makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Wie is de Mol? 2021. Wij zijn de kandidaten? Welke WIDM spellen zijn er te koop? En meer over het Molboekje. Kom er alles over te weten.

Een nieuw seizoen "Wie is de Mol?" 2021

Maar liefst tien weken lang voeren 10 kandidaten bizarre, spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. Zoals ieder jaar geldt: Niets is wat het lijkt in “Wie is de Mol?”.

Kandidaten moeten samenwerken en lef hebben. Maar… wie is er nu te vertrouwen? En wie niet? Wie loopt er te mollen? De jacht om de mol te ontmaskeren is begonnen! “Wie is de Mol?” wordt gepresenteerd door Rick van de Westelaken. 

In deze blogpost nemen we nemen de deelnemers met je door en kijken we naar leuke “WIDM?” spellen en gadgets, zoals het superhandige “Wie is de Mol?” notitie Molboekje 2021

Wie zijn de kandidaten van "Wie is de Mol?" seizoen 2021?

Seizoen 2021 van “Wie is de Mol?” komt met 10 nieuwe kandidaten. De kandidaten zijn:

Charlotte Nijs

Wie is Charlotte Nijs? Charlotte is journalist en werkt als politiek verslaggever bij Hart van Nederland op SBS6. Charlotte Nijs is 32 jaar.

Erik de Zwart

Erik de Zwart is Radio-dj en media-ondernemer. Op televisie was Erik onder andere te zien met Nederland Muziekland, Countdown en TROS Popformule. Nog steeds is De Zwart betrokken bij de Top 40. Erik is 63 jaar. 

Florentijn Hofman

Florentijn Hofman is beeldend kunstenaar en essayist. Hij is de man achter de beroemde en reusachtige ‘Badeend’. Dit is een opblaasbaar beeld over consumptie en reproduceerbaarheid, dat de hele wereld overgaat. Florentijn is 43 jaar. 

Joshua Nolet

Joshua Nolet is zanger/rapper en frontman van Chef’Special. De band groeide uit tot een van Nederlands meest populaire live acts. Zij speelde meermaals op Lowlands, Pinkpop en Sziget. Jushua is 32 jaar. 

Lakshmi Swami Persaud 

Lakshmi Swami Persaud is songwriter, artiest en theatermaker. Haar pop-noir is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica. Dit alles aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zij tourt langs de theaters met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’. Lakshmi is 27 jaar.  

Marije Knevel 

Marije Knevel is adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl. Daarnaast is ze televisiepresentatrice en programmamaakster. Ook is ze elke week te zien in Shownieuws (SBS6). Marije is 33 jaar. 

Remco Veldhuis 

Remco Veldhuis is bekend van het duo Veldhuis & Kemper. Hij is cabaretier, zanger en presentator. Remco is 47 jaar. 

Renée Fokker 

Actrice Renée Fokker vervulde in 2019 de rol van Astrid Holleeder in de voorstelling ‘Judas’. Momenteel is Renée te zien in de film ‘Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn’, naar het boek van Daphne Deckers.

Rocky Hehakaija

Rocky Hehakaija schopte het tot Jong Oranje en verdiende haar sporen in het straatvoetbal. Ze was het enige vrouwelijke lid van Edgar Davids’ Street Legends. Dit was ooi het beste straatvoetbalteam ter wereld. En daarnaast tevens de eerste vrouwelijke straatvoetballer in het wereldberoemde voetbalspel FIFA. Rocky is 36 jaar.  

Splinter Chabot 

Splinter Chabot is schrijver, programmamaker en politicoloog. In 2020 verscheen zijn debuutroman ‘Confettiregen’. Er volgden talloze persoonlijke reacties, waaruit zijn tweede boek ‘Roze Brieven’ (2020) ontstond. Naast schrijver is Splinter ook presentator. Splinter is 24 jaar.  

Waar wordt "Wie is de Mol?" 2021 opgenomen?

De makers van de Mol zijn voor dit seizoen afgereisd naar Tsjechië. Eerder waren al China en Italië aan de beurt. Rick van de Westelaken geeft aan dat gedurende de opnamen een super streng corona-protocol moest worden gevolgd. Volgens Rick leefde ze in een soort coronabubbel om het spel uit te kunnen voeren. 

"Wie is de Mol?" app - Speel thuis mee

Wil je thuis meespelen met “Wie is de Mol?”. Dat kan ook dit jaar weer met de app. De app is te downloaden via de Play Store of de App Store

"Wie is de Mol?" spellen en gadgets

Ben je op zoek naar een “Wie is de Mol?” spel? Of het “Wie is de Mol?” notitieboekje -ook wel het molboekje 2021 genoemd? 

Er zijn leuke “Wie is de Mol?” spellen en andere leuke WIDM spullen te koop. Laten we eens kijken wat er allemaal te verkrijgen is. 

"Wie is de mol?" notitieboekje / molboekje

Het Wie is de Mol? 2021 Molboekje is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo ‘de Mol’ van het 21e seizoen te kunnen ontmaskeren. Zoals ieder jaar is het weer superleuk notitieboekje geworden.

De invulschema’s helpen je bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de kandidaten. Het bevat korte biografieën van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waarin het spel zich dit jaar afspeelt. 

Ook bevat het boekje tips en tricks, leuke weetjes en interviews met (oud-)finalisten en Mollen, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van presentator Rik van de Westelaken.

Bekijk het Molboekje bij Bol.com.

wie is de mol molboekje 2021

Wie is de Mol De Code opdracht - Bordspel

Wie is de Mol De Code-opdracht Jij en je team zijn op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. 

Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de mol?

Bekijk het “Wie is de Mol De Code opdracht – Bordspel” bij Bol.com.

wie is de mol de code opdracht bordspel

Wie is de mol - bordspel

Speel nu zelf: De Mol! In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt niet zomaar, want één van jullie is de Mol en die probeert het spel te saboteren.  

Als de Mol daarin slaagt, dan is het spel verloren. Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en bovenal mensenkennis.

De vraag blijft: Wie is de Mol? Ga de uitdaging aan en speel het nu zelf.LET OP: Om De Mol optimaal te kunnen spelen is een smartphone of tablet nodig om de QR-codes op de kaartjes te kunnen lezen.

Bekijk het “Wie is de Mol – Bordspel” bij Bol.com.

De mol Reiseditie

Speel nu onderweg de Wie is de Mol pocket edition. Deze pocket edition van het avontuurlijke Wie is de Mol bordspel bevat 4 kaartsetjes met landen om de zoektocht naar de Mol te vervolgen. Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is! 

De pocket edition is los te spelen, maar ook in combinatie met het basisspel van Wie is de Mol.Veel spelplezier!

Bekijk “De Mol Reiseditie” bij Bol.com.

wie is de mol reiseditie

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: