makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

'Manifesteren kun je leren' van Willemijn Welten. Creëer je eigen leven. Lees alles over haar boek en waar je het kunt kopen in deze review.

Willemijn Welten - Manifesteren kun je leren

Manifesteren kun je leren‘ is het eerste boek geschreven door Willemijn Welten. Van Willemijn krijg je alle informatie over het onderwerp ‘manifesteren’ en geeft je handvatten om er zelf bewust mee aan de slag te gaan. Lees alles over haar boek in deze review.

Wat is manifesteren?

Maar voordat we van start gaan. Wat is manifesteren nu eigenlijk?

Manifesteren is:

 • De kunst om je dromen te realiseren
 • Bewust-zijn van het leven dat je creërert – een levensstijl
 • Ervoor kiezen om jouw meest gelukkige leven te leiden – een missie

Als je daar niet enthousiast van wordt!

manifesteren kun je leren willemijn welten
Bekijk de eerste pagina's van het boek >>

Samenvatting van het boek

Dit boek is een must-read voor iedereen die klaar is om te shinen.

Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren. En het mooie eraan is: iedereen kan het leren! Willemijn Welten heeft een missie om met dit boek manifesteren voor iedereen zo makkelijk, leuk en praktisch mogelijk te maken. Ze haalt spiritualiteit uit het hokje ‘zweverig’ en vertaalt dit naar nuchtere tools zodat je op elk moment van de dag kunt manifesteren.

In Manifesteren kun je leren deelt Willemijn haar eigen verhaal en dat van anderen om te laten zien wat manifesteren je kan brengen. Ze helpt jou op weg om zelf aan de slag te gaan. Leer te vertrouwen op je intuïtie, je blokkades los te laten en ontdek hoe je een shift in je energie teweeg kunt brengen. Zodat jij weet wat je wilt en de moed hebt om hiervoor te gaan. 

Ze woonde in Zuid-Amerika om zich te verdiepen in spirituele en sjamanistische principes en volgde een opleiding bij Gabrielle Bernstein. Terug in Rotterdam startte ze haar eigen onderneming waarmee ze iedereen wil leren hoe je je eigen leven kunt creëren.

Iedereen kan manifesteren

Het is de missie van Willemijn om manifesteren voor iedereen zo makkelijk, leuk en praktisch mogelijk te maken!

In haar boek ‘Manifesteren kun je leren‘ laat Willemijn jou zien en voelen dat ook jij je eigen leven kunt creëren. Samen met het universum. Manifesteren werkt echt! Het is geen trucje, geen hocus pocus, geen fabeltje. Je kunt het niet goed of fout doen. Sterker nog: je manifesteert ook nu al, legt Willemijn uit in haar boek.

Je gaat ontdekken hoe het universum jou helpt. Dat je meer vanuit liefde gaat leven in plaats van angst. Dat je ultiem geluk gaat voelen in je hele lichaam en al jouw dromen uitkomen.

Hoe dan? Willemijn geeft je handvatten om te manifesteren. Van A tot Z wordt alles uitgelegd. 

Er zijn 3 stappen in het proces belangrijk. 

 • Het zetten van een intentie vanuit je hart
 • Verhogen van je frequentie naar de situatie die je wenst
 • Geïnspireerde actie ondernemen vanuit vertrouwen

Deze 3 stappen neemt Willemijn uitgebreid met je door. Ook ga je aan de slag met eventuele blokkades of overtuigingen die jij nog hebt, waardoor je jouw manifestatie (nog) niet kunt ontvangen. 

Je wordt alert gemaakt op signalen van het universum. Hoe en op welke manier maakt het universum jou iets duidelijk? Dat jij op deze review terecht bent gekomen, zegt al genoeg! Het universum wil dat jij je bewust wordt van alle mogelijkheden die het leven jou te bieden heeft.

Je gedachten creëren je realiteit. Je gevoelens trekken die realiteit aan. Jij zet de stappen. En onderweg helpt het universum je.

Willemijn Welten - Manifesteren kun je leren Tweet

Opdrachten en oefeningen

Het boek is voorzien van diverse opdrachten en oefeningen. Door het doen van deze opdrachten en oefeningen ga je bewust met het onderwerp ‘manifesteren’ aan de slag. 

Een voorbeeld van zo’n opdracht is om eens bij jezelf na te gaan wat je eigenlijk nu al (onbewust) hebt gemanifesteerd. Denk daar eens over na en schrijf dit op. Je zult je verbazen over wat er allemaal op dit lijstje komt te staan. Super leuk om te doen! En het geeft je een boost om ermee verder te gaan. 

Je leven gaat in positieve zin veranderen

Na het lezen van dit boek zal je leven in positieve zin gaan veranderen. Ben je nog niet bekend met manifesteren? Dan is dit boek uitermate geschikt om te gaan lezen. Maar ook voor iedereen die al wel bekend is met manifesteren, is dit boek een mooie aanvulling. Het gaat op onderwerpen net wat dieper in en voorziet je van nieuwe inzichten en concrete tools om mee aan de slag te gaan. 

Manifesteren kun je leren‘ is een vlot geschreven boek dat lekker leest. Dit is typisch zo’n boek dat als je begint met lezen, je het niet meer weg wilt leggen. Ik heb al veel boeken gelezen over dit onderwerp, maar dit boek springt er echt uit!

Manifesteren kun je leren is een echt aanrader voor iedereen die zijn eigen leven wil creëren. 

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek ‘Manifesteren kun je leren’ van Willemijn Welten is te koop bij Bol.com.

Het boek is verkrijgbaar als paperback en ebook. 

Over Willemijn Welten

Willemijn is zoals we dat noemen manifestatie expert. Meer dan 10 jaar werkte zij voor financiële start-up & corporates. Lange tijd is zij op zoek geweest naar wat zij ECHT wilde in het leven. Ze was zakelijk succesvol, maar ervaarde onrust, onzekerheid en stress. Totdat ze ontdekte hoe ze haar energie kon managen en voor haar kon laten werken om haar leven te creëren zoals zij wilde (nadat ze ontdekte wat ze wilde).

Lang verhaal kort: ze besloot haar super-coole-mega-belangrijke-management-corporate-baan op te geven om manifestatie-expert te worden.
Ze ging van corporate naar ondernemer binnen een week. De jaren daarna nam ze een deep-dive in spiritualiteit en deed alles waar ze ooit van had gedroomd: zo werd ze o.a. cranio sacraal therapeut, woonde een jaar in Zuid-Amerika om zicht te verdiepen in spirituele en sjamanistische principes en deed de opleiding bij Gabby Bernstein. 

Ondertussen startte Willemijn in Nederland met een blog en online school over spiritualiteit.

Specificaties van het boek

Verschijningsdatum: september 2021
Afmeting: 21,5 x 14,1 x 2,4 cm
Aantal pagina’s: 256 pagina’s
Illustraties: Met illustraties
Auteur: Willemijn Welten
Uitgever: Spectrum
EAN / ISBN: 9789000378661

TIP: Online Master cursussen en meer...

Kaartendeck: Manifesteren kun je leren

Dit waanzinnige kaartendeck met 53 kaarten helpt je om te weten wat je wilt en de moed te hebben om daarvoor te gaan. Hiermee ontwikkel jij jouw manifestatiekracht. 

Door elke dag een kaart te trekken zet je jouw intenties voor de dag. Laat je verrassen door je eigen manifestaties.

kaartendeck manifesteren kun je leren willemijn welten
 • Trek ‘s ochtends een kaart om een intentie voor de dag te zetten
 • Voel wat de kaart voor jou betekent en stuur je wens het Universum in
 • Gebruik ze als gids wanneer je niet weet HOE je iets kunt manifesteren
 • Krijg inzicht in een volgende stap die je kunt zetten
 • Ontvang de positieve energie die een boost geeft aan jouw manifestaties 

Online cursus: Manifesteren kun je leren

Manifesteren is een skill. Eentje die je kunt leren en ontwikkelen. Eentje die, net als alle andere skills, altijd liefde en aandacht nodig heeft. Maar ook eentje waar een heleboel mindf* om de hoek komen kijken; blokkades in je lijf, belemmerende overtuigingen uit het verleden, coping mechanisms die je nu niet meer helpen. Dat psychologische element maakt dat bewust manifesteren soms als een lastig of haast onmogelijk klusje voelt.

 Dit kun je verwachten van de master cursus “Manifesteren kun je leren”:

 • 6 overzichtelijke modules om te leren manifesteren in een online learning systeem.
 • Een interactief werkboek van 39 pagina’s met een duidelijk overzicht van alle modules.
 • 6 video’s van 10-15 minuten inclusief bijbehorende opdrachten.
 • Een dagelijkse meditatie van drie minuten om je dag goed te beginnen en direct in de juiste energie te stappen.
 • Twee verdiepende meditatie oefeningen om echt tot de kern van je blokkades te komen, deze los te laten en contact te maken met het Universum.
 • Een High Vibe meditatie (11:22 minuten) waarin je jouw manifestatie neerzet (kun je zo vaak doen als je wilt! Herhalen, herhalen, herhalen!).
 • Lidmaatschap van de High Vibe community. Energieboostende werking puur door lid te zijn!
 • Twee meditaties en Q&A met Willemijn (deze zijn opgenomen tijdens de laatste ronde en kun je terugkijken. De energie werkt er niet minder om!

Online cursus: Romantisch Manifesteren

Je bent gewoon echt klaar voor een heerlijke relatie.

Leer praktisch (!) hoe je vanuit verbinding met jezelf voelt waar jij echt behoefte aan hebt. Je weet welke lessen jij nog te leren had, voordat jij die droompartner aan kon trekken. Ik ga er alles aan doen om jou het gevoel te geven dat je al compleet bent. Dat je het waard bent. Zodat je in een hoge vibe met plezier en zelfvertrouwen jouw droompartner aantrekt. Vanuit je eigen intuïtie een gelukkige relatie manifesteren.

romantisch manifesteren online cursus willemijn welten

Dit kun je verwachten van de master cursus Romantisch Manifesteren:

 • 💞 Een complete videocursus van 8 modules (incl. meditaties en opdrachten)waarin je de verbinding met jouw intuïtie maakt. Je beseft wat de les is die je nog moet leren voordat je in die gewenste relatie komt. Concrete uitleg hoe je die les kunt omarmen en accepteren.
 • 💞 4 replays van live Q&A’s in high vibe met Willemijn
 • 💞 Je vergeeft mensen met wie je een relatie hebt/had, die je in het verleden hebt pijn gedaan. Zowel romantisch als in vriendschappen.
 • 💞 Je gaat voelen hoe het is als er ineens allerlei signalen op je pad komen. Je gaat de synchroniciteit herkennen. Je hebt bijzondere ontmoetingen.
 • 💞 Je hebt je angst om echte liefde te ontvangen losgelaten. Je vertrouwt en geeft je helemaal over aan de liefde. Je voelt je compleet. Je weet dat je het waard bent.
 • 💞 Lid van de high vibe community. Waar je je omringt met mensen met een positieve fijne vibe! Zodat je in een hoge vibe met plezier en zelfvertrouwen jouw droompartner aantrekt.

En alsof de cursus nog niet compleet genoeg is, heb ik ook nog magisch mooie bonussen voor je!

 • 💝 Bonus 1: 5 high vibe liefdes meditaties
 • 💝 Bonus 2: exclusieve content uit mijn cursus Manifesteren kun je leren. De meest bekeken video met daarin de 10 geboden van manifesteren
 • 💝 Bonus 3: exclusieve videolessen van Kelly van Gendt en Elise Soffree voor meer selfcare!

Online cursus Moneyfesteren XXL

Jouw leven vol financiële overvloed begint hier!

Ik merk dat er zoveel belemmerende overtuigingen en schaamte rondom geld hangt en dat is ZO niet nodig! Ik heb het mijn missie gemaakt om hier verandering in te brengen. 

Ik wens voor iedereen een gezonde en booming money mindset, want dat is ook voor jou weggelegd. Je hoeft er alleen maar voor te kiezen en mee aan de slag te gaan.

Dus ben jij toe aan:

 • 💕 helder hebben wat een gezonde money mindset is en dit toepassen in je eigen leven?
 • 💕 inzicht krijgen in je eigen blokkades en belemmerende overtuigingen rondom geld?
 • 💕 hier voorgoed afscheid van te nemen?
 • 💕 een groeiend gevoel van vertrouwen dat ook jij een oneindige stroom van geld kunt aantrekken, gewoon omdat je dat waard bent? En dat ook tijdens de cursus al voor elkaar krijgt?
 • 💕 handvatten en simpele hacks die je makkelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen om jouw money mindset te blijven trainen?

Dan is deze cursus helemaal wat jij nodig hebt!

Je krijgt van Willemijn:

 • 🤑 een complete videocursus van 5 modules (incl. meditaties, opdrachten en interactief werkboek) waarin je jouw money mindset leert begrijpen, blokkades doorbreekt en een gezonde relatie met geld opbouwt! T.w.v. € 199
 • 🤑 Lidmaatschap van de Moneyfestatie High Vibe community, waarvan jouw energie omhoog gaat alleen al doordat je erbij bent t.w.v. onbetaalbaar!
 • 🤑 5 mega-magische bonussen

VIP pakket Start met Manifesteren

Manifesteren is een skill. Eentje die je kunt leren en ontwikkelen. Eentje die, net als alle andere skills, altijd liefde en aandacht nodig heeft. Maar ook eentje waar een heleboel mindf* om de hoek komen kijken; blokkades in je lijf, belemmerende overtuigingen uit het verleden, coping mechanisms die je nu niet meer helpen. Dat psychologische element maakt dat bewust manifesteren soms als een lastig of haast onmogelijk klusje voelt.

In de bundel krijg je toegang tot alle 3 de master cursussen:

 • Manifesteren kun je leren 
 • Romantisch Manifesteren 
 • Moneyfesteren 
 • EN je krijgt het excusieve kaartendeck thuisgestuurd!

Een Complete boost voor jouw manifestaties: leer jouw droomleven te manifesteren!

 • ✔️ Inzicht in HOE manifesteren nou werkt. Wat kan je ervoor doen, en hoe doe je dat?
 • ✔️ Loslaten van de angsten en belemmeringen die je tegenhouden om jouw dromen te manifesteren.
 • ✔️ Je ontwikkelt een gezonde relatie met geld en gaat er meer van aantrekken!
 • ✔️ Je beseft wat de les is die je nog moet leren voordat je in die gewenste relatie komt.
 • ✔️ Je wordt lid van een high vibe community waarbij je eigen energie ook omhoog gaat doordat je erbij bent.

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: