makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Het nieuwe boek van Arie Boomsma Volhard is voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Wat kun je verwachten van zijn boek?

Arie Boomsma - Volhard

Arie Boomsma heeft in november 2020 zijn nieuwe boek Volhard gepresenteerd. Het boek is voor iedereen die er een gezonde levenstijl op wil nahouden. 

arie boomsma volhard
Bekijk het inkijkexemplaar

Waar gaat Volhard over?

Iedereen weet het: als je wilt afvallen, zul je anders moeten gaan eten en meer moeten bewegen. Als je een marathon wilt lopen, moet je kilometers maken. Dat zijn feiten. Wanneer je ze zo op papier ziet staan, lijkt het simpel.

Toch lukt het mensen maar zelden gezonder te gaan leven en hun goede voornemens vol te houden, terwijl ze dat echt wel willen. Na zijn bestseller Fit, waarin Arie Boomsma liet zien hoe je met kleine stapjes tot grote veranderingen in je levensstijl kunt komen, beschrijft hij in Volhard hoe je die nieuwe, gezonde levensstijl kunt volhouden en ervoor zorgt dat je niet terugvalt in oude patronen.

En hoe je daarbij bovendien plezier blijft hebben in je nieuwe, gezonde manier van leven. Volhard bevat tal van handige tips en trucs om doelgericht te leven, en vooral om vol te houden wat je jezelf hebt voorgenomen, juist in deze tijd.

Heerlijk is de persoonlijke touch van Arie en de concrete tips. Hij deelt alleen maar dingen die hij zelf ook toepast. Door de grote hoeveelheid aan tips kun je zelf bepalen wat je ook wilt toevoegen aan je leven en wat niet. Super inspirerend!

De tips en inzichten in het boek kun je gebruiken voor bijna elk doel in je leven. Arie schrijft over beweging, voeding en het hoofd. Die drie horen onlosmakelijk bij elkaar. Denk daarbij ook aan slaap, concentratie en het creëren van rust. 

EreadersEreaders

Over Arie Boomsma

Arie Boomsma (1974) is mede-eigenaar van de Vondelgym-sportscholen en veelgevraagd spreker over fitness en vitaliteit. Hij is Fitness & Health-specialist bij RTL Boulevard en voor het AD maakt hij de serie Fit met Arie. Hij schreef over sport en gezondheid onder meer de boeken De man en zijn lichaam (2012), Beweeg (2016) en Fit (2018), waarvan meer dan 80.000 exemplaren werden verkocht.

Waar kan je het boek Volhard van Arie Boomsma kopen?

Het boek van Volhard van Arie Boomsma is onder andere te koop bij Bol.com.

Specificaties Volhard

Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 160 pagina’s
Auteur: Arie Boomsma
EAN: 9789044635270

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: