makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

Wonderen Manifesteren is het nieuwste boek van Willemijn Welten. Waar het boek over gaat en waar je het boek kunt kopen, lees je in deze review.

Wonderen Manifesteren - Willemijn Welten

Wonderen Manifesteren is het tweede boek van Willemijn Welten. Ook dit boek heeft alle verwachtingen weer overtroffen. Waar het boek over gaat en waar je het boek kunt kopen, lees je in deze review. 

Samenvatting van het boek

Wat als je elke dag zou voelen dat alles precies is zoals het moet zijn? Als jij echt elke situatie door de bril van liefde kan zien in plaats van angst? Dat je de voldoening niet buiten jezelf zoekt, maar in jezelf vindt en je dingen manifesteert die beter zijn dan jij nu kan bedenken? 

In het boek Wonderen manifesteren leer je het innerlijk geluk toe te laten in je leven. Als je jouw intentie daarop zet, dan kan jouw droomleven zich ontvouwen. Ook al weet je nog niet hoe dat eruit ziet of hoe dat dan gaat gebeuren.

Willemijn Welten deelt in haar nieuwste en meest persoonlijke boek haar verhaal, vanaf het moment dat ze diepe angst ervaarde tot aan nu: ze is gelukkig en heeft het gevoel dat alles precies is zoals het moet zijn. Voelt ze dat altijd zo? Nee, maar het boek 

Een cursus in wonderen leert haar hoe ze telkens terug kan komen bij dat gevoel. De lessen die Willemijn zelf hebben geholpen, heeft ze voor dit boek vertaald naar praktische en nuchtere tools. Zodat ook jij elke dag die weg kunt maken van angst naar liefde en een leven kunt manifesteren dat beter is dan je nu kunt bedenken.

Verwachtingen zijn overtroffen

Willemijns eeste boek ‘Manifesteren kun je leren‘ was al een heel fijn boek waarin je leert hoe je je doelen en dromen kan manifesteren. Het boek ‘Wonderen Manifesteren’ gaat nog een stapje verder en leert je om de shift van angst naar liefde te maken waardoor je leven zich voor je ontvouwt op een manier die nog mooier is dan je zelf had kunnen bedenken. 

De schrijfstijl van het boek is wederom geweldig. Het geeft mooie inzichten en tools. Mindset wordt heel fijn en dat alleen heeft al een fijne uitwerking.

Het boek heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het lijkt alsof Willemijn het boek zelf aan je voorleest. Alles alles is heel helder en duidelijk geschreven. 

Zie de liefde in jezelf en in anderen, leer de kunst van vergeving en maak de wereld een stukje mooier. Niet alleen de inhoud is leerzaam, krachtig en zorgt voor persoonlijke groei. Ook over de prachtige vormgeving en handige lay-out heeft Willemijn goed nagedacht. 

Abstracte begrippen worden op een toegankelijke manier duidelijk gemaakt. Je krijgt inzicht in, vaak door jezelf opgelegde beperkingen en hoe je die kunt loslaten. Het voelt als thuiskomen. Er komt veel los, maar je krijgt ook gelijk handvatten om ermee aan de slag te gaan. 

Wat daarnaast fijn is, is dat het boek voldoende ruimte heeft om eigen aantekeningen te maken. In de kaders worden onderwerpen kort en bondig worden uitgelegd. Deze zijn daardoor erg overzichtelijk en leerzaam. 

Dit boek gaat veel mensen helpen om hun mooiste leven te leiden. Het is een naslagwerk wat je je leven lang kan gebruiken. Gun jezelf dit boek, het is het geld meer dan waard.

Meer van Willemijn Welten

Het eerste boek van Willemijn Welten “Manifesteren kun je leren’ is uitgebreid aan de orde gekomen in de deze review. Hierin worden naast het boek van Willemijn ook veel van haar andere producten beschreven, zoals haar populaire kaartendeck en online cursussen.

Bekijk alle boeken van Willemijn Welten.

Over Willemijn Welten

Willemijn Welten (1986) is bestsellerauteur, ondernemer en dé manifestatie-expert van Nederland. Ze schreef de bestseller Manifesteren kun je leren, maakte twee kaartendecks en de populaire podcast: Wonderen Manifesteren. Na meerdere opleidingen in Zuid-Amerika en bij Gabrielle Bernstein in New York startte ze haar eigen onderneming waarmee ze iedereen leert hoe je je eigen leven kunt creëren.

Waar kun je het boek 'Wonderen Manifesteren" kopen?

Het boek ‘Wonderen Manifesteren’ van Willemijn Welten is o.a. te koop bij Bol.com.

Specificaties van het boek

  • Aantal pagina’s: 288
  • Gewicht: 434 g
  • Boek breedte: 139 mm
  • Boek hoogte: 27 mm
  • Boek  lengte: 214 mm
  • EAN/ISBN: 9789000385096

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: