makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

"You Are A Badass At Making Money" van Jen Sincero is er eindelijk in het Nederlands. Waar het boek over gaat, lees je in deze review.

You Are A Badass At Making Money - Jen Sincero

‘You are a badass at making money’ is eindelijk in het Nederlands vertaald. Voor iedereen die heeft geleerd van ‘You are a badass’ & ‘Nice girls don’t get the corner office’. Waar het boek over gaat en wat je ervan kunt verwachten lees je allemaal in deze review.

Samenvatting van het boek

You are a badass at making money‘ is hét boek dat je nodig hebt als je wel eens naar je bankrekening staart en je afvraagt hoe al het geld dat binnenkomt zo snel weer door je vingers glipt. Jen Sincero zegt dat haar money mindset het allergrootste verschil heeft gemaakt: ze dacht altijd dat ze niet met geld om kon gaan, maar dat veranderde allemaal toen ze besloot haar financiële situatie serieus te nemen. Dat deed ze eigenlijk vooral door de manier aan te passen waarop ze over geld dacht en geloof het of niet, zo kon ze haar doelen waarmaken. 

Met hetzelfde openhartige advies dat van ‘You are a badass’ een bestseller maakte, gaat Jen Sincero in dit fascinerende boek dus in op de kracht van onze gedachten en hoe onze bankrekening een afspiegeling is van onze overtuigingen.

Sincero combineert humor met levensveranderende concepten in de vorm van bruikbare tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Jij bent namelijk een badass en dit boek helpt je je financiële doelen helder te krijgen en buiten je comfortzone te treden: allemaal essentieel om het financiële leven op te bouwen dat je wilt. Dus ga ervoor en begin vandaag nog met je ‘new and improved money mindset’.

you are a badass at making money
Bekijk het boek bij Bol.com

Creëer jouw rijkdom en overvloed

Als vervolg op Jen Sincero’s ‘You are a Badass’, neemt ze je met haar boek mee in het concept van het genereren van meer geld. Wat zijn wij blij met dat het boek nu ook in het Nederlands is uitgebracht. Het boek is een mooie verzameling aan informatie en tips die zijn voorzien van de nodige humor. Het inspireert en motiveert je om te kijken naar geld in het algemeen. Het laat je zien hoe het leven eruit kan zien van iemand die bezig is om miljonair te worden

Het creëren van rijkdom en overvloed. Ook voor jou. Het draait allemaal om het veranderen van je mindset en het aanboren van die rijkdom. Rijkdom is al beschikbaar voor ieder van ons. We moeten alleen leren hoe we er toegang toe kunnen krijgen. Veel hiervan heeft te maken met onze angsten onder ogen zien en goed kijken naar hoe we naar geld kijken.

Veel mensen kijken negatief naar geld. Zij zien geld niet als een middel om een doel te bereiken. Als we geld krijgen, zijn we blij. Als het ons wordt afgenomen, zijn we verdrietig. Als we geen geld hebben, zijn we bang, angstig en missen we het net zoals een ex-geliefde die ons heeft verlaten.

Toch krijgt geld een slechte reputatie. Mensen beweren dat het de oorzaak is van al het kwaad in de wereld. Terwijl het in feite niet het geld is dat slecht is. Geld is een middel. Het is wat we besluiten te doen met geld dat bepaalt of het gebruik van geld goed of slecht is. Met andere woorden, het is de persoon die het geld gebruikt die van nature goed of slecht is. Wij zijn degenen die daarover beslissen, niet het geld. Het is aan ons om met geld om te gaan en te veranderen hoe we naar geld kijken, vooral als we overvloed willen in plaats van een gebrek eraan. 

Kortom, een makkelijk te lezen boek vol motivatie om anders te gaan denken en jouw eigen rijkdom te creëren.

Waar kan ik het boek kopen

Het boek ‘You are a badass at making money’ is onder andere te koop bij Bol.com. Verkrijgbaar als Hardcover en Ebook. 

 

Specificaties

Verschijningsdatum: juli 2021
Afmeting: 21 x 13,5 x 3,4 cm
Aantal pagina’s: 288
Auteur: Jen Sincero
Uitgever: Boekerij
Vertaling: Jonas de Vries
ISBN / EAN: 9789022593561

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: