makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Wil je een JBL bluetooth speaker kopen? Vergelijk hier dan eerst de geluidskwaliteit van alle JBL boxjes. Doe er je voordeel mee.

Wat is de beste JBL speaker?

Mooi toch, al die bluetooth speakers? Maar ja, de ene speaker is de andere niet. Het verschilt per speaker hoe het geluid uiteindelijk klinkt. 

En daarbij, verschilt dit ook weer per persoon. Het mooie is dat je bij Coolblue nu zelf een indruk kunt krijgen van hoe de JBL bluetooth speakers klinken. Van zowel de kleine speakers tot grote JBL speakers. 

Op die manier kun jezelf beoordelen wat de geluidskwaliteit is, voor je het product koopt. Althans, het komt aardig in de richting. Het is natuurlijk afhankelijk van de manier waarop je deze test uitvoert. 

Maar, in het kort. Je selecteert de speaker waarvan je het geluid wilt beluisteren en klikt een muziekfragment aan. 

Alle speakers zijn opgenomen op hetzelfde volume. Dit volume is 70% waardoor je het verschil per speaker duidelijk kun horen. 

Belangrijk! Let op dat je oordopjes of een koptelefoon gebruikt om het geluid te beluisteren en niet de speakers van je telefoon of laptop.

JBL geluidstest

Alle momenteel verkrijgbare speakers zijn opgenomen in de Coolblue geluidstest. 

Op dit moment zijn dat de: 

  • JBL Pulse 4
  • JBL Flip 5
  • JBL Charge 4
  • JBL Boombox
  • JBL Clip 3
  • JBL Clip GO 2

Klik hier om de geluidstest te openen. 

JBL Pulse 4

Met de JBL Pulse 4 geniet je overal van een lichtshow. De bluetooth speaker beschikt over een ingebouwde led lamp van hoge resolutie, waarmee je overal een feestje bouwt. Dankzij het 360 graden design blijft het geluid even goed hoorbaar van iedere luisterpositie. 

Door het waterdichte ontwerp neem je de speaker mee naar het strand of het zwembad. De IPX7 certificering zorgt ervoor dat de speaker tot één meter diep onder water kan. Druk op de PartyBoost knop om meerdere JBL Partyboost speakers aan elkaar te koppelen. Zo luister je naar een krachtiger geluid. 

Beknopte specificaties
Gewicht 1,26 kg
Waterdichtheid: Waterdicht
Formaat draadloze speaker Middelgroot (20-25 cm)
Waterbestendig: Waterdichtheid certificering IP-certificering

JBL Flip 5

Wil je een middagje op het strand of in het park naar muziek luisteren? Dan is de JBL Flip 5 jouw speaker. Dankzij een ingebouwde accu luister je 12 uur onafgebroken naar je favoriete nummers. 

Leg de bluetooth speaker in het zand of natte gras, want het ontwerp is volledig waterdicht. Deze speaker kan zelfs tot 1 meter onderwater gebruikt worden. Na je dagje weg spoel je deze speaker eenvoudig af onder de kraan. 

Verbind via bluetooth je smartphone met de speaker en stream muziek vanaf streamingdiensten of je eigen afspeellijsten. Meer uit het geluid halen? Via de PartyBoost functie verbind je de speaker met een onbeperkt aantal andere JBL PartyBoost compatibele speakers.

Beknopte specificaties
Maximale accu/batterijduur 12 uur
Gewicht 0,54 kg
Waterdichtheid: Waterdicht
Formaat draadloze speaker Compact (10-20 cm)
Waterbestendig

JBL Charge 4

Met de JBL Charge 4 ben je onafscheidelijk van je favoriete muziek. Deze bluetooth speaker heeft een accuduur van 20 uur. Hierdoor kom je tijdens een dag uit naar het zwembad of strand niet zonder muziek te zitten. 

Is de accu leeg? Binnen 5,5 uur laad je het exemplaar volledig op. Zo heb je na een korte nacht opladen weer een volle accu tot je beschikking. Je laadt een smartphone op via de usb uitgang. Hierdoor laad je je telefoon overal op en valt je geluidsbron niet eerder uit dan de bluetooth speaker. Door het waterbestendige ontwerp gebruik je de speaker buitenshuis. Hij zal niet beschadigen door water. Zo zet je de speaker met een gerust hart aan de rand van het zwembad.

Beknopte specificaties
Maximale accu/batterijduur 20 uur
Gewicht 0,965 kg
Waterdichtheid: Waterdicht
Formaat draadloze speaker Middelgroot (20-25 cm)

JBL Boombox

De JBL Boombox is een draagbare speaker met een stevig basgeluid. Het basgeluid wordt geproduceerd door 4 actieve transducers en 2 bas radiatoren. Dankzij de waterdichte behuizing gebruik je de Bluetooth speaker ook zonder problemen op het strand of bij een zwembad. Je verbindt maximaal 2 smartphones via bluetooth met de Boombox. Op deze manier bepalen jij en een vriend om de beurt welke muziek uit de speaker knalt. Als je op een gemiddeld volume naar muziek luistert, gaat de accu tot 24 uur mee. Is de batterij van je smartphone eerder leeg dan de accu van de Boombox? Via de usb poort laad je jouw smartphone weer op.

Beknopte specificaties
Maximale accu/batterijduur 24 uur
Gewicht 5,25 kg
Waterdichtheid: Waterdicht
Formaat draadloze speaker Groot (25+ cm)

JBL Clip 3

Met de JBL Clip 3 heb je jouw muziek altijd bij de hand. Het nieuwe broertje van de Clip 2 speaker heeft een accuduur van 10 uur en is waterdicht. Neem de compacte speaker gerust mee naar het strand, park of een festival. De speaker bevestig je eenvoudig via de clip aan je tas, jas of broek. Deze clip is voorzien van een rubberen antislip laag waardoor hij stevig vastzit. Verbind via Bluetooth je smartphone of tablet met de speaker. Word je gebeld? Met 1 druk op de knop van de speaker bel je handsfree.

Beknopte specificaties
Maximale accu/batterijduur 10 uur
Gewicht 0,22 kg
Waterdichtheid: Waterdicht
Formaat draadloze speaker Mini (0-10 cm)

JBL Go2

De JBL Go 2 neem je overal mee naartoe. Dankzij het compacte formaat, past de speaker eenvoudig in je tas of jaszak. De speaker is waterbestendig waardoor je hem ook bij het zwembad, op het strand of aan een meer gebruikt. Via Bluetooth verbind je een smartphone of tablet met de speaker. 

Gebruik je liever een audiokabel, dan sluit je die aan op de aux-ingang. Wanneer de speaker verbonden is met je telefoon, voer je er ook telefoongesprekken mee dankzij de ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking. De muziek stopt automatisch wanneer je gebeld wordt.

Beknopte specificaties
Maximale accu/batterijduur 5 uur
Gewicht 0,184 kg
Waterdichtheid Waterdicht
Formaat draadloze speaker Mini (0-10 cm)

LINK

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: