitwaaien beschrijft de unieke schoonheid van onze bossen en stranden en het internationale succes van Dutch design. In een boek dat is doorspekt met persoonlijke verhalen vertelt Deckers hoe je rust kunt vinden in deze onrustige tijd en waarom Nederland kan bogen op de meest gelukkige kinderen ter wereld. 

Laat je inspireren tot een leven in een lagere versnelling maar met een hoger geluksquotiënt, met fietsen, schaatsen, bloemen, veel family time en natuurlijk de Nederlandse keuken: wars van franje maar mét een kuiltje jus.

Daphne Deckers wil met haar nieuwe boek Uitwaaien laten zien dat geluk dicht bij huis ligt; iets wat we in deze roerige tijden goed kunnen gebruiken.

uitwaaien daphne deckers
Naar het boek

Wat is Nederland toch eigenlijk mooi

‘Uitwaaien’ is een mooi geïllustreerd boek vol leuke tips. Een boek waar je juist in deze tijd erg blij van wordt. Want wat is Nederland toch eigenlijk mooi. Je krijgt door dit boek weer heel veel zin om naar buiten te gaan en Nederland te ontdekken. 

Kortom, In deze Corona-tijd even een heerlijk boek om je hoofd leeg te maken en uit te waaien tijdens het lezen.

Over Daphne Deckers

Daphne Deckers is geboren op 10 november 1968 en is columniste (Telegraaf VROUW), presentatrice en schrijfster van meer dan twintig boeken. Van haar boeken zijn inmiddels een dikke 1,3 miljoen exemplaren verkocht. 

Daphne publiceerde opvoedklassiekers als De geboorte van een moeder, de geboorte van een gezin. Deze laatste titel werd genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Deckers schrijft ook kinderboeken, waaronder Het vliegende schaap, De matroos in de doos en Marijn in de woestijn. Het tweede boek werd bewerkt tot een theatervoorstelling voor kinderen.

Daarnaast heeft Deckers comedyseries geschreven en toneelstukken vertaald. Haar eerste roman Alles is zoals het zou moeten zijn werd in 2020 met veel succes als bioscoopfilm uitgebracht. Haar tweede roman Dubbel zes, is Daphne op haar best: grappig, herkenbaar, scherp en ontroerend.

Waar is het boek Uitwaaien van Daphne Deckers te koop?

Het boek Uitwaaien van Daphne Deckers is binnenkort te reserveren bij onder andere Bol.com. en Bruna.

Specificaties van het boek

Auteur: Daphne Deckers
Aantal pagina’s: 320
ISBN-10 : 9463810005
ISBN-13 : 978-9463810005  

Meer boeken van Daphne Deckers

Daphne Deckers heeft niet alleen Uitwaaien geschreven. We zetten alle boeken van Daphne Deckers voor je op een rij. 

Dubbel zes

Annabel raakt verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten. Vindt ze zichzelf ooit terug? 

Annabel Brinkmeester presteert het om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten, en stapelen de problemen zich in een razend tempo op.

Alles is zoals het zou moeten zijn

Als Iris na de geboorte van haar zoontje in de steek wordt gelaten door haar jeugdliefde, moet zij als alleenstaande moeder op zoek naar nieuw geluk in de competitieve televisiewereld. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) vindt Iris langzaam haar evenwicht terug. Maar niet voordat ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond – waarbij ze en passant ook nog een lang begraven familiegeheim ontrafelt.

De geboorte van een moeder, de geboorte van een gezin.

15 jarige jubileumeditie van een zwangerschapsklassieker over zwanger zijn en moeder worden

De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Geen enkele auteur wist de afgelopen jaren de gevoelens van de aanstaande moeder zo perfect te verwoorden. Honderd­duizenden vrouwen herkenden in het werk van Daphne veel van hun eigen twijfels, problemen en verwachtingen.

Deze jubileumeditie is een bundeling van De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin waarin Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden beschrijft. De geboorte van een moeder is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen. Deckers bespreekt aan de hand van de talloze anekdotes de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby, de dreumes, de peuter en de kleuter. Daarnaast bevat het veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd.

‘Het is een persoonlijk, soms humoristisch verhaal waarin je tussendoor ook allerlei medische informatie krijgt.’ Vriendin

Daphne Deckers is al jaren een van de meest gewaardeerde en bestverkopende auteurs van Nederland. Van haar boeken werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

De mooiste stukken over liefde

Liefde bundelt Daphne’s beste columns en stukken over de liefde in een liefdevol boekje. 

Daphne Deckers is al elf jaar de beste columniste van Nederland. Met een ijzeren discipline schrijft ze iedere week haar scherpe, grappige en relativerende columns. Daarnaast wordt ze regelmatig door diverse media gevraagd stukken te schrijven. Liefde bundelt Daphne’s beste columns en stukken over de liefde in een liefdevol boekje.

De mooiste stukken over seks - Boek Daphne Deckers

Regelmatig seksen is goed voor de conditie van je hart. Je slaapt er beter van, je leeft langer en het schijnt zelfs effectief te zijn tegen hoofdpijn. Seks is goed voor je immuunsysteem, maar te véél seks schijnt dan weer nadelig te zijn voor je afweer. Maar wat is te veel? En valt slechte seks daar ook onder? Want daar kun je goed ziek van zijn. 

Een universiteit in Schotland ont¬dekte dat mensen die regelmatig seks hebben, zeven tot dertien jaar jonger worden ingeschat. Dus laat die dure potten met antirimpel¬crèmes maar in de winkel staan. Vanaf nu laat je de natuur gewoon lekker haar gang gaan!

Passie, lokstof, mannen, seksles, lingeriebillboards. Dit sensuele, stoute, grappige en onthullende boekje bundelt Deckers’ mooiste columns over seks.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: