makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Verliefd op Europa is het nieuwste boek van Roëll de Ram. Ze neemt je mee naar de mooiste plekken in Europa. Lees alles over haar boek in deze review.

Verliefd op Europa - Roëll de Ram

Het nieuwste boek van Roëll de Ram heet ‘Verliefd op Europa’. Roëll de Ram is fulltime reisblogger en oprichtster van WeAreTravellers.nl. Dit is één van de grootste online travelmagazines in Nederland. 

In 2018 verscheen haar eerste boek ‘Backpack Bestemmingen’. In september 2020 bracht Roëll haar 2e boek uit ‘Verliefd op Nederland‘. 

Lees alles over ‘Verliefd op Europa‘ in deze review. Meer bestsellers van Roëll vind je verderop in deze blogpost. 

Samenvatting van het boek

In ‘Verliefd op Europa’, de opvolger van haar succesvolle boek ‘Verliefd op Nederland’, laat Roëll de Ram van reisblog WeAreTravellers.nl je de meest bijzondere plekken van Europa zien.

Dat je voor de mooiste plekken niet ver hoeft te reizen en ook niet het vliegtuig hoeft te pakken bewijst reisblogger Roëll de Ram in ‘Verliefd op Europa’. 

Ook met de auto, per trein of met een backpack op je rug kun je de mooiste plekken van Europa bezoeken. Zowel bekende landen als Italië en Portugal als off-the-beaten-track bestemmingen als de Balkan, Faeröer-eilanden en Slovenië passeren de revue.  

Een boek vol mooie roadtrips, beroemde highlights, onontdekte parels, culturele hotspots, toffe steden, indrukwekkende natuurgebieden en heerlijke eilanden. Een ode aan Europa!

roell de ram verliefd op europa recensie
Lees de eerste pagina's van het boek

Je krijgt gelijk zin om op reis te gaan

Naast dat het boek er super mooi uitziet, is het ook ontzettend leuk om het te lezen. Het neemt je helemaal mee naar de allermooiste plekjes in Europa. Plekken waar je anders nooit zult komen. Dus een enorme inspiratie voor toekomstige reizen! De mooiste stranden, eilanden en andere gave plekken zullen je inspireren.

‘Verliefd op Europa’ is een absolute aanrader voor het plannen van een roadtrip, het opdoen van nieuwe kennis over locaties en voor het gewoon genieten van de mooie foto’s en teksten!

Dankzij de prachtige foto’s krijg je meteen zin om je koffer in te pakken en op reis te gaan! De diversiteit in Europa is groot en dat maakt het een geweldig continent om te reizen. Ook als je al veel gezien hebt, blijkt maar weer dat er nog genoeg is om te gaan ontdekken. 

Kortom, weer een geweldig boek van Roëll die niet mag ontbreken in je boekenkast! 

Waar is het boek 'Verliefd op Europa' te koop?

Het boek ‘Verliefd op Europa’ van Roëll de Ram is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: april 2021
Afmeting: 24,8 x 17,8 x 2,7 cm
Aantal pagina’s: 224
Auteur: Roëll de Ram
EAN / ISBN: 9789021579788 

EreadersEreaders

Meer boeken van Roëll de Ram

Roëll de Ram heeft naast ‘Verliefd op Europa’ nog twee bestsellers uitgebracht.

Verliefd op Nederland

Laat je met dit boek verleiden om in Nederland op vakantie te gaan! Roëll de Ram van de reisblog We Are Travellers verzamelde in Verliefd op Nederland de mooiste plekken van ons land.

De meest bijzondere plekken vind je dicht bij huis. Roëll de Ram, reisblogger en oprichtster van de populaire reisblog WeAreTravellers.nl, verzamelde tientallen plekken in Nederland die erom vragen om bezocht te worden. Het resultaat? Het prachtige reisinpiratieboek ‘Verliefd op Nederland’. 

Van avontuurlijke natuur waar het barst van het wildlife tot bijzondere accommodaties waar je maar wat graag een nachtje logeert. 

In ‘Verliefd op Nederland’ vind je wereldberoemde highlights, culturele hotspots, toffe steden, mooie boottochten, goede restaurants en heerl­ijke stranden. Dit boek gaat je verleiden om vaker in Nederland op vakantie te gaan.

Backpack bestemmingen

Wat zijn de mooiste bestemmingen voor backpackers? Roëll de Ram van het reisblog WeAreTravellers deelt ze in haar boek ‘Backpack bestemmingen’. Met vele tips en schitterende foto’s.

In ‘Backpack bestemmingen’ neemt Roëll de Ram, oprichtster van reisblog WeAreTravellers.nl, je mee naar de beste landen voor een groots backpackavontuur. 

Van de mooiste plekjes in Sri Lanka tot een roadtrip door het ruige IJsland en wekenlang rondtrekken door het imposante Zuid-Afrika. Met betoverende verhalen, praktische tips, fraaie routes en schitterende foto’s.  

Een boek vol inspiratie voor zowel de budgetreiziger als de flashpacker.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: